הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקפאת זרע

• פותח/ת השרשור mokoko
  • פורסם בתאריך

mokoko

משתמש מתחיל
118
32
נק' מוניטין:
66
118
32
מישהו יודע על מדינה שבה אפשר להקפיא זרע יחסית במחיר סביר? לא רלוונטי כל כך כרגע לקורונה, אבל מעניין אם מישהו ניסה לעשות את זה בחו"ל.

בארץ הקפאת זרע כמו שזה נראה זה סיפור יקר.

• פותח/ת השרשור
תחשוב על זה ככה, מי יסכים לשמור בקירור ותנאים ספציפים את הנוזל אשכים שלך בתמורה לקצת כסף? אף אחד .
חח לא כתבתי בתמורה לקצת כסף, אבל לא כמו החזירות שהולכת פה בארץ. זה נראה לי 3000 ל3 שנים.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שביררתי זה יותר לכיוון של 700 לחודש 😳
אז שווה לברר על מדינה במזרח אירופה שלוקחת סכום הגיוני.
קשה לי להאמין שמהמחירים שם כאלה גבוהים.

חיפוש מהיר בגוגל לא הביא לי תוצאות טובות במיוחד
לא, זה סביבות 1000 לשנה אחת בארץ ללא כל הבדיקות הנלווות בהתחלה למיטב ידיעתי.
על הנייר בתכלס לא "יקר" אבל שמסתכלים על זה מנקודת מבט של אחד שעושה בלסט אנד קרוז, הקפאת זרע זה משהו שרלוונטי לעוד 10-15 שנה. כלומר כובלים אותך במינימום של 10 אלף שקל.

זה לא נשמע לי הרבה בכדי לשמור על הפאקינג זרע שלך ושיהיו לך ילדים בריאים ויפים בעזרת ה' אדוני.

עריכה מביכה שלי.

אז שווה לברר על מדינה במזרח אירופה שלוקחת סכום הגיוני.
קשה לי להאמין שמהמחירים שם כאלה גבוהים.

חיפוש מהיר בגוגל לא הביא לי תוצאות טובות במיוחד

לא סומך עליהם יותר מידי.... במיוחד כשמדובר בזרע שלך חחחח

בישראל לעומת זאת יגידו לך "וואי נגמר לנו החנקן הנוזלי, הלך הזרע" חח ככה שאני לא יודע מה יותר טוב.

יותר קלאסי שיפילו לך שם את הזרע לרצפה ''אופסס, בלאט'' הייתי מעדיף פה בארץ למען האמת מבחינת רוגע נפשי.
בעצם פה בארץ אתה תראה איזו עובדת תאילנדית שהתעללה בזרעים של אנשים 5 שנים עד שהיא נתפסה

• פותח/ת השרשור
טוב קפץ לי פה בנושאים קשורים שבאיכילוב זה איזה 1000 שקל ייעוץ ראשוני ואז 300-400 כל שנה, נשמע כמו סכום הרבה יותר הגיוני.

שווה להתקשר ולשאול לפני שאני שורף לי את האשכים.

ואז 300-400 כל שנה

זכור לי האמת שאנשים כאן דיברו על הקפאת זרע ב400 שקלים לשנה, אבל אני זוכר גם 1000. כנראה ב400 אתה מקבל ילד עם דאון.
אם אתה אשכנזי 1.80+ עם השכלה ללא עבר של מחלות רפואיות או נפשיות אתה יכול לתרום זרע ולכסות את ההוצאות על השמירה 😛

איך אתה חושב אני הולך לכסות את הPS5

• פותח/ת השרשור
זכור לי האמת שאנשים כאן דיברו על הקפאת זרע ב400 שקלים לשנה, אבל אני זוכר גם 1000. כנראה ב400 אתה מקבל ילד עם דאון.
אם אתה אשכנזי 1.80+ עם השכלה ללא עבר של מחלות רפואיות או נפשיות אתה יכול לתרום זרע ולכסות את ההוצאות על השמירה 😛
לתרום זרע לפמיניסטיות אומללות ששונאות גברים? (90% מאלה שלוקחות זרע...) לא תודה חח

גם אגב לא נראה לי שתרומת זרע כוללת שירות של לקיחת דגימה במקרה של אובדן פוריות, ממש מעניין להם את הביצים... תרתי משמע.

לתרום זרע לפמיניסטיות אומללות ששונאות גברים? (90% מאלה שלוקחות זרע...) לא תודה חח

בסדר אם אתה מה שתיארתי הילדים יבינו את האמת בשלב מסוים ויאמללו אותן חזרה
גם אגב לא נראה לי שתרומת זרע כוללת שירות של לקיחת דגימה במקרה של אובדן פוריות

תן בראש כמה פעמים לפני 😃

• פותח/ת השרשור
מעניין אם לא עדיף כבר לקחת HCG במהלך הקרוז כדי למנוע בעיות פוריות בעתיד?

נראה לי כמו פיתרון יותר פרקטי, במהלך הבלסט נשמע לי מיותר אבל במהלך הקרוז בתכלס למה לא? כל יומיים או שלושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית