נק' מוניטין:
4,829
- 2,998
- 2,102
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רק אניח את זה פה.
מה פתאום אחי ביבי המלך. ראית איך הוא שומר אותנו מהקורונה?שפעם הבאה לא יצביעו למישהו עם 3 כתבי אישום חמורים...
מסכים ובגלל זה אני לא מאשים אנשים שעובדים בשושו כאילו באמת הם לצערי הרב נאלצים לעשות כול זאת כדיי לשרוד.במדינה שלנו אם אין לך 'לובי' חזק.. ואם אתה לא תופס את הממשלה בביצים באיום 'בהפלת הממשלה'.. אז אין לך שום כוח!!
בנתיים המדינה ממשיכה להיטפל לאזרח הקטן ולעסקים הקטנים..
הוצאת לי את המילים מהפההאמת שבבית יש לי ציוד יותר טוב מהמכון.. האמת שאצלי זה כאילו מרגיש בודד. להתאמן לבד ב10 בלילה כל הבית שקט כבר חשוך מ5. צריך להתרכז 20 דק לפני האימון בגיוס אנרגיה מנטלית. כעת אני עוד עומד בזה מעולה.. לא ויתרתי על אף אימון וכל אימון היה סופר עצים, אבל זה דורש ממני מנטלית הרבה יותר. אני שונא להגיד את זה, שונא גם לחשוב על זה אבל לאט לאט אני מפסיק להנות מהתהליך
לא, אבל קפצת עשר שנים קדימה בזמן שאתה יודע שהחיסון בטוח?
ללא תופעות לוואי?
למה לחסן את כולנו אם 98 אחוז אינם חולים?
הידעת שגם בבתי החולים בארץ יש מגפה של זיהומים שהורגת אלפי אנשים בשנה?
מסכות? מודעות? סגר?
לא מאמין בסדר עולמי חדש.
כן מאמין שיש כאן סירחון רציני בשביל שליטה המונית
ובנתיים כל מה שאוהדי הקונספירציות למיניהם טענו - מתממש.
ברצינות אשאל,
איך אפשר להכחיש את זה?
אתה חושב שיש בחיסון חדש רק תופעות לואי?לגבי החיסון יתכן ויהיה לו תופעות לוואי על חלק מהמתחסנים, כמו בכל חיסון אחר.
חיסון בכפייה, טיטול על הפנים, מגפה מומצאת(לא מכחיש את הוירוס), סגרים מטופשים, הקרסת הכלכלה והכי גרוע - מעקב וחיסול הפרטיות.ברור, בית חולים זאת סביבה מזוהמת ומסוכנת.
מלאה בחיידקים עמידים.
במה הם צדקו? שיהיה חיסון? שירצו למגר את המגפה? שצריך לשרוף אנטות 5G? שביל גייטס משתיל בנו מיקרו-ששבים?
אתה חושב שיש בחיסון חדש רק תופעות לואי?
מעל 40,000 ילדים מתו מחיסון פוליו בשנות החמישים.
https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/history/2020/04/14/cutter-polio-vaccine-paralyzed-children-coronavirus/?outputType=amp
אני בטוח לא אתחסן מחיסון נסיוני.
אולי אחרי כמה שנים שזה בשוק, וגם אז זה יהיה כבר מיותר להתחסן.
חוץ מזה שזה יהיה כמו חיסון שפעת בגלל המוטציות הרבות של הקורונה, החיסון לא יהיה אפקטיבי מספיק.
אז זה מוביל לשאלה - איך אתה יודע שהחיסון המתוכנן יעיל, אמין וללא תופעות לוואי?במקרה הנ''ל החיסיון היה מזוהם..
ואני משוכנע שיש היום החמרות בפורטוקולים מבשנות ה50.
אז זה מוביל לשאלה - איך אתה יודע שהחיסון המתוכנן יעיל, אמין וללא תופעות לוואי?
קפצת קדימה בזמן?
9 מיליון אזרחים שתיקח עליהם סיכון?
היסטוריה תמיד חוזרת על עצמה.במקרה הנ''ל החיסיון היה מזוהם..
ואני משוכנע שיש היום החמרות בפורטוקולים מבשנות ה50.
אתה באמת משווה בין חיסונים ותרופות שהוכחו כיעילים(רובם לפחות) הן על בעלי חיים והן על בני אדם אל מול חיסון שלא נבדק ו״יצא לאור״ רק אתמול?רגע? בחיים לא התחסנת? בחיים לא קיבלת תרופה?