הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפי פתיחת חדרי כושר - סגר שני

דעתכם?

rGpS8ae.png

h4fd8AT.png

Z7YrtPb.png

נראה לי שאנחנו היחידים שמתרעמים פה
תפתחו אינסטגרם
אתם תראו אנשים מתאמנים ב ר ג י ל *לכאורה
במכונים בסטודיו הכל מהכל
אז מה אנחנו מפספסים פה?

תפתחו אינסטגרם
במכונים בסטודיו הכל מהכל
אז מה אנחנו מפספסים פה?
מי שיש לו קשרים - הרוויח
מי שלא וזה כולל את כל המבוגרים והזקנים שמתאמנים לבריאות ובשביל לקום מכיסא בלי עזרה - נדפקו

תפתחו אינסטגרם
במכונים בסטודיו הכל מהכל
אז מה אנחנו מפספסים פה?

אינסטגרם... זה מקור מידע מאוד אמין. הא.. וגם וואלה סלבס!!
☝️

אינסטגרם... זה מקור מידע מאוד אמין. הא.. וגם וואלה סלבס!!
☝️

אין כאן עניין של מיהמנות, כי זה לא כמו שאמרת ״מקור מידע״. אם אנשים מתאמנים בסטודיו אז הם מתאמנים בסטודיו. אתה חושב שאלו תמונות מפעם ומעלים אותם עכשיו?

אין כאן עניין של מיהמנות, כי זה לא כמו שאמרת ״מקור מידע״. אם אנשים מתאמנים בסטודיו אז הם מתאמנים בסטודיו. אתה חושב שאלו תמונות מפעם ומעלים אותם עכשיו?

יתכן..
ויש אנשים שזאת העבודה שלהם.. ויש להם סטודיו פרטי.. אז בזמן הקורונה הם יכולים להתאמן שם..
אם היה לי מכון כושר פרטי.. הייתי גם מתאמן שם עכשיו.

בקרוב מאוד ״דרכון ירוק״ לכל מתחסן כתנאי לנוע בחופשיות. איזו מכבסת מילים נפלאה בין ׳חוק חיסון חובה׳ ל׳תעודת מחוסן׳.
ממש הפרד ומשל תחת סנקציות חריפות של משטרים אפלים.

ומי שמסרב להתחסן? שלילת החירות וזכויות היסוד.

כיף חיים.

קבצים מצורפים

• F69FE660-2DF8-4708-95DD-537B5EC6465E.png
    F69FE660-2DF8-4708-95DD-537B5EC6465E.png
    KB 159.1 · צפיות: 50
ממש הפרד ומשל תחת סנקציות חריפות של משטרים אפלים.

הגזמת ממש, אני מבין אתה הפחד עם החיסון, לא מסכים אבל מבין. בכל אופן אתה מבין שחוסר ההתחסנות שלך עלול לפגוע בחיים של אנשים אחרים כן? יש פה סתירה של זכויות יסוד, (חירות, אך גם הזכות לחיים) לכן החליטו כך.

מפה ועד משטרים אפלים זה פשוט מגוחך

הגזמת ממש, אני מבין אתה הפחד עם החיסון, לא מסכים אבל מבין. בכל אופן אתה מבין שחוסר ההתחסנות שלך עלול לפגוע בחיים של אנשים אחרים כן? יש פה סתירה של זכויות יסוד, (חירות, אך גם הזכות לחיים) לכן החליטו כך.

מפה ועד משטרים אפלים זה פשוט מגוחך
הדחף לחסן את כולם אדיר. אחוזי הצלחה של החיסון עומדים על 95 אחוז(לכאורה). הרוב המכריע של האוכלוסיה בכלל לא מפתח סימפטומים.
אז למה לשלול לנו את זכויות היסוד כאנשים בריאים? אתה באמת חושב שאני/אתה נסכן את הציבור אם לא נתחסן?

חד משמעית כן

אז מה?
אם החיסון עובד, ומי שמתחסן מוגן, למי אכפת אם אני לא מתחסן?
זה הדבר הכי מטומטם עם החיסונים, דורשים שכולם יתחסנו, אבל בשביל מה?
מי שמחליט שלא אכפת לו לקבל את הנגיף, למה שיצטרך להתחסן? הוא לא מסכן אף אחד שכבר מחוסן.

עוד לא היה חיסון עם מעקב על תופעות לואי, וסיכונים מעבר לחודש, תבדוק בCDC.

אני מדבר על חיסוני תינוקות, לא בדקו אף פעם את רמת בטיחותם מעבר לחודש. האם העליה המטורפת במחלות אוטואימיוניות ב50 שנים האחרונות קשורות לחיסונים? לך תדע.

החיסונים זה משחק מסוכן, כבר הוסיפו שם המון חומרים כדי להוזיל עלויות, ולהריץ תהליכים, ולשמר את החומר להרבה זמן.

עכשיו נעבור מחיסונים רגילים שעוד לא הבנתי מה הקטע להכריח אנשים להתחסן בגלל הסיבות שציינתי, לחיסון קורונה.
עוד לא היה בדיקה של יומיים אפילו לגבי רמת הבטיחות והיעילות על אוכלוסיה מחוסנת.

עזוב אותך שלא מעניין אותם, ויכחישו כל קשר לסיבוכים עתידיים מעבר לחודש כמו שאר החיסונים.

אם אתה מתחסן, וסומך על החיסון שמגן עליך, מה איכפת לך להתאמן בחדר כושר עם מי שלא מחוסן?

הדחף לחסן את כולם אדיר. אחוזי הצלחה של החיסון עומדים על 95 אחוז(לכאורה). הרוב המכריע של האוכלוסיה בכלל לא מפתח סימפטומים.
אז למה לשלול לנו את זכויות היסוד כאנשים בריאים? אתה באמת חושב שאני/אתה נסכן את הציבור אם לא נתחסן?
אף אחד לא שולל ממך יסודות בסיס, פעם אחרונה שבדקתי ללכת לראות סרט זה לא זכות בסיס, אלה מותרות, שייתנו לך במידה ואתה מציג אחריות.
נכון לעכשיו יש סיכון בכל המותרות האלה, מי שמתחסן מציג אחריות במניעת אותו סיכון, ומי שלא מסכן במודע אנשים, אז אותן מותרות ילקחו ממנו והוא ישאר במצב החירום.
כמו שלוקחים את הרישיון למי שצבר מספיק עבירות והוכיח שהוא מסכן במודע את הציבור, אותו דבר למי שלא מתחסן

אם החיסון עובד, ומי שמתחסן מוגן, למי אכפת אם אני לא מתחסן?
זה הדבר הכי מטומטם עם החיסונים, דורשים שכולם יתחסנו, אבל בשביל מה?
מי שמחליט שלא אכפת לו לקבל את הנגיף, למה שיצטרך להתחסן? הוא לא מסכן אף אחד שכבר מחוסן.
חסינות עדר עובדת רק באחוזי התחסנות גבוהים, 90%-95% מהאוכלוסיה. עוד לא חיסלנו אף מחלה שאין לה חיסון חובה, אבל מחלות עם חיסון חובה נעלמו מהעולם.
חולי סרטן מוגנים רק אם כל מי שמסביבם מחוסן כי הם לא יכולים להתחסן, אותו דבר עם ילדים שכרגע לא יכולים לקבל את חיסון הקורונה

החיסונים זה משחק מסוכן, כבר הוסיפו שם המון חומרים כדי להוזיל עלויות, ולהריץ תהליכים, ולשמר את החומר להרבה זמן.
טענה שצריך להוכיח, לא זורקים סתם.
איזה חומרים בידיוק? מה הבעיה עם אותם חומרים?

עכשיו נעבור מחיסונים רגילים שעוד לא הבנתי מה הקטע להכריח אנשים להתחסן בגלל הסיבות שציינתי, לחיסון קורונה.
עוד לא היה בדיקה של יומיים אפילו לגבי רמת הבטיחות והיעילות על אוכלוסיה מחוסנת.
ממש ממש לא נכון, כל שלבי הניסוי בחיסון עד עכשיו היו חודשים של בדיקת בטיחות, כמו כל חיסון.
אחרי זה הוא משווק ונכנס לשלב 4 שזה מרשם של כל תופעות הלוואי הקיימות. בניסויים הקחיניים אפשר לעלות כמעט על כל תופעות הלוואי, בעיקר אלה הגדולות, אבל לא על כולן, לזה תצטרך מאות אלפים או מיליונים, אבל זה כבר אומר לך כמה התופעות האלה נדירות.
החיסונים שמגיעים נבדקו על עשרות אלפי אנשים ולא נרשמה אפילו בעיה משמעותית אחת שקשורה לחיסון

אבל למה לחפש מידע רפואי מכל מקום, העיקר שלא יהיה מאיש מקצוע רפואי שעוסק ברפואה?
זה תמיד נטורופט, רפואה סינית, הפעם כירופרקט.
אלה פשוט לא המקורות הנכונים ללמוד מהם על נושאים שפשוט לא קשורים אליהם

אבל למה לחפש מידע רפואי מכל מקום, העיקר שלא יהיה מאיש מקצוע רפואי שעוסק ברפואה?
זה תמיד נטורופט, רפואה סינית, הפעם כירופרקט.
אלה פשוט לא המקורות הנכונים ללמוד מהם על נושאים שפשוט לא קשורים אליהם
אבל התוכן שלו נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית