הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר 150 גרם פחממה ו SS זה

• פותח/ת השרשור Amadey
  • פורסם בתאריך

Amadey

משתמש מתחיל
202
1
נק' מוניטין:
42
202
1
חוינה.

אני לא מצליח להתקדם באימונים כשאני צורך רק 150 גרם פחממה.
( בבנצ' פרס רק חסרה הכרית כדי שאני אשן שם באמצע סט)

יש שני אפציות:
1. להחליף תוכנית
2. לחזור לאכול רגיל ולהפוך לבלון גדול. (אני משמין מאוד מהר)

מה עדיף לעשות במצב שלי?

להגיד שהוא מרוקן מאגרי גליקוגן במאזן חיובי ב- SS זאת שטות. מדובר על קצת יותר מ- 50 חזרות באימון (אני נדיב כי הוספתי חזרות של חימום), שלוש פעמים בשבוע.

הוא מרגיש חלש כי הוא לא אוכל מספיק. לא כי הוא דל פחמימה. או כי הוא בשבוע הראשון של דל פחמימה והגוף שלו עוד לא התרגל. את שניהם אפשר לתקן בלי לאכול יותר פחמימות.

אני לא אומר שהוא צריך לאכול פחות מ- 150 גר פחמימות. אבל אם זה מה שהוא רוצה לעשות, זאת אופציה טובה לא פחות מכל אופציה אחרת שוות קלוריות (סה"כ), במיוחד אם הוא לא hardgainer טיפוסי (שחיף בן 19).

תנסה לשים 40 גרם סוכר ענבים חצי שעה/שעה לפני אימון מתוך ה 150 פחמימה

תנסה לשים 40 גרם סוכר ענבים חצי שעה/שעה לפני אימון מתוך ה 150 פחמימה

שינסה, אבל בזהירות. אותך זה מעיף, אותי זה כמעט הרג ביום שני האחרון (אני לא צוחק, הייתי שנייה מלהתעלף אחרי סט העבודה הראשון).

אמרתי ננסה את העניין הזה, לקחתי 30 גרם סוכר ענבים שעה לפני האימון נפח כי חשבתי שאני לא מצליח לעבור אותו, נכנסתי מתחת למוט ובחזרה החמישית של הסט הכבד הראשון הרגשתי שעוד שנייה הכל נכבה ואני מתעלף. זו הרגשה מוזרה, פתאום קפצו לי מאות נורות אדומות בראש. התיישבתי על ספסל שם על סף דמעות ולקח לי איזה 10 דקות להירגע. אח"כ נכנסתי לעוד 3 סטים עם משקל נמוך ב-10%. אני דיי בטוח שזה מהפחמימה כי זה לא קרה לי מעולם + זה היה משקל שכבר עברתי אותו מזמן.

אמרתי ננסה את העניין הזה, לקחתי 30 גרם סוכר ענבים שעה לפני האימון נפח כי חשבתי שאני לא מצליח לעבור אותו, נכנסתי מתחת למוט ובחזרה החמישית של הסט הכבד הראשון הרגשתי שעוד שנייה הכל נכבה ואני מתעלף. זו הרגשה מוזרה, פתאום קפצו לי מאות נורות אדומות בראש. התיישבתי על ספסל שם על סף דמעות ולקח לי איזה 10 דקות להירגע. אח"כ נכנסתי לעוד 3 סטים עם משקל נמוך ב-10%. אני דיי בטוח שזה מהפחמימה כי זה לא קרה לי מעולם + זה היה משקל שכבר עברתי אותו מזמן.

אולי סוף סוף התחלת לעבוד כבד
זה קרה לי כמה פעמים בסקוואט כבד
ואולי פעם אחת בדדליפט

התקף חרדה?

משהו אמר ולסלוה??:(

מקרה חמור של חוסר מוזיקת רעל באימון.

רק לי נראה מוזר שפותח הדיון עושה SS עם 3K קלוריות? משמין לא משמין, חיטוב זה חלק מהתכנון השנתי ואי אפשר להתקדם עם 3K.
אם זה יקר תקנה אוכל משתלם (אהם שמן זית).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית