נק' מוניטין:
0
- 83
- 3
מה הפרוטוקול הרצוי ל pct קשוח ואיכותי? על מה אתם ממליצים שיתן בראש?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לקחת? מינונים? אורך סייקל? ניסיון? בדיקות דם?
דיאנבול ואנאבר ביחד?לקחתי דיאנבול 40 מ"ג ביום, סוסטנון 500 מחולק, אנאבר 80 מ"ג ביום, טסטוסטרון אינטייט 500 פעם בשבוע, ניסיון של 8 סייקלים בעבר ללא פיסיטי טוב בעבר, בדיקות דם טסט 4.16 שזה מאוד נמוך, shbg נמוך מאוד, LH וגם FSH נמוכים
אשמח לתגובות מכל חברי הפורום, איזה פרוטוקול pct הכי חזק אתם ממליצים?
ומתי להתחיל אותו אחרי זריקה אחרונה של סוסטנון כי לסוסטנון יש גם אסטר ארוך מאוד בפנים
דיאנבול ואנאבר ביחד?
סוסטנון ואנטט???
איך זה הולך ביחד?
רק @Allāh The Great יודע! 🤦♂️
בכל אופן
האסטר הכי ארוך בסוסטנון הוא דקנואט מה שאומר שתצטרך להתחיל את הpct כ30 יום אחרי הזריקה האחרונה...
בpct לא תמיד החזק נכון יותר מהחלש ויש הרבה עניין של ניסוי ותהיה
לקחתי דיאנבול 40 מ"ג ביום, סוסטנון 500 מחולק, אנאבר 80 מ"ג ביום, טסטוסטרון אינטייט 500 פעם בשבוע, ניסיון של 8 סייקלים בעבר ללא פיסיטי טוב בעבר, בדיקות דם טסט 4.16 שזה מאוד נמוך, shbg נמוך מאוד, LH וגם FSH נמוכים
ומתי להתחיל אותו אחרי זריקה אחרונה של סוסטנון כי לסוסטנון יש גם אסטר ארוך מאוד בפנים
לקחתי דיאנבול 40 מ"ג ביום, סוסטנון 500 מחולק, אנאבר 80 מ"ג ביום, טסטוסטרון אינטייט 500 פעם בשבוע, ניסיון של 8 סייקלים בעבר ללא פיסיטי טוב בעבר, בדיקות דם טסט 4.16 שזה מאוד נמוך, shbg נמוך מאוד, LH וגם FSH נמוכים
זה מה היה לו בסטוק..אם דילר המליץ לך על הסייקל הזה אז כנראה שזה נעשה מתוך אינטרס, לך תמצא אותו ותכה אותו עד איבוד הכרה.
וואו, איזה סלט עשית פה. איך אחריי 8 סייקלים אתה מכניס לגוף גם טסט E וגם סוסטנון 🙁?
לגביי pct אתה אמור לגעת כבר אחריי מספר סייקלים כל-כך גדול למה הגוף מגיב טוב יותר ולמה פחות. בוא תספר על מה הרצת ב pct האחרונים שלך
דיאנבול ואנאבר ביחד?
סוסטנון ואנטט???
איך זה הולך ביחד?
רק @Allāh The Great יודע! 🤦♂️
בכל אופן
האסטר הכי ארוך בסוסטנון הוא דקנואט מה שאומר שתצטרך להתחיל את הpct כ30 יום אחרי הזריקה האחרונה...
בpct לא תמיד החזק נכון יותר מהחלש ויש הרבה עניין של ניסוי ותהיה
וואו, איזה סלט עשית פה. איך אחריי 8 סייקלים אתה מכניס לגוף גם טסט E וגם סוסטנון 🙁?
לגביי pct אתה אמור לגעת כבר אחריי מספר סייקלים כל-כך גדול למה הגוף מגיב טוב יותר ולמה פחות. בוא תספר על מה הרצת ב pct האחרונים שלך
לא הוא לאהסוסטנון נותן קיק
לא הוא לאוהאינטייט לוקח לו שבועיים עד שבכלל יתייצב בדם
לא הוא לא
לא הוא לא
מה הפרוטוקול PCT שהייתם ממליצים לי? מהו לתת בראש לגוף
למה האינטייט הוא אסטר יחסית ארוך, לוקח לו שבועיים עד להעלות לרמה גבוהה ויציבה בדם מהזריקה הראשונה, ב סוסטנון של אסטר פרופ, תוך שנייה אני מרוויח טסטוסטרון גבוה בדם בימים הראשונים של הסייקל במקום לבזבז שבועיים חצי קלאץ בלי טסטוסטרון יציב וגבוה
ופעם מר ישראל במשקל כבד ואלוף האלופים כתב לי סייקל של טסטוסטרון אינטייט וסוסטנון עם דיאנבול ודקה, אז הוא כן חושב שהסוסטנון וטסטוסטרון אינטייט הולך ביחד
ופעם מר ישראל במשקל כבד ואלוף האלופים כתב לי סייקל של טסטוסטרון אינטייט וסוסטנון עם דיאנבול ודקה, אז הוא כן חושב שהסוסטנון וטסטוסטרון אינטייט הולך ביחד
אז מר ישראל שלך הוא מטומטם או שאתה מתבלבל בין סוסטנון לטסט׳ סיפיונייט. ותפסיק להקשיב לאנשים רק בגלל הטייטל שלהם, תמיד תחקור ותבדוק ותחפור גם בשביל עצמך.
דרך אגב לעשות 8 סייקלים ללא pct, שטות מוחלטת ואף גובל בפשע. כמה זמן אתה כבר נמצא במצב הנ״ל? כלומר עם טסט נמוך וערכים נמוכים של fsh ו lh?
4 שנים נראה לי
טוב חבר'ה, שאלתי בפוסט משהו אחר, אפשר להמליץ לי על פרוטוקול pct חזק מאוד וטוב?
חבר'ה אשמח אם תתנו לי פה פרוטוקול pct חק וטוב לזעזע את הגוף
חחחחחחח אומרים לך פה שעשית את כל הטעויות האפשריות מה עוזר עכשיו תמונה של הבייספס שלךתמונה שלי מהיום, צילמתי בספונטני