הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפי פתיחת חדרי כושר - סגר שני

חברה, זה כבר הופך לדיונים של מאמין - אתאיסט / שמאל - ימין.

אי אפשר להתכחש שאנחנו עדים לטרלול ומגפה של שקרים.
כל אחד שישאר בדעתו.

רק דבר אחרון לגבי החיסונים -

מוצר מבוקש - אמור להיחטף על ידי הציבור.

מוצר בינוני - ישווק באגרסיביות (בין השאר באמצעות הפחדה).

מוצר לא מבוקש - ייכפה באמצעות חקיקה.

חברה, זה כבר הופך לדיונים של מאמין - אתאיסט / שמאל - ימין.

מאיפה הבאת את זה? 🫤
אין פה שום תגובה ב-2 העמודים האחרונים שהתייחסה לאתאיזם, שמאל/ימין. אתה מדמיין כנראה

אי אפשר להתכחש שאנחנו עדים לטרלול ומגפה של שקרים.
כל אחד שישאר בדעתו.

רק דבר אחרון לגבי החיסונים -

מוצר מבוקש - אמור להיחטף על ידי הציבור.

מוצר בינוני - ישווק באגרסיביות (בין השאר באמצעות הפחדה).

מוצר לא מבוקש - ייכפה באמצעות חקיקה.

יש סיכוי (מאוד) נמוך שאתה צודק, שהכל שקרים והכל נסיונות של כל מנהיגי העולם להשתלט על העולם.
שאלה היפותטית, מה אתה מציע? שם אותך עכשיו ראש הממשלה, מה הצעד הראשון שאתה עושה?

אין פה שום תגובה ב-2 העמודים האחרונים שהתייחסה לאתאיזם, שמאל/ימין
באמת אחי? הצלחת לבדוק את זה לבד? אתה כזה חד.
או שהכוונה שאלו דיוני דעות בהם כל אחד מתבצר בעמדתו.
שאלה היפותטית, מה אתה מציע? שם אותך עכשיו ראש הממשלה, מה הצעד הראשון שאתה עושה?
מגביל את חופש הביטוי לביביסטים

אם החיסון של פאייזר ימצא כעובד
לנו (כעם) לא יהיה דיבור בכלל
יכפו עלינו להתחסן...
אתה רוצה gym=תתחסן
אתה רוצה דיוטי פרי=תתחסן
אתה רוצה פיתה אצל עובד=תתחסן

הלוואי שאני טועה

אם החיסון של פאייזר ימצא כעובד
לנו (כעם) לא יהיה דיבור בכלל
יכפו עלינו להתחסן...
אתה רוצה gym=תתחסן
אתה רוצה דיוטי פרי=תתחסן
אתה רוצה פיתה אצל עובד=תתחסן

הלוואי שאני טועה
ושכחת בדיקת קורונה בכניסה למערכת החינוך.
ובקניונים. ובמקומות העבודה.
בקרוב מצלמות ברחוב.

אבל אחי, יש מגפה.
דואגים לנו.

אני יודע דבר אחד - אם יאיר לפיד היה ראש ממשלת ישראל היה ח״כ יאיר לפיד מר Kartalajan היה הראשון בתור לחיסון .

ושכחת בדיקת קורונה בכניסה למערכת החינוך.
ובקניונים. ובמקומות העבודה.
בקרוב מצלמות ברחוב.

אבל אחי, יש מגפה.
דואגים לנו.

אבל כבר יש מצלמות ברחובות.. ואין לי בעיה עם זה!

אל תשכח לשים את הסמרטוט על האף באוויר הפתוח אחרת תקבל דוח.

נתנחם בעובדה שאתה מייצג מיעוט...
לדעתי אתה כל כך בפאניקה שאתה ממציא לעצמך סיפורים.

נערך לאחרונה:
לא מפקפק. אני נגד התיאור שהיא מגפת קץ האנושות.
אלה טענות שהועלו לפני 8 חודשים כשעוד לא ידעו כלום והתמותה הייתה בשמיים, מאז אף אחד לא דיבר על זה יותר, אתה מדבר על נתונים לא רלוונטיים בכלל

הדברים כאן נאמרו בכללי, בלי לכוון לאף אחד, בגלל שאני לא סגור איפה אתה @kotzer עומד בכל הנידון, אני סקרן לשמוע מה שאתה חושב.
הוירוס קיים, מתפשט במהירות ומזיק ואפילו קטלני. יש עדויות לעייפות וכאבי שרירים חודשים אחרי המחלה וירידה ביכולת הקוגניטיבית של ילדים שחלו בוירוס. תחשוב שאתה עכשיו חוטף את הוירוס ומכאן אימוני הכוח שלך נהרסים מי יודע לכמה זמן, או שחלילה הילד שלך חוטף את הוירוס והאינטליגנציה שלו נפגעת ומי יודע אם הוא ישתקם או שזה קבוע. או באמת חס וחלילה שמישהו יקר לך ימות בגלל ש"לא הגיוני למנוע חתונה" (אגב זה קרה ש-3 אורחים בחתונה בארץ חטפו את הוירוס מאורחים אחרים ומתו מהוירוס). אתה מבין, כרגע אנחנו לא יודעים מספיק כדי לקבוע האם הסיכון גבוה או נמוך, ומה שאנחנו כן יודעים כבר מדאיג.

גם אתם סבורים שחדרי הכושר היו נפתחים ממזמן במידה והחרדים היו בעלי המכונים?
גם ככה הם אלו שמנהלים את המדינה בפועל.
אני מאמין שכן, החרדים מחזיקים את המדינה בביצים

חובת טיטול על הפנים(שצובר ים חיידקים ומסוכן כשהוא על האף במשך יום שלם)
זה בולשיט טהור, סתם רטוריקה שלא אומרת כלום ולא מוכחת על ידי כלום. המחקרים כן מראים שהם מורידים תחלואה

מה ככ רוצים לדחוף לנו מטוש לאף אם הבדיקה לא מדויקת ו98 אחוז מהציבור ללא סיפטומים?
מכיר אפידימיולוגיה? איך אנחנו אמורים לדעת האם חדרי הכושר בטוחים אם אנחנו לא יודעים כמה בפועל נדבקים שם? איך נדע שהאמצעים שאנחנו עושים יעילים או לא? איך נדע אם אדם שהולך לבקר בבית חולים מסכן שם את כולם או לא?

98 אחוז חולים ללא תסמינים ומשרד החרדה רוצה להמליץ על חוק חיסון חובה.
מאחר ויש חשש טבעי והגיוני בו הציבור יסרב להתחסן - מחפשים את החיוב בחיסון דרך חקיקה.
יופי, אני בעד

הפחדות של מגפת קץ האנושות
30 שנה חסיון מידע על 144 החלטות שהציבור אינו חשוף אליו
פוליטיקאים שישבו בקבינט והיו שותפים לחיסיון המידע, הפרו הם ומשפחותיהם את ההנחיות ללא טיפת פחד ממגפת קץ האנושות כפי שדאגו לבלבל לנו בשכל במרץ
רבים מחולי הקורונה סומנו כמתים מהנגיף אף על פי שיצאו שליליים לבדיקות / מתו עם הנגיף ולא בעקבות הנגיף
^ כהמשך לזה - משרד הבריאות התחיל לבצע ״בדיקה״ אם אותם חולים אכן נפטרו מהקורונה אבל מסרב לתת את פרטי החקירה 🤣 אמין.
סגרים מטופשים
חיילים ברחובות
איכוני שבכ
הגבלת הפגנות
שוטרים שמחלקים קנסות
שקרים במספרי הנדבקים
חוקים הזויים
הקרסת הכלכלה
חיסול העצמאים והעסקים
ארגון פשע בראש המדינה
הדבר היחיד שאני מסכים איתך, התנהלות המדינה עם המגפה הוא ביזיוני ולא הגיוני, אבל זה לא מוריד מערך המגפה

לא, אבל קפצת עשר שנים קדימה בזמן שאתה יודע שהחיסון בטוח?
ללא תופעות לוואי?
בשביל זה יש ניסויי בטיחות וניסויים קליניים.
כנראה בגלל שזה חיסון עם אישור חירום יש לו יותר תופעות לוואי ממה שהיית רוצה בחיסון (וזה גם למה הוא מאושר מוקדם יותר), אבל שום תופעת לוואי מסוכנת, אז יכול להיות שתרגיש קצת רע, אולי בחילות, אולי סחרחורות, אבל שום דבר שמסכן לך את החיים או משהו שלא עובר, וזה מה שחשוב

למה לחסן את כולנו אם 98 אחוז אינם חולים?
רק בישראל, עם הסגרים והחוקים, יש אחוז הדבקה של 3.5%, בלי זה היינו כבר מזמן בשתי ספרות.

הידעת שגם בבתי החולים בארץ יש מגפה של זיהומים שהורגת אלפי אנשים בשנה?
מסכות? מודעות? סגר?
סליחה שאני אומר את זה, אבל אתה לא מבין באפידימיולוגיה, מחלות מדבקות, או מחלות בכלל, וזה ניכר מההודעות שלך. אתה מדבר על דברים שבכלל לא בתחום ההבנה שלך, אבל מתבטא בצורה קשה כאילו יש לך מה ללמד אותנו

אתה חושב שיש בחיסון חדש רק תופעות לואי?
מעל 40,000 ילדים מתו מחיסון פוליו בשנות החמישים.
https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/history/2020/04/14/cutter-polio-vaccine-paralyzed-children-coronavirus/?outputType=amp
אני בטוח לא אתחסן מחיסון נסיוני.
אולי אחרי כמה שנים שזה בשוק, וגם אז זה יהיה כבר מיותר להתחסן.
חוץ מזה שזה יהיה כמו חיסון שפעת בגלל המוטציות הרבות של הקורונה, החיסון לא יהיה אפקטיבי מספיק.
מדובר על חיסון ישן מאוד, כשעוד לא ממש ידעו איך לפתח חיסון. עולם הפרמקולוגיה כבר שנות אור מעבר לידע של אותה תקופה, אסלות יש לך רק 150 שנה אבל אני לא רואה אותך חושש בכל פעם שאתה מתיישב על אחת. זה פשוט לא רלוונטי לחשוש שמשהו שקרה בעידן שונה לחלוטין בהתבססות על הידע של התקופה יקרה שוב

במקרה הנ''ל החיסיון היה מזוהם..
ואני משוכנע שיש היום החמרות בפורטוקולים מבשנות ה50.
הוא לא היה מזוהם בידיוק, אלא פשוט הוא עבד עם וירוס מוחלש ולא ידעו פעם איך להחליש וירוסים כראוי

ההגדרה של מגפה, ומדוע קורונה לא מגיפה
Is The Coronavirus A Plague?
מה שפרסמת לא רלוונטי לפה כי מדובר על הבדלים אטימיולוגיים שתופסים רק באנגלית

חלילה..
אני לא חושב שצריך לחייב אנשים להתחסן, בטח לא בחיסון הראשוני.
וגם אני משוכנע שיש הרבה שיסכימו להתחסן מרצון, בתקווה שיווצר 'חיסון עדר'.
חיסון עדר דורש מעל ל-90% מהאוכלוסיה, אם אני לא טועה אפילו 95%. אפילו עם חוק חיסון חובה לא בטוח שתגיע למספרים האלה

בנתיים חיסון העדר היחידי שיש כרגע הוא החיסון הטבעי של הגוף. ראית איך בני ברק ״פתאום״ ירוקה?
שכחנו כמה הם התקהלו בבתי כנסת, ישיבות והלוויות ללא מסכות במהלך חגי תשרי ופתאום אין תחלואה?
או שהם חולים וזה פונקציה של חוסר בדיקות? ואם כן, איך זה שהמספרים יורדים? חשבתי שבמגפה אנשים יודעים כשהם חולים.
בני ברק ירוקה כי פשוט הם נבדקים פחות. יפה שכבר קבעת שהגוף יודע להתחסן מעולה כנגד קורונה, כי נכון להיום אפילו המדענים לא יודעים. המעבדה שלך בטח מתקדמת מאוד, או שפשוט אתה מדבר על דברים שאתה פשוט לא מבין בהם

מדוע מחפשים עלינו שליטה בכוח?
תכלס, בגלל אנשים כמוך, שמחפשים להפיץ מידע שקרי שעלול לנשוך אותנו חזרה כי הם פשוט לא מבינים מספיק

אלוהים ישמור כמה פעמים צריכים לחזור על החרא הזה
חסינות עדר זה לא דבר שקורה מהיום למחר נדרשת כמות מטורפת של זמן רק כדיי שזה יתחיל לעבוד אם זה היה נכון אז הייו גם מתחסנים נגד וירוסים שגורמים לסרטן. , אין שום סיכוי בעולם שבנברק באמת התחסנו נגד זה במהלך חודשים האחרונים, ויודעים מה להתחשב בטבע של הוירוס
רוב הסיכוים שזה גם לא יקרה בעשור הקרוב.

אלה טענות שהועלו לפני 8 חודשים כשעוד לא ידעו כלום והתמותה הייתה בשמיים, מאז אף אחד לא דיבר על זה יותר, אתה מדבר על נתונים לא רלוונטיים בכלל

הוירוס קיים, מתפשט במהירות ומזיק ואפילו קטלני. יש עדויות לעייפות וכאבי שרירים חודשים אחרי המחלה וירידה ביכולת הקוגניטיבית של ילדים שחלו בוירוס. תחשוב שאתה עכשיו חוטף את הוירוס ומכאן אימוני הכוח שלך נהרסים מי יודע לכמה זמן, או שחלילה הילד שלך חוטף את הוירוס והאינטליגנציה שלו נפגעת ומי יודע אם הוא ישתקם או שזה קבוע. או באמת חס וחלילה שמישהו יקר לך ימות בגלל ש"לא הגיוני למנוע חתונה" (אגב זה קרה ש-3 אורחים בחתונה בארץ חטפו את הוירוס מאורחים אחרים ומתו מהוירוס). אתה מבין, כרגע אנחנו לא יודעים מספיק כדי לקבוע האם הסיכון גבוה או נמוך, ומה שאנחנו כן יודעים כבר מדאיג.

אני מאמין שכן, החרדים מחזיקים את המדינה בביצים

זה בולשיט טהור, סתם רטוריקה שלא אומרת כלום ולא מוכחת על ידי כלום. המחקרים כן מראים שהם מורידים תחלואה

מכיר אפידימיולוגיה? איך אנחנו אמורים לדעת האם חדרי הכושר בטוחים אם אנחנו לא יודעים כמה בפועל נדבקים שם? איך נדע שהאמצעים שאנחנו עושים יעילים או לא? איך נדע אם אדם שהולך לבקר בבית חולים מסכן שם את כולם או לא?

יופי, אני בעד

הדבר היחיד שאני מסכים איתך, התנהלות המדינה עם המגפה הוא ביזיוני ולא הגיוני, אבל זה לא מוריד מערך המגפה

רק בישראל, עם הסגרים והחוקים, יש אחוז הדבקה של 3.5%, בלי זה היינו כבר מזמן בשתי ספרות.

סליחה שאני אומר את זה, אבל אתה לא מבין באפידימיולוגיה, מחלות מדבקות, או מחלות בכלל, וזה ניכר מההודעות שלך. אתה מדבר על דברים שבכלל לא בתחום ההבנה שלך, אבל מתבטא בצורה קשה כאילו יש לך מה ללמד אותנו

מדובר על חיסון ישן מאוד, כשעוד לא ממש ידעו איך לפתח חיסון. עולם הפרמקולוגיה כבר שנות אור מעבר לידע של אותה תקופה, אסלות יש לך רק 150 שנה אבל אני לא רואה אותך חושש בכל פעם שאתה מתיישב על אחת. זה פשוט לא רלוונטי לחשוש שמשהו שקרה בעידן שונה לחלוטין בהתבססות על הידע של התקופה יקרה שוב

הוא לא היה מזוהם בידיוק, אלא פשוט הוא עבד עם וירוס מוחלש ולא ידעו פעם איך להחליש וירוסים כראוי

מה שפרסמת לא רלוונטי לפה כי מדובר על הבדלים אטימיולוגיים שתופסים רק באנגלית

חיסון עדר דורש מעל ל-90% מהאוכלוסיה, אם אני לא טועה אפילו 95%. אפילו עם חוק חיסון חובה לא בטוח שתגיע למספרים האלה

בני ברק ירוקה כי פשוט הם נבדקים פחות. יפה שכבר קבעת שהגוף יודע להתחסן מעולה כנגד קורונה, כי נכון להיום אפילו המדענים לא יודעים. המעבדה שלך בטח מתקדמת מאוד, או שפשוט אתה מדבר על דברים שאתה פשוט לא מבין בהם

תכלס, בגלל אנשים כמוך, שמחפשים להפיץ מידע שקרי שעלול לנשוך אותנו חזרה כי הם פשוט לא מבינים מספיק
לא דיברתי על חומרת המצב וסיכון הנגיף בפועל.
אני קיצוני בכל הנוגע למה שיוכל למנוע הדבקה נוספת.
אני עם מסיכה בכל מקום, שומר על מרחק ראוי, ולא יוצא למה שלא חיוני לי.
הסיכונים אמיתיים ואני לא רוצה אותם על הידיים שלי, למרות שאני ממש לא מפחד על עצמי.

דיברתי על התנהלות המדינה שמאכזבת מאוד.

לגבי חיסונים, אני מכיר את דעתך, ואתה את שלי, אין טעם להיכנס לזה שוב.

כנראה שיש לך זיכרון קצר. ניתן לדון עד כמה ידעו או לא ידעו מה עוצמת הנגיף, רק למה בחרו בתרחישים הכי קיצונים? אתה באמת לא מזהה כמה פאניקה זורעים באנשים?
מתזכר שוב - עשרות אלפי מתים / ייבחרו את מי להנשים / מלחמה עולמית / זה הכל תלוי בכם.
הממשלה ומשרד הבריאות זרעו פחד עצום דרך התקשורת. כי רק ככה משיגים שליטה וחוקים הזוים.

ומעבר לזה, ומי הייתה הדוגמא שלך, סין? מדינה עוצמתית כלכלית וצבאית שהיא דיקטטורה עמוק במאה ה21? זו שמתנה לך "חופשיות" בידי מעקבים?
אותה סין ששולחת מוסלמים למחנה חינוך מחדש, הרגה אזרחים במכוון שנשאו את הנגיף והתנקשה ברופאים שניסו להסביר שהם הפיצו את הוירוס.
אתה בטוח? כי המחקרים חצוים בין יעילות לבין חוסר יעילות. הדבר היחידי שהוכח כודאי שמונע הדבקה הוא מרחק.
ודאי שהמסכה צוברת חיידקים באופן טבעי. מספיק שאתה נוגע במסכה עם הידיים "לרגע" בשביל לעלות ולהחזיר אותה.
מכיר בדיקת PCR? אותה בדיקה שיש לה אחוזי סטייה הזויים ולא יודעת להבדיל בין נגיף חי ומת?
הדרך היחידה לדעת אם אדם כלשהו אכן נושא את הנגיף הוא על ידי תרבית.
יופי, אני בעד
אחלה, עדין אין הצדקה לכפות חיסון לא מוכח על אוכלוסיה שלמה בשם "הבריאות".
אתה בעד שנחוקק חוק חובה לתרומת כלייה? זה בשם בריאות הציבור וגם ככה הסיכוי למות מתרומת כלייה כמעט ואפסי.

ועדין ישראל במקום הראשון בעולם במספר ההדבקות פר מיליון נפש.

ולתשובה הבאה שלך בה תגיד שזה יכול להיות גרוע יותר אם לא המסכות והסגרים - אתה מוזמן להאשים את החברה החרדית והערבית.

ואגב, יש מספיק מדינות בהם לא הנחילו סגרים אגרסיבים כמו כאן ולא כפו מסכה באוויר הפתוח ועדין יש להם פחות נדבקים.
כי כבר הוכח שההדבקה באוויר הפתוח כמעט ולא קיימת.
סגר לא באמת עוזר, הוא משטח את העקומה. לא סתם 3 שבועות אחרי הסגר הייתה עלייה חדה בחולים קשה ומונשמים ואתה מוזמן לבדוק את זה. בני הבית מדביקים זה את זה. נורא פשוט.
הסגר ישטח לך את העקומה אחרי חודש וייתן פתרון לטווח המאוד קצר. ברגע שהחיים חוזרים לנורמה - המספרים יעלו באופן טבעי.
על הנזקים של הסגר זה נושא בפני עצמו אבל בתור רופא אני מאמין שאתה יודע ששום ממשלה לא יכולה לעצור התפשטות של וירוס.
מוזמן לבדוק מה המצב באוסטרליה אחרי סגר של 4 חודשים ואיך ארגנטינה הגיעה ל15 אלף נדבקים ביום אחרי 5 חודשי סגר.
אני לא קבעתי עובדה שמדענים לא קבעו לפניי. כרגע ה"פתרון" להתמדדות עם הנגיף הוא מערכת החיסון של הנגיף.
אתה רוצה להגיד לי שאותם אנשים שנדבקו ולא פתחו תסמינים(שזה רוב מאוד גדול) הם לא אנשים שהגוף התגבר על המחלה?

אני לא מפיץ מידע שקרי, אני מודאג מהתליכים הקיצונים של פגיעה בזכויות האדם וחירות הפרט.
אתה גר באיטליה עד כמה שזכור לי, לא? דברים שרואים משם לא רואים מכאן.
אבל יפה, נראה שעברת קורס מזורז בפאשיזם.

נערך לאחרונה:
דיברתי על התנהלות המדינה שמאכזבת מאוד.
אני מסכים שהתנהלות הממשלה לא פחות ממכפירה, שום דבר לא מנוהל בצורה מקצועית, הכל פוליטיקה, בעיקר חיים של אנשים, ואפס לקיחת אחריות

לגבי חיסונים, אני מכיר את דעתך, ואתה את שלי, אין טעם להיכנס לזה שוב.
אני גם לא מתכוון להיכנס לדיון, אבל הצגת טענה בצורה פומבית והתייחסתי אליה בצורה רלוונטית

כנראה שיש לך זיכרון קצר. ניתן לדון עד כמה ידעו או לא ידעו מה עוצמת הנגיף, רק למה בחרו בתרחישים הכי קיצונים? אתה באמת לא מזהה כמה פאניקה זורעים באנשים?
אני עם זיכרון קצר? אני צריך להזכיר לך את המשאיות שהובילו גופות של חולים בלומברדיה? את ה-17% תמותה שהייתה בהתחלה באיטליה?
זה למה כולם נכנסו לפאניקה, כי ראו למה הוירוס מסוגל

ומעבר לזה, ומי הייתה הדוגמא שלך, סין?
דוגמא למה?

אתה בטוח? כי המחקרים חצוים בין יעילות לבין חוסר יעילות. הדבר היחידי שהוכח כודאי שמונע הדבקה הוא מרחק.
המחקרים לא חצויים, זו סימטריה מזויפת. אולי הם חלוקים לגבי עד כמה המסיכות יעילות, אבל אף אחד לא חולק על זה שהן מועילות, אולי כמה מחקרים שוליים

ודאי שהמסכה צוברת חיידקים באופן טבעי. מספיק שאתה נוגע במסכה עם הידיים "לרגע" בשביל לעלות ולהחזיר אותה.
וזה למה יש כללי בטיחות לשימוש במסיכה, אבל מה שבטוח לא נדבקים ממסיכות, וגם אם כן, מדובר על שבריר מכמות ההדבקות שהן מונעות.
זה כמו אנשים שלא שמים חגורת בטיחות כי הם פוחדים לשבור את עצם הבריח בזמן תאונה, ושוכחים שבלעדיה הם ימותו

מכיר בדיקת PCR? אותה בדיקה שיש לה אחוזי סטייה הזויים ולא יודעת להבדיל בין נגיף חי ומת?
הדרך היחידה לדעת אם אדם כלשהו אכן נושא את הנגיף הוא על ידי תרבית.
מכיר טוב, ויש לך אחוז דיוק של בערך 95%, לי זה מספיק טוב. אם יש לך וירוס מת אפשרי מאוד שיש לך גם וירוס חי בגוף, ואף אחד לא יתחיל לברור חולה חולה. RT-PCR נותן לך תוצאות מהר ועם אחוז דיוק גבוה יחסית.

אחלה, עדין אין הצדקה לכפות חיסון לא מוכח על אוכלוסיה שלמה בשם "הבריאות".
לא יודע, סגר אחרי סגר אחרי סגר נשמע לי אופציה פחות טובה מחיסון חובה

אתה בעד שנחוקק חוק חובה לתרומת כלייה? זה בשם בריאות הציבור וגם ככה הסיכוי למות מתרומת כלייה כמעט ואפסי.
בוא נגזים ביחד. בוא נביא חוק שכשתינוק נולד קוצרים לו את כל האיברים ומחזירים לו רק על בסיס כמה גרגרי תירס ההורים שלו מצליחים להביא לשליט העליון.
חוק חיסון חובה לא פוגע באף אחד, ומציל חיים. תביא לי חסרון אחד של חוק חיסון חובה

ועדין ישראל במקום הראשון בעולם במספר ההדבקות פר מיליון נפש.
היינו, וזה היה פר יום, לא בכללי, למרות שהיום אנחנו עדיין במקום גבוה

ואגב, יש מספיק מדינות בהם לא הנחילו סגרים אגרסיבים כמו כאן ולא כפו מסכה באוויר הפתוח ועדין יש להם פחות נדבקים.
בוא נשווה תפוחים לכורסאות. אי אפשר להשוות מדינות פחות צפופות או עם דמוגרפיה שונה, או אוכלוסיה שונה בצורה יעילה. אה גם משתמש רק בנתון אחד כדי להשוות בין כל אלה, זה מטופש

סגר לא באמת עוזר, הוא משטח את העקומה. לא סתם 3 שבועות אחרי הסגר הייתה עלייה חדה בחולים קשה ומונשמים ואתה מוזמן לבדוק את זה. בני הבית מדביקים זה את זה. נורא פשוט.
סגר זה באמת אמור להיות פתרון רק כשאין לך שום אופציה אחרת, מסכים איתך, לא מבין איך זה קשור אבל לדיון, מעולם לא טענתי בעד סגר

כרגע ה"פתרון" להתמדדות עם הנגיף הוא מערכת החיסון של הנגיף.
כרגע הפתרון להתמודד איתו הוא אמצעי הבטיחות שהנחילו - ריחוק, מסיכות, היגיינה

אני לא מפיץ מידע שקרי, אני מודאג מהתליכים הקיצונים של פגיעה בזכויות האדם וחירות הפרט.
אתה גר באיטליה עד כמה שזכור לי, לא? דברים שרואים משם לא רואים מכאן.
אבל יפה, נראה שעברת קורס מזורז בפאשיזם.
אני בניגוד אליך אשכרה מכיר את תחום הרפואה ומבין משהו בנושא. המדיע שאתה מציג פשוט לא נכון, לא נכון אומר שקרי. מה אני לא רואה מכאן? מה אני מפספס? יש וירוס שונה שאני לא מכיר.
מדבר איתי על פאשיזם...תפסיק לזרוק שטויות לא תקבל תגובות קשות

Kotzer, אפשר להמשיך את הדיונים הללו עד מחר.
מכבד את דעותייך כרופא ושכל אחד ישאר בדעתו.

אני רק אשאל אותך דבר נוסף ונסיים את זה כאן - אתה לוקח אחריות מלאה על 9 מיליון אזרחי ישראל שיאלצו להתחסן בחיסון לא ודאי?

שנינו יודעים שבאף מקרה בהיסטוריה לא
נמצא חיסון יעיל באופן כה מהיר מול וירוס שאתה מכיר פחות משנה.
והמשפט הזה יהיה רלוונטי גם לשנה קדימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית