אני לא צריך לבלבל את השכל, השרשור הזה הוא בלבול שכל, לא מפריע לכם יותר רק מציין עובדה.תוכיח שאני מטריל, מבקש לא לבלבל את השכל בשרשורי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא צריך לבלבל את השכל, השרשור הזה הוא בלבול שכל, לא מפריע לכם יותר רק מציין עובדה.תוכיח שאני מטריל, מבקש לא לבלבל את השכל בשרשורי.
אני לא צריך לבלבל את השכל, השרשור הזה הוא בלבול שכל, לא מפריע לכם יותר רק מציין עובדה.
אתה מקליד יפה ביד אחת:lol:תפסיקו כבר לזיין את השכל עם העולם הצר שלכם שחדר כושר סובב רק סביב משקלי העבודה.
לא פלא שישראל כל כך גרועה בכל הענפים בספורט לעומת מדינות אחרות. אתם פשוט אנשים צרי אופק.
בחדר כושר צריך גם לעבוד על סבולת לב ריאה, כוח מתפרץ, סבלת שריר, מתיחות, גמישות ועוד הרבה דברים.
לא הכל סובב סביב SS ומאה ק"ג בנץ, סקוואט ודדליפט ו 7560 קלוריות שבאות מחלב ואוריאו.
מתאגרפים שולטים ב 2 הידייםאתה מקליד יפה ביד אחת:lol:
גם מאונניםמתאגרפים שולטים ב 2 הידיים
מממ..ספר לי עודמתאגרפים שולטים ב 2 הידיים
בלי התמונה זה לא אותו דברמממ..ספר לי עוד
יש לי דמיון מפותח..בלי התמונה זה לא אותו דבר
🤦♂️, אני מנסה להבין מה הקשר, בסוף נפל לי האסימון, בכל אופן אני התכוונתי לזה-יש לי דמיון מפותח..
איך תבין אפ נכנסת לבדיחה שלא קשורה אלייך?אני מנסה להבין מה הקשר
כתבת- "יש לי דמיון מפותח", ואני חשבתי שאתה התכוונת לסוג המם הזה, אז לא הבנתי מה קשור דמיון שלך הרי אנחנו צריכים לדמיין את המם הזה לא אתה, ואז הבנתי שאתה המשכת את הנושא שהתחיל פרוזן...
אשכול הממיםאגב,מאיפה הבאת את המים הזה?
בא לי לחבק אותך..כתבת- "יש לי דמיון מפותח", ואני חשבתי שאתה התכוונת לסוג המם הזה, אז לא הבנתי מה קשור דמיון שלך הרי אנחנו צריכים לדמיין את המם הזה לא אתה, ואז הבנתי שאתה המשכת את הנושא שהתחיל פרוזן...
קורונה וזה...בא לי לחבק אותך..
ה-אשכולאשכול הממים
אני תקיןקורונה וזה...
אני בבידוד...👹אני תקין
לא יודע מה איתך..
השארת אותי ללא תגובה..אני בבידוד...👹
ובכל זאת הגבת...השארת אותי ללא תגובה..
חוזר ביובכל זאת הגבת...