הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אכילת "שטויות" משפיעה על איכות התוצאה?

ווילשר

משתמש מתחיל
124
15
נק' מוניטין:
18
124
15
אני בד"כ אוהב אחרי ארוחות לקחת איזה משהו מתוק לקינוח, בד"כ איזשהו חטיף שוקולד קטן.

מבחינה בריאותית, אני יודע שזה לא באמת בעייתי כי אני לא מגזים בכמויות.
בשאר הזמן אני אוכל דברים מזינים ודואג לצרוך מספיק ויטמנים.

אבל מעניין אותי מבחינת פיתוח הגוף/השרירים, יש לזה השפעה על האיכות?

בהנחה שהקלוריות שאני צורך ביום מ"שטויות" כאלה הן 8-12% מסך הקלוריות היומי, זה יכול לעכב/להפריע בתהליך של פיתוח גוף?
למשל להגדיל יותר את אחוזי השומן באופן משמעותי, לעומת מצב שלא הייתי מכניס פירור של שוקולד?
או אולי בניית השריר בצורה לא אידיאלית, שוב, באופן משמעותי, לעומת תזונה 'נקיה' לגמרי?

חשוב לציין שאני במסה.

הגוף שלך משתמש בקלוריות משוקולד (גאנק)באותו אופן שהוא משתמש בקלוריות מחזה עוף(״בריא״) הוא לא יודע מאיפה הקלוריות הגיעו
כל עוד תקפיד על חלבון גבוה, שומן ופחמימה בהתאם לא רואה סיבה לא לשלב גאנק

להפך, אני יעדיף לשלב גאנק או שוקולדים כדי לאכול כמות קלוריות מסויימות בפחות נפח כאשר אני במסה.

לכל אורך מציאת הניטרלי שלי הייתי אוכלת ביום חבילות שוקולד,בן אנד ג׳ריס. מקדונדלס.חטיפים, להגיד לך את האמת? נהניתי מכל רגע,גורם להתמיד לאורך זמן. וכל עוד אתה שומר על הסך הקלורי שאתה צריך. מספיק ויטמינים מינרלים סיבים. מינימום שומן וחלבון. לא רואה שום בעייתיות בנושא

אני בד"כ אוהב אחרי ארוחות לקחת איזה משהו מתוק לקינוח, בד"כ איזשהו חטיף שוקולד קטן.

בהנחה שהקלוריות שאני צורך ביום מ"שטויות" כאלה הן 8-12% מסך הקלוריות היומי, זה יכול לעכב/להפריע בתהליך של פיתוח גוף?
למשל להגדיל יותר את אחוזי השומן באופן משמעותי, לעומת מצב שלא הייתי מכניס פירור של שוקולד?
או אולי בניית השריר בצורה לא אידיאלית, שוב, באופן משמעותי, לעומת תזונה 'נקיה' לגמרי?

חשוב לציין שאני במסה.

חשוב לציין שאני במסה.

אני חושב שבשביל ״הבריאות״
תצטרך להכניס בנוסף לכל הטיפים שהוזכרו למעלה.
5 ירקות מצבעים שונים ביום / מולטי *ביום*
3 מנות של דג בשביל השומן שלהם omega 3 וכו
ואני חושב שראיתי שמומלץ להימנע משומן טראנס בכמות גבוהה. לא זוכר איפה ראיתי.

בכל אופן 8-12% זה ממש מעט. אין לך מה לחשוש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית