הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוגת שוקולד חלבון במיקרו

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך

Shem

משתמש פעיל
669
373
נק' מוניטין:
555
669
373
לא יודע אם יש פורום מתכונים אבל פה זה הרבה פורום הרבה יותר פעיל.
לגרג יש משהו דומה אבל המצאתי גרסא משלי

זמן הכנה : 5-6 דקות

4 חלבוני ביצה/ 110-150 גרם חלבון ביצה (גם 3 עובד, אולי זה יותר טוב אם מוסיפים חלמונים מבחינת מרקם וכו')
100 מל חלב 1%
סקופ חלבון
25 גרם קקאו דל שומן
2 שקיות סוכרזית (גם מימי עובד)
תמצית וניל

אופן הכנה :
לשים את הדברים הנוזלים קודם לערבב ואז להוסיף את הקקאו והאבקה
לערבב עד שיש מרקם מימי ולחמם במיקרו, לי אישית זה נהפך לעוגה באיזה 2 דקות

כבסיס של עוגה זה לא משהו שמפוצץ את המוח יותר מדי וממש לא יותר מסביל ואי אפשר לאכול את זה לטווח ארוך אז לבד לא יהיה משהו, אבל זה מאוד דל קלוריות עם הרבה חלבון אז פשר להוסיף לו קצת דברים מתוקים שאולי הייתם מוסיפים לעוגה רגילה ואז יצא טוב מאוד.

הערכים והקלוריות בלי הדברים שתוסיפו:
295 קלוריות
כמעט 50 חלבון
10 גרם פחמימה
6 גרם שומן (חלק מזה מהקקאו שזה מקור שומן נחמד)
8 סיבים מהקקאו

הערכים יכולים להשתנות לפי הגודל של הביצים והסוג חלבון* אולי גם יש חלב 1% עם ערכים שונים אבל זה כבר מינורי

נערך לאחרונה:
300 קלוריות עוגה
100 קלוריות של נוטלה או מה שלא עושה לכם את זה

זה עדיין נחמד

נו אתה מבין..אין כזה דבר קומבינציה של טעים דל קלוריות עם ערכים טובים על זה.

אבל יאלא שמישהו ינסה ויצלם לנו 🤩

• פותח/ת השרשור
נו אתה מבין..אין כזה דבר קומבינציה של טעים דל קלוריות עם ערכים טובים על זה.

אבל יאלא שמישהו ינסה ויצלם לנו 🤩
שמע, 400 קלוריות זה די דל, 50 חלבון זה מצויין לגמרי. כל השאר לא משנה כל כך יש סיבים וזה משביע. וביחס לעוגה יש הרבה כמות. איזור ה300 גרם עוגה, עדיין נחמד. חושב שאפשר לשים מעדן במקום סקופ חלבון בטעם כלשהו שאוהבים ואז זה יצא יותר טוב או להוסיף איזה חצי בננה.

בכל מקרה אני יצרף תמונה מחר או משהו

לא יודעת. במקרה כזה אפשר גם לאכול חטיף שוקולד ולהנות או חצי חבילת שוקולד.

אני מצאתי את זה בגירסה קצת יותר חיטובית
אני לא אוהבת להוסיף ביצה/חלבון ביצה. המרקם יוצא ספוגי ואני פחות מתחברת.
לא יותר מידי אבקת אפייה כי אני אוהבת שהמסביב נשאר קצת נוזלי/לא אפוי וכיף לאכול את זה.
40 גרם אבקה
10 גרם קקאו
60 מל מים/חלב
2 גרם אבקת אפיה

אפשר גם לעשות עם 20 גרם אבקה 5 גרם קקאו וכו מי שרוצה פחות כמות.....
חמוד ומספק. זה הכי חשוב:sarcastic:
ויש גם ריח מטורף של עוגת שוקולד אז בכלל

זה יוצא דוחה כשזה רק עם חלבון.

כבר כתבתי את המתכון שלי באשכול אחר פה בעבר אז פשוט העתקתי -

מתכון לעוגה:

- 30 גרם שיבולת שועל טחונה
- סקופ חלבון
- 5 גרם קקאו
- 5 גרם אבקת אפייה
- 3 שקיות ממתיק
- קורט מלח

מערבבים הכל יבש בקערה - חשוב שתהיה גבוהה כי זה עולה
מוסיפים 170 מל מים פושרים, אולי קצת יותר כי האבקה שלך סמיכה, נסה ותראה
מערבבים ושמים במיקרו ל2 דקות ו-10 שניות, נשמע קצת מדוייק אבל ככה לי יוצא הכי טוב.

אופציה לטופינג שאני מאוד אוהב זה פשוט מעדן שוקולד מריר של 50 ומשהו קלוריות, שם במיקרו לחצי דקה ככה שזה טיפה יותר נוזלי ושם מעל.

המעדן הזה מוסיף המון. זה יוצא סהכ 330 קלוריות עם 35 גרם חלבון, וזה טעים בטירוף.

• פותח/ת השרשור

מתכון לעוגה:

- סקופ חלבון
- 5 גרם קקאו
- 5 גרם אבקת אפייה
- 3 שקיות ממתיק
- קורט מלח

מערבבים ושמים במיקרו ל2 דקות ו-10 שניות, נשמע קצת מדוייק אבל ככה לי יוצא הכי טוב.

אופציה לטופינג שאני מאוד אוהב זה פשוט מעדן שוקולד מריר של 50 ומשהו קלוריות, שם במיקרו לחצי דקה ככה שזה טיפה יותר נוזלי ושם מעל.

וואלה אנסה מחר זה נשמע יותר טוב מבחינת מה שאני עושה (הערכים טיפה פחות אבל 35 חלבון זה עדיין טוב מאוד)
יש לי אבקה של MP ללא טעם. זה מזעזע אבל זה עושה את העבודה וזה זול אז לא אכפת לי.
יש לי בתפריט 200 קלוריות חופשיות אז ברמת העיקרון אני יכול לעשות הרבה מאוד דברים עם העוגה הזאת.

וואלה אנסה מחר זה נשמע יותר טוב מבחינת מה שאני עושה (הערכים טיפה פחות אבל 35 חלבון זה עדיין טוב מאוד)
יש לי אבקה של MP ללא טעם. זה מזעזע אבל זה עושה את העבודה וזה זול אז לא אכפת לי.
יש לי בתפריט 200 קלוריות חופשיות אז ברמת העיקרון אני יכול לעשות הרבה מאוד דברים עם העוגה הזאת.

חייב להגיד שלא לוקח אחריות על הניסיון שלך כשאתה משתמש בחלבון הזה. אולי כדי לשים קצת יותר קקאו ויותר ממתיק, ואולי ככה או ככה זה יוצא פחות טעים, תיאלץ להתנסות עם זה.
ושוב אגיד שאני מאוד ממליץ לנסות את המעדן בנוסף לעוגנ, ולוודא שזה השוקולד מריר שהוא 0.5 אחוז שומן ולא השוקולד הרגיל שהוא 0 כי הטעם הוא הרבה יותר טוב ושוקולדי

• פותח/ת השרשור
חייב להגיד שלא לוקח אחריות על הניסיון שלך כשאתה משתמש בחלבון הזה. אולי כדי לשים קצת יותר קקאו ויותר ממתיק, ואולי ככה או ככה זה יוצא פחות טעים, תיאלץ להתנסות עם זה.
ושוב אגיד שאני מאוד ממליץ לנסות את המעדן בנוסף לעוגנ, ולוודא שזה השוקולד מריר שהוא 0.5 אחוז שומן ולא השוקולד הרגיל שהוא 0 כי הטעם הוא הרבה יותר טוב ושוקולדי

1605447363251701615901350710763.jpg

לא רע בכלל האמת

• פותח/ת השרשור
ולוודא שזה השוקולד מריר שהוא 0.5 אחוז שומן ולא השוקולד הרגיל שהוא 0 כי הטעם הוא הרבה יותר טוב ושוקולדי

וואי אוהבתותו. זה מעדן השוקולד הקבוע שלי :>
("קבוע". פעם ב-כשאני אוכלת מעדן חחח)

אגב, בנוגע למתכון - לרוב המתכונים האלה יש טעם נוראי כי אין בהם את הפחמימה והשומן שצריך כדי שיהיה לזה אשכרה טעם ומרקם "עוגתי".
מצד שני, באישזהו שלב בחיטוב הסטנדרטים מתנפצים על קרקעית תהום האבדון, ולטעם אין באמת שום משמעות :0

וואי אוהבתותו. זה מעדן השוקולד הקבוע שלי :>
("קבוע". פעם ב-כשאני אוכלת מעדן חחח)

אגב, בנוגע למתכון - לרוב המתכונים האלה יש טעם נוראי כי אין בהם את הפחמימה והשומן שצריך כדי שיהיה לזה אשכרה טעם ומרקם "עוגתי".
מצד שני, באישזהו שלב בחיטוב הסטנדרטים מתנפצים על קרקעית תהום האבדון, ולטעם אין באמת שום משמעות :0

בגלל זה השיבולת שועל הטחונה משנה כל כך.
והאמת, שכמו כל עוגת שוקולד פשוטה, היא לא שווה כלום אם אין עליה איזשהו רוטב שוקולד מלמעלה, והמעדן עושה את זה בצורה יפה מאוד.

מתכון לעוגה:

- סקופ חלבון
- 5 גרם קקאו
- 5 גרם אבקת אפייה
- 3 שקיות ממתיק
- קורט מלח

\

אני בחיטוב עם חשק מטורף למתוק, לגמרי הולכת לנסות את זה מחר בבוקר עם איזו כפית של חמאת בוטנים ומעדן שוקולד לייט. תודה רבה!!

\

אני בחיטוב עם חשק מטורף למתוק, לגמרי הולכת לנסות את זה מחר בבוקר עם איזו כפית של חמאת בוטנים ומעדן שוקולד לייט. תודה רבה!!

בשמחה רבה, מקווה שתאהבי 😃
לא לשכוח לעדכן

בשמחה רבה, מקווה שתאהבי 😃
לא לשכוח לעדכן

יצא מעולה.
בלי תוספות 7.5/10, עם כפית חמאת בוטנים ומעדן שוקולד של 55 קלוריות 10/10. מאמצת גם למחר. אחלה דרך לפתוח את היום ואחלה ערכים, תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית