הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם לא הגעת ל100 בנץ תוך 6 חודשים מהיום שהתחלת להתאמן

אם זה עובד, הייתי עושה גם 3 בשבוע. כשזה יפסיק לעבוד, הייתי מעלה ל5, ואז ל7, ואז מוסיף ואריציה אולי ואיזה תרגיל עזר. אבל זה אני, לא אוהב לעבוד יותר ממה שצריך כל עוד יש התקדמות.

אם זה עובד, הייתי עושה גם 3 בשבוע. כשזה יפסיק לעבוד, הייתי מעלה ל5, ואז ל7, ואז מוסיף ואריציה אולי ואיזה תרגיל עזר. אבל זה אני, לא אוהב לעבוד יותר ממה שצריך כל עוד יש התקדמות.
אפשר להתקדם לאט ואפשר להתקדם יותר מהר
אבל זה אני, אוהב להתקדם מהר

בזה אני מסכים. ההתקדמות צריכה להיות כמה שיותר מהירה לפני שעוברים להתקדמות איטית יותר.

התכסחויות באינטרנט באמת באמת לא הקטע שלי. אמרתי, מתאמנים שלי שעושים SS ולוחצים 9 סטים בנץ' ו9 סטים פרס בשבועיים של אימונים, מגיעים בתוך כמה חודשים ספורים (2-4) ל1.2-1.3 בנץ' למשקל גופם ופרס ל0.7-0.8 למשקל גופם. אלה העובדות ממה שאני רואה בשטח כשעושים את התוכנית *נכון*. ואלה תוצאות דיי בסיסיות שעליהן צריך להמשיך ולבנות עם יותר נפח ויותר מורכבות, אבל לכל דבר יש את השלב שלו ומגיעים אליו בהדרגתיות.

אני סיימתי להגיב בנושא כי אני לא חושב שניתן לשנות את דעתך וזה גם לא התפקיד שלי. אולי אנסה ליצור תיעוד של מתאמנים שמסיימים SS ואת מספרי הלחיצות שלהם כשיחזרו חדרי כושר. יכול להיות מעניין בכמה המספרים יפלו.

תכסחויות באינטרנט באמת באמת לא הקטע שלי. אמרתי, מתאמנים שלי שעושים SS ולוחצים 9 סטים בנץ' ו9 סטים פרס בשבועיים של אימונים, מגיעים בתוך כמה חודשים ספורים (2-4) ל1.2-1.3 בנץ' למשקל גופם ופרס ל0.7-0.8 למשקל גופם. אלה העובדות ממה שאני רואה בשטח כשעושים את התוכנית *נכון*. ואלה תוצאות דיי בסיסיות שעליהן צריך להמשיך ולבנות עם יותר נפח ויותר מורכבות, אבל לכל דבר יש את השלב שלו ומגיעים אליו בהדרגתיות.
חוץ מהחבור שתקוע על 82.5 בנצ'...
אני סיימתי להגיב בנושא כי אני לא חושב שניתן לשנות את דעתך וזה גם לא התפקיד שלי. אולי אנסה ליצור תיעוד של מתאמנים שמסיימים SS ואת מספרי הלחיצות שלהם כשיחזרו חדרי כושר. יכול להיות מעניין בכמה המספרים יפלו.
אשמח לראות התקדמות בבנצ' של בן אדם שבחיים לא נגע במשקולת בSS

אפשר לחפש תירוצים או לקבל את העובדה שמדובר ב100 קילו בנצ' ולא 450 קילו דדליפט

מפתיע שצדקתי אה?
אז מצאת כמה שעשו SS והגיעו למשקל נורמלי
אני בספק מאוד גדול שהוא לא התאמנו לפני והם מתאמנים חדשים לגמרה כמו אדון יונתן פה

לפתח גוף כמובן

זה לא משנה עדיין שנתיים זה מספיק זמן להגיע ל100קילו לחזרה אחת

אז על איזה תכנית אתה ממליץ? משום מה עד עכשיו שמעתי ממך רק ביקורת, בוא תרום חלקך וספר מה אתה מציע

את ה100 בנץ הראשון שלי לחצתי בגיל 18 כמעט 4 שנים אחרי שהתחלתי להתאמן. היום אני לוחץ 157.5 אז נראה לי שלא הייתי חייב לפרוש מהר כל כך.

@StrongEnough
upload_2020-11-5_22-53-44.png

upload_2020-11-5_22-54-29.png

@Forest כל תוכנית שלא מחליטה להזניח חלק בגוף כי ככה

עוד פעם תשובה כללית..
תהיה ספציפי, איך אתה מציע לעבוד ֿ
בנתיים אני מסיק שאתה טרול שנהנה לבזבז את הזמן שלו בויכוחים, תגיע לנקודה
שלם לי כסף אני אהיה המאמן האישי שלך עד אז אני לא חייב לך אף תשובה

אם לא ברור לך אם אתה רוצה להתקדם בבנצ' תעשה בבנצ' ולא פעם אחת בשבוע (שתיים זה כבר סבבה)
בדיוק כמו שאתה רוצה להתקדם בסקוואט אתה לא עושה סקוואט פעם בשבוע

שלם לי כסף אני אהיה המאמן האישי שלך עד אז אני לא חייב לך אף תשובה

אם היית מגבה אפילו 2/10 מהטענות שלך אולי הייתי עושה לך עוקב באינסטוש

אף אחד לא מצפה לקבל גוף כמו מה שמתחת לwhat i expected מss, זה תכנית כוח. אתה אומר שאפשר להינות משני העולמות או יותר בלי להזניח עליה בכוח בכלל?ֿ לא ביקשתי ספוטר, בוא שתף איך אתה עובד

זיוני שכל, בלה בלה, בלה...
דיון של שנות ה 90, תתקדמו.
עם קצת השקעה אפשר להנות משני העולמות, להתמקד גם בבילדינג וגם בליפטינג.

@StrongEnough
צפה בקובץ המצורף 60297
צפה בקובץ המצורף 60298
@Forest כל תוכנית שלא מחליטה להזניח חלק בגוף כי ככה
עכשיו נפל לי האסימון THE100? זה אתה?
התכסחויות באינטרנט באמת באמת לא הקטע שלי. אמרתי, מתאמנים שלי שעושים SS ולוחצים 9 סטים בנץ' ו9 סטים פרס בשבועיים של אימונים, מגיעים בתוך כמה חודשים ספורים (2-4) ל1.2-1.3 בנץ' למשקל גופם ופרס ל0.7-0.8 למשקל גופם. אלה העובדות ממה שאני רואה בשטח כשעושים את התוכנית *נכון*. ואלה תוצאות דיי בסיסיות שעליהן צריך להמשיך ולבנות עם יותר נפח ויותר מורכבות, אבל לכל דבר יש את השלב שלו ומגיעים אליו בהדרגתיות.

תוותר אתה טוחן מים...

תפסיקו כבר לזיין את השכל עם העולם הצר שלכם שחדר כושר סובב רק סביב משקלי העבודה.
לא פלא שישראל כל כך גרועה בכל הענפים בספורט לעומת מדינות אחרות. אתם פשוט אנשים צרי אופק.
בחדר כושר צריך גם לעבוד על סבולת לב ריאה, כוח מתפרץ, סבלת שריר, מתיחות, גמישות ועוד הרבה דברים.
לא הכל סובב סביב SS ומאה ק"ג בנץ, סקוואט ודדליפט ו 7560 קלוריות שבאות מחלב ואוריאו.
הבאת לו knockout, מרחם על כותב הפוסט.

זה לא משנה עדיין שנתיים זה מספיק זמן להגיע ל100קילו לחזרה אחת
מעניין כמה יש לי.
@nlr666 כשיפתחו האימונים אני הולך איתך לאימון ועושים שטויות.
זאת כמובן אם יפתחו לפני ה1.1;
אני קובע ניתוח לאזור התאריך הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית