הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה זה צ'יט ולמה עושים את זה?

• פותח/ת השרשור HH10
  • פורסם בתאריך

HH10

משתמש מתחיל
218
49
נק' מוניטין:
178
218
49
למיטב הבנתי זה יום שאוכלים בו בלי הכרה?מה השיקול אם לעשות יום צ'יט והאם זה בא לשרת אותי פיזיולוגית או מנטאלית?

ה״ציט״ היחדי שאוכלים בו ללא הכרה זה ציט לאחר תחרות פיתוח גוף
אם אתה בחיטוב ותאכל ללא הכרה אתה יכןל להאט את התהליך שלך בצורה משמעותית

צ'יט זה פשוט לאכול מחוץ לתפריט, בין אם זה במאכלים ספציפיים או בחריגה מהקצבה שלך.
אין לזה שום תועלת חוץ ממנטאלית אם יש לך צורך, אבל תדע שזה יעכב מן הסתם את התוצאות, ואולי זה יחייב אותך לחשוב מחדש על התפריט שלך אם אתה מרגיש מוגבל מדי בו

ה״ציט״ היחדי שאוכלים בו ללא הכרה זה ציט לאחר תחרות פיתוח גוף
אם אתה בחיטוב ותאכל ללא הכרה אתה יכןל להאט את התהליך שלך בצורה משמעותית

אלא אם כן אתה מגביל אותו בזמן של כמה שעות ואז תוך כמה ימים אתה מסדר את זה.

"בלי הכרה" לא.. עדיף לבוא מוכן ליום הזה מראש עם תכנון של מה שאתה עומד לאכול כדי למנוע חריגות. יום אחד יכול להרוס שבוע שלם, במיוחד כשאתה בגרעון קלורי (חיטוב/סתם תהליך ירידה במשקל).
ועושים את זה בשביל הנפש, זו הסיבה העיקרית. אני אישית משלבת ביום בערך 300 קלוריות חופשיות של מה שבא לי, ופעם בשבועיים עושה יום צ'יט בו אני אוכלת באיזור ה200 קלוריות יותר מהמאזן הניטרלי שלי. זה נותן חתיכת מוטיבציה. זה מה שאני עושה כבר 7 חודשים וזה לא מנע ממני לרדת 25 קילו. 😃

*אגב, אני מעדיפה צ'יט מיל על צ'יט דיי. אבל אם כבר צ'יט דיי, אז להכין את עצמך מראש לכמות קלוריות מסויימת שלא תעכב את התוצאות משמעותית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית