הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח להתקדם יותר באימונים

• פותח/ת השרשור RNT
  • פורסם בתאריך

RNT

משתמש מתחיל
61
11
נק' מוניטין:
11
61
11
אני מתאמן 7-8 חודשים בערך המטרה היא לעלות במסת שריר

בן 16
גובה 1.67
משקל גוף התחלתי: 45
עכשיו: 56

אני מכוון לאיזור ה-1.5% מהמשקל שלי בחודש בערך עלייה של 200 גרם שבוע
יושן 8 פלוס כל יום, עושה יוגה
אני עדיין עולה במשקל
אמרו לי פה שהטכניקה שלי בתרגילים בסדר

תוכנית אימונים: FBW שלוש פעמים בשבוע

סקוואט 5X5 מעלה במשקלי עבודה מאימון לאימון
בנץ' פרס 5X5 או ל8X3 עם משקל קל
חתירה 6-5X5
פרס 6-5X5 או 8X3 עם משקל קל
כפיפת מרפקים 8-12X2
סקאל קראשארס 8-10X2

משקלי עבודה התחלתיים: בכל התרגילים התחלתי עם 20-25 קילו ובמבודדים 10-15

היום:
סקוואט: 75 לחמשיות

בנץ': 50 (בנץ' יצא לי לעשות הכי פחות הייתי עושה בהתחלה מקבילים עם משקל כי הייתה לי בעיה עם הטכניקה בבנץ' אחרי חודשיים שלוש התחלתי בנץ' עבדתי על הטכניקה חודש חודשיים בלי לעלות במשקלי עבודה והשתפרתי בבנץ' ואז התחילה להיות לי עלייה במשקלי עבודה מ30 ל50 עד היום) לחמשיות

חתירה: 40 קילו לחמשיות

פרס: 38 קילו לחמשיות

כפיפת מרפקים: 26-28 קילו
סקאל: 26-24 קילו

אז מקווה שהבאתי מספיק מידע לגבי, אז אני לא מצליח לעלות יותר במשקלי עבודה בזמן האחרון, לגרד את ה75 בסקוואט לקח לי 3 פעמים
זאת אומרת פעם ראשונה שניסיתי בסט השני לא הצלחתי את החזרה החמישית אחר כך היה לי שבוע דילאוד עליתי עד שהגעתי ל75 ואז הצלחתי 4 סטים
ואחרי ריסט ועוד עלייה ל75 הצלחתי לעשות יום חמישי לחמשיות אבל כמעט ואין מצב שאני עולה ל78 כי רציתי למות אחרי שסיימתי היה לי ממש כבד.

בפרס לא הצלחתי לעלות את ה2.5 קילו אחרי פעמיים שניסיתי זאת אומרת אחרי ריסט וזה

בבנץ' נראה לי שאני יכול להמשיך להתקדם עם עוד כמה קילו

בחתירה 40 קשה לי כי אני מנסה שכמה שיותר שזה לא יבוא על חשבון טכניקה

אז מה אני אמור לעשות? להחליף תוכנית? כי וואלה אני מאוד רוצה להתחיל לעשות דדליפט אולי, אולי גם מתח עם משקל ולגוון.
אם כן איזה תכנית לעשות? מטרה לעלות במסת שריר
אם לא מה לעשות?

חוץ מזה אני מבסוט מהתהליך שעברתי, והשיפור בטכניקה

נערך לאחרונה:
אני מתאמן 7-8 חודשים בערך המטרה היא לעלות במסת שריר

בן 16
גובה 1.67
משקל גוף התחלתי: 45
עכשיו: 56

אני מכוון לאיזור ה-1.5% מהמשקל שלי בחודש בערך עלייה של 200 גרם שבוע
יושן 8 פלוס כל יום, עושה יוגה
אני עדיין עולה במשקל
אמרו לי פה שהטכניקה שלי בתרגילים בסדר

תוכנית אימונים:

סקוואט 5X5 מעלה במשקלי עבודה מאימון לאימון
בנץ' פרס 5X5 או ל8X3 עם משקל קל
חתירה 6-5X5
פרס 6-5X5 או 8X3 עם משקל קל
כפיפת מרפקים 8-12X2
סקאל קראשארס 8-10X2

משקלי עבודה התחלתיים: בכל התרגילים התחלתי עם 20-25 קילו ובמבודדים 10-15

היום:
סקוואט: 75 לחמשיות

בנץ': 50 (בנץ' יצא לי לעשות הכי פחות הייתי עושה בהתחלה מקבילים עם משקל כי הייתה לי בעיה עם הטכניקה בבנץ' אחרי חודשיים שלוש התחלתי בנץ' עבדתי על הטכניקה חודש חודשיים בלי לעלות במשקלי עבודה והשתפרתי בבנץ' ואז התחילה להיות לי עלייה במשקלי עבודה מ30 ל50 עד היום) לחמשיות

חתירה: 40 קילו לחמשיות

פרס: 38 קילו לחמשיות

כפיפת מרפקים: 26-28 קילו
סקאל: 26-24 קילו

אז מקווה שהבאתי מספיק מידע לגבי, אז אני לא מצליח לעלות יותר במשקלי עבודה בזמן האחרון, לגרד את ה75 בסקוואט לקח לי 3 פעמים
זאת אומרת פעם ראשונה שניסיתי בסט השני לא הצלחתי את החזרה החמישית אחר כך היה לי שבוע דילאוד עליתי עד שהגעתי ל75 ואז הצלחתי 4 סטים
ואחרי ריסט ועוד עלייה ל75 הצלחתי לעשות יום חמישי לחמשיות אבל כמעט ואין מצב שאני עולה ל78 כי רציתי למות אחרי שסיימתי היה לי ממש כבד.

בפרס לא הצלחתי לעלות את ה2.5 קילו אחרי פעמיים שניסיתי זאת אומרת אחרי ריסט וזה

בבנץ' נראה לי שאני יכול להמשיך להתקדם עם עוד כמה קילו

בחתירה 40 קשה לי כי אני מנסה שכמה שיותר שזה לא יבוא על חשבון טכניקה

אז מה אני אמור לעשות? להחליף תוכנית? כי וואלה אני מאוד רוצה להתחיל לעשות דדליפט אולי, אולי גם מתח עם משקל ולגוון.
אם כן איזה תכנית לעשות? מטרה לעלות במסת שריר
אם לא מה לעשות?

חוץ מזה אני מבסוט מהתהליך שעברתי, והשיפור בטכניקה
לכל מי שמעוניין לבנות לעצמו תכנית אימונים

• פותח/ת השרשור

מה זה אומר? שאני צריך להתחיל תכנית חדשה?
למה שאני לא אקח תכנית מוכנה?

וחוץ מזה עוד שאלה, מעניין אותי, איך תכנית חדשה תעזור לי לעלות במשקלים? למשל אם אהיה לי בתכנית הזאת עוד פעם סקוואט ואולי הוא יהיה עוד פעם התרגיל היחיד לפלג גוף תחתון מה שונה?

או שאני לא אעשה סקוואט ואני אעשה דדליפט, שאני אחזור לעשות עוד פעם סקוואט למה שאני אתחזק בו?
אותו הדבר לתרגילים האחרים

מה זה אומר? שאני צריך להתחיל תכנית חדשה?
למה שאני לא אקח תכנית מוכנה?

וחוץ מזה עוד שאלה, מעניין אותי, איך תכנית חדשה תעזור לי לעלות במשקלים? למשל אם אהיה לי בתכנית הזאת עוד פעם סקוואט ואולי הוא יהיה עוד פעם התרגיל היחיד לפלג גוף תחתון מה שונה?

או שאני לא אעשה סקוואט ואני אעשה דדליפט, שאני אחזור לעשות עוד פעם סקוואט למה שאני אתחזק בו?
אותו הדבר לתרגילים האחרים
במאמר פירטתי דרכי התרדמות

לא קראתי הכל אבל נשמע שאתה צריך דילאוד
תעבוד שבוע-שבועיים באותה תוכנית פשוט תוריד משקלים , כלומר תעבוד בrpe נמוך ותתן לגוף , לשרירים ולמערכת עצבים להתאושש קצת

• פותח/ת השרשור
במאמר פירטתי דרכי התרדמות

הבנתי, אז לפי מה שזה נראה אני צריך ליישם את האפשרות השלישית והשנייה עד שכבר אי אפשר ומשם להוסיף עבודה על שרירים אחרים
כשאני אגיע לאפשרות הרביעית אז אני אצטרך פשוט להוסיף תרגילים נוספים לאותו שריר שאני לא מצליח להתקדם בו
שאני אגיע לזמן הזה אני אפתח פה נושא חדש

תודה
לא קראתי הכל אבל נשמע שאתה צריך דילאוד
תעבוד שבוע-שבועיים באותה תוכנית פשוט תוריד משקלים , כלומר תעבוד בrpe נמוך ותתן לגוף , לשרירים ולמערכת עצבים להתאושש קצת

כשהגעתי ל75 בסקוואט בפעם הראשונה ולא הצלחתי היה לי אחר כך שבוע דילואוד
ואז אחרי תקופה שהגעתי עוד פעם ל75 הצלחתי לעשות 4 סטים שבפעם הראשונה לא הצלחתי לסיים את הסט השני
ואחרי ריסט הצלחתי לעשות את ה75 אבל היה ממש קשה

בדיוק השבוע יש לי עוד שבוע דילואוד אחרי שמונה שבועות שלא עשיתי, אני אעדכן פה אם זה עזר
אני אנסה ליישם גם את מה שרשמו

בנתי, אז לפי מה שזה נראה אני צריך ליישם את האפשרות השלישית והשנייה עד שכבר אי אפשר ומשם להוסיף עבודה על שרירים אחרים
כשאני אגיע לאפשרות הרביעית אז אני אצטרך פשוט להוסיף תרגילים נוספים לאותו שריר שאני לא מצליח להתקדם בו
שאני אגיע לזמן הזה אני אפתח פה נושא חדש

תודה
בשמחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית