נק' מוניטין:
0
- 83
- 3
מה הפרוטוקול הרצוי ל pct קשוח ואיכותי? על מה אתם ממליצים שיתן בראש?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או לגמור אותו עד הסוף 😃אפילו יותר שעשוי לעזור לך לשקם את הציר
אחי לך תקבל תשובות מרופא. אתה פאקינג 4 שנים חי ככה?! אתה באמת תבצע pct שמישהו פה ימליץ לך? ומה אם זה יעשה לך עוד יותר נזק? בחיי שלא למדת כלום מטעויות העבר שלך. תמשיך לעשות מה שחבר׳ה רנדומליים מאחורי מקלדת אומרים לך ונראה כמה מהר תגמור לעצמך את הבריאות.
שוב, לך לרופא שיפנה אותך לאנדו׳ ותראה איך זה מתקדם משם. נכון שהוא לא ירשום לך מרשם ל pct ככה בפאנן, אבל זה בהחלט יותר הגיוני ממה שאתה מתכנן פה.
אל תיכנס ללחץ..
זה יותר טיפשי מה שעשית בסייקל מאשר מסוכן..הנזק הוא לא בגלל המיקס! הוא בגלל הסטרואידים והמינונים.
אנטט וסוסטנון שניהם חומרי בסיס ואין שום סיבה שעומדת מאחוריה חכמה(גם אם זה מה שנשאר לדילר בסטוק ביום שקנית) לעשות בשניהם יחד שימוש!!!
אתה לקחת 1 גרם חומר בסיס בשבוע שזה מנון כבד..
אך יש גם סיכוי ואפילו מצויין שקיבלת חומרים מדוללים(טיפוסים כמוך הם בדיוק הטייפ קאסט לעסקאות כאלה)ואז זה לא כזה נורא אם כי דבילי!
דיבול ואנאבר ביחד בעת ובעונה אחת זה טיפשי...שלא נאמר בדיחה.
ומעיד על כך שאין לך מושג בשיט אפילו על הא' ב' שהכרחי לדעת.
pct סטנדרטי תופס גם לסייקלים חזקים מזה אבל השאלה היא התזמון..
והתוספת של הפרגניל נחוצה מאוד.
אל תיכנס ללחץ..
זה יותר טיפשי מה שעשית בסייקל מאשר מסוכן..הנזק הוא לא בגלל המיקס! הוא בגלל הסטרואידים והמינונים.
אנטט וסוסטנון שניהם חומרי בסיס ואין שום סיבה שעומדת מאחוריה חכמה(גם אם זה מה שנשאר לדילר בסטוק ביום שקנית) לעשות בשניהם יחד שימוש!!!
אך יש גם סיכוי ואפילו מצויין שקיבלת חומרים מדוללים(טיפוסים כמוך הם בדיוק הטייפ קאסט לעסקאות כאלה)ואז זה לא כזה נורא אם כי דבילי!
טוב...מה אני אגיד לו שלקחתי סטרואידים? אני לא רוצה שזה יופי לי בתיק הרפואי
חחח זאת בשיא
למה 40 מ"ג דיאנבול ביום זה לא כזה נורא, ובטוח גם לא בדוז לגמרי, ואנאבר אותו דבר, מה שגם שזה חומר חלש מאוד שפחות מ 60 מ"ג ביום לא עושה כלום, אז אני לקחתי 80 מ"ג ומקווה שבדוז, לגבי הסוסטנון וטסטוסטרון גרם אחד זה לא כל כך הרבה, למתחילים נותנים 500 מ"ג בקלות ואפילו 750 מ"ג ואם זה בדוז, אז אני לא חושב שהמינונים שלי כאלה גדולים, מינון סביר אם זה בדוז
ולמה אנאבר ודיאנבול לא הולכים ביחד? דיאנרזה למסה ואנאבר בדרכ לחיטוב אבל גם משלבים אותו להעלאת מסת שריר איכותית ללא נוזלים
? ?
או לגמור אותו עד הסוף 😃
לא אופר לשפוט לפי תמונת יד,תמונה שלי מהיום, צילמתי בספונטני
פיי כמה ידע יאח,כל הכבודאל תיכנס ללחץ..
בגלל זה לא סומכים על אנשים אחרים בכל מה שקשור להורמונים.אם דילר המליץ לך על הסייקל הזה אז כנראה שזה נעשה מתוך אינטרס, לך תמצא אותו ותכה אותו עד איבוד הכרה.
זה מחברים
פיי כמה ידע יאח,כל הכבוד
לא מבין למה לא עקבת אחריי באינסטגרם?זה מחברים
אני אסתטיקו נטורל
אני מעריץ שלך..אתה יודע.לא מבין למה לא עקבת אחריי באינסטגרם?
בגלל הכובע ההפוך?
אב אתה עוקב?אני מעריץ שלך..אתה יודע.
כמו מעריצה שרופה של ג'סטין ביבראב אתה עוקב?
אתה לא עוקבכמו מעריצה שרופה של ג'סטין ביבר
עוקבאתה לא עוקב
אב אתה עוקב?
אתה יכול ללמוד מסרג' איך עושים את מה שאתה עושה בפוסט הזה רק יותר עם קלאסלפי מה נראה לך שאני עושה משהו לא בסדר?
שתדע שאתה מזלל בסרגאתה יכול ללמוד מסרג' איך עושים את מה שאתה עושה בפוסט הזה רק יותר עם קלאס
להיפך.שתדע שאתה מזלל בסרג
לא על זה,אמרת שתעקוב באינסטגרם ולא עקבתלהיפך.
הבנאדם לא עובד יפה כמוך בקלאס.
נראה לך שהוא יכול להעמיד פוסט של 89 עמוד כמוך?
שלח פיזיק עדכננילפי מה נראה לך שאני עושה משהו לא בסדר?
שלח קישור בונבוןלא על זה,אמרת שתעקוב באינסטגרם ולא עקבת
שלח פיזיק עדכנני
שלחתי בפרטי סתכלשלח קישור בונבון