עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא צריך להיות קשור לפחמימה. אתה אוכל מספיק חלבון ושומן?
אני שואל כי אני יודע שהכי "קל" להכניס קלוריות מפחמימה.
3000 אלף קלוריות
150 גרם פחממה
חלבון 240
כול השאר שומן..
משום מה אני פשוט עייף כול מהלך האימון.
לעשות SS ולאכול רק 150 ג' פחמימה זה טמטום טוטאלי, SS זאת תכנית שעולים בה המון במשקל גם שריר וגם שומן. בתכנית הזו כל עוד המשקל על המוט עולה אתה עושה נכון.
מה הבעיה לאכול 150 גרם פחמימות כחלק מתפריט עתיר קלוריות? 150 גר פחמימות יכול להיות 15% מתפריט של 4000 קלוריות או 10% מתפריט של 6000 קלוריות. יש המון מתאמנים שיכולים למשוך SS עם צריכה כזאת למשקלים יפים מאוד. פשוט צריך לדעת להרכיב תפריט שיש בו 15% פחמימות ועדיין הרבה קלוריות. אני לא בטוח שזה מאפשר גלון חלב ביום ולכן אולי לא יתאים לשחיף בן 19 אבל לבנאדם שהוא כבר מעל 50 קילו זה מאוד יכול להתאים (ראה הבהרה של ריפטו לגבי איך לאכול ב- SS).
זה תפריט טיפה מוזר לא? כיוון שזה לא דל פחמימה מספיק אבל רווי בשומן.
איזה סוגי פחמימה אתה אוכל אוי תשקול להעלות פחמימה? אול לחילופין להוריד פחמימה עם אתה רוצה ללכת על דל פחמימה
ש"ש
חלב ( חצי ליטר)
פרות וירקות
זה מקור הפחחמה המרכזי = 140 גרם
ביצים - 4 ביום XL
בשר אדום - לא תמיד ( יקר)
בשר טחון, זול, טעים, אחלה ערכים.
לא ענית לי על שאר השאלות בנוגע לשינה, ותוספים.
על סמך מה קבעת שרוב אוכלוסיה לא מתפקדת כראוי עם 150 גרם פחמימות??עשית מחקר?רוב האוכלוסייה לא מתפקדת כראוי על תפריט דל בפחמימה(150 ג' זה יחסית דל), אז שבנאדם מבצע תכנית עצימה כמו SS הוא צריך לשאוף להיות עם מאגרי גליקוגן מלאים כדי להמשיך ולהתקדם במשקלי העבודה ולא לעצור את ההתקדמות.
אם הוא היה מרגיש סבבה עם 150 ג' פחמימה ומתקדם במשקלי העבודה אז למה לא, אבל הבנאדם לא מתקדם ככה, לא מרגיש חזק, אז שיעלה את כמות הפחמימה לא רואה שום בעיה בזה.
די כבר עם הוויכוחים האלה כל יומיים.
אם הוא רוצה להיות על יחסית מעט פחמימה, שיהיה על מעט פחמימה.
על סמך מה קבעת שרוב אוכלוסיה לא מתפקדת כראוי עם 150 גרם פחמימות??עשית מחקר?
אם הוא לא עושה אירובי ואוכל לפחות 3000 קלוריות למה שמאגרי הגליקוגן יתרוקנו?אםאתה כל כך מתעקש מקסימום תעשה העמסה כל 10 יום.
זהוא שאני לא אבל אין ברירה ...
זה או זה או השמנה יתר על המידה.
בכול מקרה רציתי לשאול:
את רוב הפחחמות של היום אני צריך לאכול לפני האימון נכון?
זהוא שאני לא אבל אין ברירה ...
זה או זה או השמנה יתר על המידה.
בכול מקרה רציתי לשאול:
את רוב הפחחמות של היום אני צריך לאכול לפני האימון נכון?
אני יושן בערך 7-8 שעות .
לא לוכך שום תוספים ( לא מבין בזה)
על סמך מה קבעת שרוב אוכלוסיה לא מתפקדת כראוי עם 150 גרם פחמימות??עשית מחקר?
אם הוא לא עושה אירובי ואוכל לפחות 3000 קלוריות למה שמאגרי הגליקוגן יתרוקנו?אםאתה כל כך מתעקש מקסימום תעשה העמסה כל 10 יום.