הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

PCT

• פותח/ת השרשור
אחי לך תקבל תשובות מרופא. אתה פאקינג 4 שנים חי ככה?! אתה באמת תבצע pct שמישהו פה ימליץ לך? ומה אם זה יעשה לך עוד יותר נזק? בחיי שלא למדת כלום מטעויות העבר שלך. תמשיך לעשות מה שחבר׳ה רנדומליים מאחורי מקלדת אומרים לך ונראה כמה מהר תגמור לעצמך את הבריאות.

שוב, לך לרופא שיפנה אותך לאנדו׳ ותראה איך זה מתקדם משם. נכון שהוא לא ירשום לך מרשם ל pct ככה בפאנן, אבל זה בהחלט יותר הגיוני ממה שאתה מתכנן פה.

מה אני אגיד לו שלקחתי סטרואידים? אני לא רוצה שזה יופי לי בתיק הרפואי

חחח זאת בשיא
אל תיכנס ללחץ..
זה יותר טיפשי מה שעשית בסייקל מאשר מסוכן..הנזק הוא לא בגלל המיקס! הוא בגלל הסטרואידים והמינונים.

אנטט וסוסטנון שניהם חומרי בסיס ואין שום סיבה שעומדת מאחוריה חכמה(גם אם זה מה שנשאר לדילר בסטוק ביום שקנית) לעשות בשניהם יחד שימוש!!!
אתה לקחת 1 גרם חומר בסיס בשבוע שזה מנון כבד..
אך יש גם סיכוי ואפילו מצויין שקיבלת חומרים מדוללים(טיפוסים כמוך הם בדיוק הטייפ קאסט לעסקאות כאלה)ואז זה לא כזה נורא אם כי דבילי!

דיבול ואנאבר ביחד בעת ובעונה אחת זה טיפשי...שלא נאמר בדיחה.
ומעיד על כך שאין לך מושג בשיט אפילו על הא' ב' שהכרחי לדעת.

pct סטנדרטי תופס גם לסייקלים חזקים מזה אבל השאלה היא התזמון..
והתוספת של הפרגניל נחוצה מאוד.

למה 40 מ"ג דיאנבול ביום זה לא כזה נורא, ובטוח גם לא בדוז לגמרי, ואנאבר אותו דבר, מה שגם שזה חומר חלש מאוד שפחות מ 60 מ"ג ביום לא עושה כלום, אז אני לקחתי 80 מ"ג ומקווה שבדוז, לגבי הסוסטנון וטסטוסטרון גרם אחד זה לא כל כך הרבה, למתחילים נותנים 500 מ"ג בקלות ואפילו 750 מ"ג ואם זה בדוז, אז אני לא חושב שהמינונים שלי כאלה גדולים, מינון סביר אם זה בדוז
אל תיכנס ללחץ..
זה יותר טיפשי מה שעשית בסייקל מאשר מסוכן..הנזק הוא לא בגלל המיקס! הוא בגלל הסטרואידים והמינונים.

אנטט וסוסטנון שניהם חומרי בסיס ואין שום סיבה שעומדת מאחוריה חכמה(גם אם זה מה שנשאר לדילר בסטוק ביום שקנית) לעשות בשניהם יחד שימוש!!!
אך יש גם סיכוי ואפילו מצויין שקיבלת חומרים מדוללים(טיפוסים כמוך הם בדיוק הטייפ קאסט לעסקאות כאלה)ואז זה לא כזה נורא אם כי דבילי!

ולמה אנאבר ודיאנבול לא הולכים ביחד? דיאנרזה למסה ואנאבר בדרכ לחיטוב אבל גם משלבים אותו להעלאת מסת שריר איכותית ללא נוזלים
? ?

מה אני אגיד לו שלקחתי סטרואידים? אני לא רוצה שזה יופי לי בתיק הרפואי

חחח זאת בשיא

למה 40 מ"ג דיאנבול ביום זה לא כזה נורא, ובטוח גם לא בדוז לגמרי, ואנאבר אותו דבר, מה שגם שזה חומר חלש מאוד שפחות מ 60 מ"ג ביום לא עושה כלום, אז אני לקחתי 80 מ"ג ומקווה שבדוז, לגבי הסוסטנון וטסטוסטרון גרם אחד זה לא כל כך הרבה, למתחילים נותנים 500 מ"ג בקלות ואפילו 750 מ"ג ואם זה בדוז, אז אני לא חושב שהמינונים שלי כאלה גדולים, מינון סביר אם זה בדוז

ולמה אנאבר ודיאנבול לא הולכים ביחד? דיאנרזה למסה ואנאבר בדרכ לחיטוב אבל גם משלבים אותו להעלאת מסת שריר איכותית ללא נוזלים
? ?
טוב...
אני מניח שתובנות לא יצמחו לך מהדיון הזה..אז בשביל מה להמשיך לחפור ולטחון מים.
אתה מטריל בכישרון לא רע..מרקוס..

נערך לאחרונה:
תמונה שלי מהיום, צילמתי בספונטני
לא אופר לשפוט לפי תמונת יד,
נראה מהמעט שאתה עושה משהו לא בסדר,אתה אוכל ומתאמן כמו שצריך?
אל תיכנס ללחץ..

פיי כמה ידע יאח,כל הכבוד
אם דילר המליץ לך על הסייקל הזה אז כנראה שזה נעשה מתוך אינטרס, לך תמצא אותו ותכה אותו עד איבוד הכרה.
בגלל זה לא סומכים על אנשים אחרים בכל מה שקשור להורמונים.
אנשים בטוחים שזה סוכרייה.
פשוט זלזול בבריאות

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים? הפרוטוקול PCT הזה מוצע בספר ANABOLICS 2010 ע"י רופא לשיקום אחרי סייקל
100 מ"ג כלומיד לחודש, 50 מ"ג נולבדקס ל 45 יום
חבר'ה נעלמתם

קבצים מצורפים

• Screenshot_2020-11-12-00-49-55-273_com.adobe.reader.jpg
    Screenshot_2020-11-12-00-49-55-273_com.adobe.reader.jpg
    KB 167.3 · צפיות: 62
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית