לול מה?החיסון עוד לא הגיע..
עזוב אותך חיסונים.. התחיל האח הגדול!!
🤦♂️
מי חשב שלשים חבורה של אנשים זרים בבית מבודד היה רעיון טוב?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לול מה?החיסון עוד לא הגיע..
עזוב אותך חיסונים.. התחיל האח הגדול!!
🤦♂️
דעתכם?
![]()
![]()
![]()
אתה לא מפספס כלום. ענית לעצמך.נראה לי שאנחנו היחידים שמתרעמים פה
תפתחו אינסטגרם
אתם תראו אנשים מתאמנים ב ר ג י ל *לכאורה
במכונים בסטודיו הכל מהכל
אז מה אנחנו מפספסים פה?
מי שיש לו קשרים - הרוויחנראה לי שאנחנו היחידים שמתרעמים פה
תפתחו אינסטגרם
במכונים בסטודיו הכל מהכל
אז מה אנחנו מפספסים פה?
נראה לי שאנחנו היחידים שמתרעמים פה
תפתחו אינסטגרם
במכונים בסטודיו הכל מהכל
אז מה אנחנו מפספסים פה?
אינסטגרם... זה מקור מידע מאוד אמין. הא.. וגם וואלה סלבס!!
☝️
אין כאן עניין של מיהמנות, כי זה לא כמו שאמרת ״מקור מידע״. אם אנשים מתאמנים בסטודיו אז הם מתאמנים בסטודיו. אתה חושב שאלו תמונות מפעם ומעלים אותם עכשיו?
ממש הפרד ומשל תחת סנקציות חריפות של משטרים אפלים.
הדחף לחסן את כולם אדיר. אחוזי הצלחה של החיסון עומדים על 95 אחוז(לכאורה). הרוב המכריע של האוכלוסיה בכלל לא מפתח סימפטומים.הגזמת ממש, אני מבין אתה הפחד עם החיסון, לא מסכים אבל מבין. בכל אופן אתה מבין שחוסר ההתחסנות שלך עלול לפגוע בחיים של אנשים אחרים כן? יש פה סתירה של זכויות יסוד, (חירות, אך גם הזכות לחיים) לכן החליטו כך.
מפה ועד משטרים אפלים זה פשוט מגוחך
אתה באמת חושב שאני/אתה נסכן את הציבור אם לא נתחסן
הרוב המכריע של האוכלוסיה בכלל לא מפתח סימפטומים.
אם החיסון עובד, ומי שמתחסן מוגן, למי אכפת אם אני לא מתחסן?חד משמעית כן
אז מה?
אף אחד לא שולל ממך יסודות בסיס, פעם אחרונה שבדקתי ללכת לראות סרט זה לא זכות בסיס, אלה מותרות, שייתנו לך במידה ואתה מציג אחריות.הדחף לחסן את כולם אדיר. אחוזי הצלחה של החיסון עומדים על 95 אחוז(לכאורה). הרוב המכריע של האוכלוסיה בכלל לא מפתח סימפטומים.
אז למה לשלול לנו את זכויות היסוד כאנשים בריאים? אתה באמת חושב שאני/אתה נסכן את הציבור אם לא נתחסן?
חסינות עדר עובדת רק באחוזי התחסנות גבוהים, 90%-95% מהאוכלוסיה. עוד לא חיסלנו אף מחלה שאין לה חיסון חובה, אבל מחלות עם חיסון חובה נעלמו מהעולם.אם החיסון עובד, ומי שמתחסן מוגן, למי אכפת אם אני לא מתחסן?
זה הדבר הכי מטומטם עם החיסונים, דורשים שכולם יתחסנו, אבל בשביל מה?
מי שמחליט שלא אכפת לו לקבל את הנגיף, למה שיצטרך להתחסן? הוא לא מסכן אף אחד שכבר מחוסן.
טענה שצריך להוכיח, לא זורקים סתם.החיסונים זה משחק מסוכן, כבר הוסיפו שם המון חומרים כדי להוזיל עלויות, ולהריץ תהליכים, ולשמר את החומר להרבה זמן.
ממש ממש לא נכון, כל שלבי הניסוי בחיסון עד עכשיו היו חודשים של בדיקת בטיחות, כמו כל חיסון.עכשיו נעבור מחיסונים רגילים שעוד לא הבנתי מה הקטע להכריח אנשים להתחסן בגלל הסיבות שציינתי, לחיסון קורונה.
עוד לא היה בדיקה של יומיים אפילו לגבי רמת הבטיחות והיעילות על אוכלוסיה מחוסנת.
אבל התוכן שלו נכון.אבל למה לחפש מידע רפואי מכל מקום, העיקר שלא יהיה מאיש מקצוע רפואי שעוסק ברפואה?
זה תמיד נטורופט, רפואה סינית, הפעם כירופרקט.
אלה פשוט לא המקורות הנכונים ללמוד מהם על נושאים שפשוט לא קשורים אליהם