עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין מה להבין
1 כדור מולטי ויטמין ביום
1 כדור ויטמין C של 500-1000 מ"ג
ואבץ ומגנזיום יכולים לסייע לך בהתאוששות.
תוכל להמליץ לי על מוצרים ספיצפים?
תנסה לשים 40 גרם סוכר ענבים חצי שעה/שעה לפני אימון מתוך ה 150 פחמימה
שינסה, אבל בזהירות. אותך זה מעיף, אותי זה כמעט הרג ביום שני האחרון (אני לא צוחק, הייתי שנייה מלהתעלף אחרי סט העבודה הראשון).
אמרתי ננסה את העניין הזה, לקחתי 30 גרם סוכר ענבים שעה לפני האימון נפח כי חשבתי שאני לא מצליח לעבור אותו, נכנסתי מתחת למוט ובחזרה החמישית של הסט הכבד הראשון הרגשתי שעוד שנייה הכל נכבה ואני מתעלף. זו הרגשה מוזרה, פתאום קפצו לי מאות נורות אדומות בראש. התיישבתי על ספסל שם על סף דמעות ולקח לי איזה 10 דקות להירגע. אח"כ נכנסתי לעוד 3 סטים עם משקל נמוך ב-10%. אני דיי בטוח שזה מהפחמימה כי זה לא קרה לי מעולם + זה היה משקל שכבר עברתי אותו מזמן.
אולי סוף סוף התחלת לעבוד כבד
זה קרה לי כמה פעמים בסקוואט כבד
ואולי פעם אחת בדדליפט
זה היה עם משקל שעשיתי כבר לפני חודש, נמוך ב-10 קילו מהמשקל שעשיתי יומיים לפני.
אמרתי ננסה את העניין הזה, לקחתי 30 גרם סוכר ענבים שעה לפני האימון נפח כי חשבתי שאני לא מצליח לעבור אותו, נכנסתי מתחת למוט ובחזרה החמישית של הסט הכבד הראשון הרגשתי שעוד שנייה הכל נכבה ואני מתעלף. זו הרגשה מוזרה, פתאום קפצו לי מאות נורות אדומות בראש. התיישבתי על ספסל שם על סף דמעות ולקח לי איזה 10 דקות להירגע. אח"כ נכנסתי לעוד 3 סטים עם משקל נמוך ב-10%. אני דיי בטוח שזה מהפחמימה כי זה לא קרה לי מעולם + זה היה משקל שכבר עברתי אותו מזמן.
למה הורדת משקל ?
עלקס רך איתכם
התקף חרדה?
היה לי באימון,לא כדאי שיקרה לכם,חשבתי כבר איפה הולכים לקבור אותי,לא נעים
מקרה חמור של חוסר מוזיקת רעל באימון.אמרתי ננסה את העניין הזה, לקחתי 30 גרם סוכר ענבים שעה לפני האימון נפח כי חשבתי שאני לא מצליח לעבור אותו, נכנסתי מתחת למוט ובחזרה החמישית של הסט הכבד הראשון הרגשתי שעוד שנייה הכל נכבה ואני מתעלף. זו הרגשה מוזרה, פתאום קפצו לי מאות נורות אדומות בראש. התיישבתי על ספסל שם על סף דמעות ולקח לי איזה 10 דקות להירגע. אח"כ נכנסתי לעוד 3 סטים עם משקל נמוך ב-10%. אני דיי בטוח שזה מהפחמימה כי זה לא קרה לי מעולם + זה היה משקל שכבר עברתי אותו מזמן.