עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תחשוב על זה ככה, מי יסכים לשמור בקירור ותנאים ספציפים את הנוזל אשכים שלך בתמורה לקצת כסף? אף אחד .
חח לא כתבתי בתמורה לקצת כסף, אבל לא כמו החזירות שהולכת פה בארץ. זה נראה לי 3000 ל3 שנים.תחשוב על זה ככה, מי יסכים לשמור בקירור ותנאים ספציפים את הנוזל אשכים שלך בתמורה לקצת כסף? אף אחד .
לפי מה שביררתי זה יותר לכיוון של 700 לחודש 😳חח לא כתבתי בתמורה לקצת כסף, אבל לא כמו החזירות שהולכת פה בארץ. זה נראה לי 3000 ל3 שנים.
לפי מה שביררתי זה יותר לכיוון של 700 לחודש 😳
אז שווה לברר על מדינה במזרח אירופה שלוקחת סכום הגיוני.לפי מה שביררתי זה יותר לכיוון של 700 לחודש 😳
על הנייר בתכלס לא "יקר" אבל שמסתכלים על זה מנקודת מבט של אחד שעושה בלסט אנד קרוז, הקפאת זרע זה משהו שרלוונטי לעוד 10-15 שנה. כלומר כובלים אותך במינימום של 10 אלף שקל.לא, זה סביבות 1000 לשנה אחת בארץ ללא כל הבדיקות הנלווות בהתחלה למיטב ידיעתי.
אז שווה לברר על מדינה במזרח אירופה שלוקחת סכום הגיוני.
קשה לי להאמין שמהמחירים שם כאלה גבוהים.
חיפוש מהיר בגוגל לא הביא לי תוצאות טובות במיוחד
לא סומך עליהם יותר מידי.... במיוחד כשמדובר בזרע שלך חחחח
פתאום מקבל איזה ילד ליטאי
בישראל לעומת זאת יגידו לך "וואי נגמר לנו החנקן הנוזלי, הלך הזרע" חח ככה שאני לא יודע מה יותר טוב.פתאום מקבל איזה ילד ליטאי
יותר טוב להביא ילדים לפני ששורפים את הביצים מטרן חחחחבישראל לעומת זאת יגידו לך "וואי נגמר לנו החנקן הנוזלי, הלך הזרע" חח ככה שאני לא יודע מה יותר טוב.
בישראל לעומת זאת יגידו לך "וואי נגמר לנו החנקן הנוזלי, הלך הזרע" חח ככה שאני לא יודע מה יותר טוב.
ואז 300-400 כל שנה
כן אה?יותר טוב להביא ילדים לפני ששורפים את הביצים מטרן חחחח
לתרום זרע לפמיניסטיות אומללות ששונאות גברים? (90% מאלה שלוקחות זרע...) לא תודה חחזכור לי האמת שאנשים כאן דיברו על הקפאת זרע ב400 שקלים לשנה, אבל אני זוכר גם 1000. כנראה ב400 אתה מקבל ילד עם דאון.
אם אתה אשכנזי 1.80+ עם השכלה ללא עבר של מחלות רפואיות או נפשיות אתה יכול לתרום זרע ולכסות את ההוצאות על השמירה 😛
לתרום זרע לפמיניסטיות אומללות ששונאות גברים? (90% מאלה שלוקחות זרע...) לא תודה חח
גם אגב לא נראה לי שתרומת זרע כוללת שירות של לקיחת דגימה במקרה של אובדן פוריות