הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספירת זרע נמוכה

• פותח/ת השרשור Halabi
  • פורסם בתאריך

Halabi

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
היי מה קורה אני חדש פה רציתי לשאול כמה שאלות
אני בן 22 לפני כשנתיים השתמשתיי באנאבר וטסט במשך חצי שנה,לקחתי איקקלומין שסיימתי,והרגשתי משהו מוזר בזרע הלכתי עשיתי בדיקה היתה לי ספירת זרע נומכה ובבדיקת דם גם הטסט תקין ,וכבר על אותו מצב 9 חודשים,מה אפשר לעשות ?
אפשר לקחת פרגניל או איקקלומין או שאפשר לשלב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שתף בדיקות דם ואם הכל תקין כנראה שצריך רק זמן או קצת hcg שיתבשל לו זרע חדש, בכל מקרה שתף את הבדיקות דם שלך
20201108_132907.jpg
20201108_132933.jpg
20201108_132921.jpg
20201108_132955.jpg
20201108_132946.jpg
20201108_133018.jpg
20201108_133008.jpg

חסר פה lh fsh שזה הכי רלוונטי
לכאורה הייתי אומר שיש מקום בכל זאת להריץ פרוטוקול pct למרות שעושה רושם שיצאת די בזול מהפדיחה שעשית, בכל מקרה, עם הזמן זה אמור להשתפר כמו שאמרו לך

אל תעשה עוד סייקל, לא בזמן הקרוב ולא לפני שאתה חוקר קצת ומבין מה דרוש ממך כי באחד הבא בלי pct וhcg לא בטוח שתצא ממנו כ"כ בזול

• פותח/ת השרשור
חסר פה lh fsh שזה הכי רלוונטי
לכאורה הייתי אומר שיש מקום בכל זאת להריץ פרוטוקול pct למרות שעושה רושם שיצאת די בזול מהפדיחה שעשית, בכל מקרה, עם הזמן זה אמור להשתפר כמו שאמרו לך

אל תעשה עוד סייקל, לא בזמן הקרוב ולא לפני שאתה חוקר קצת ומבין מה דרוש ממך כי באחד הבא בלי pct וhcg לא בטוח שתצא ממנו כ"כ בזול
סגור אחי,תודה רבה באמת עזרתה מאוד,כמו שאמרתה אני עכשיו מחפש מישהו שמבין בזה שימליץ לי על pct ומה ואיך

אתה לוקח תרופות כרגע? בטוח שמה שלקחת היה אנאבר?
כמו שאתה רואה הערכים של הכבד שלך על הנורמה הגבוהה, ככה שמה שבטוח אל תגע בשום סטרואיד אוראלי. ובכל מקרה לא הייתי מריץ סייקל בזמן הקרוב.

כמו שאמרו חסר LH וFSH ככה שאי אפשר לדעת אם השתקמת. הטסט שלך תקין אבל זה לא מעיד בגדול הרבה על הזרע. אני במקומך:
- קובע תור לאנדו, תספר לו על הכל בצורה הכי גלויה.
- מריץ PCT כרגע שכולל פרגניל ואז כלומיד (תתכונן להרגיש חרא עם הכלומיד) - לא יודע עד כמה זה יעזור לך אחרי כל כך הרבה זמן שלא עשית PCT. כלומיד היא תרופה שיש בה גם שימוש להגברת הפוריות אצל גברים.
- אחרי כל הסיפור שכתבתי למעלה, עושה ספירת זרע אחרי חודש - חודשיים ובודק אם יש שיפור. אם אין חוסר לאנדו.

קח את כל מה שכתבתי בעירבון מוגב, סך הכל כתבתי מה אני הייתי עושה זה לא אומר שזה יעבוד לך.

למה אתה ממליץ על זה ולא טמוקסי? אם אפשר לשאול
כי טמוקסיפן היא לא תרופה שמשתמשים בה לעלות את איכות הזרע. כלומיד כן. במקרה הזה דווקא כן הייתי לוקח כלומיד.

ברור שיש סיכוי טוב שטמוקסיפן יביא לאותן תוצאות, אבל כל serm משפיע על כל רקמה בצורה אחרת אז עדיף לקחת מה שידוע בוודאות שיעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית