עוגת שוקולד חלבון במיקרו

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך

Shem

משתמש פעיל
669
373
נק' מוניטין:
555
669
373
לא יודע אם יש פורום מתכונים אבל פה זה הרבה פורום הרבה יותר פעיל.
לגרג יש משהו דומה אבל המצאתי גרסא משלי

זמן הכנה : 5-6 דקות

4 חלבוני ביצה/ 110-150 גרם חלבון ביצה (גם 3 עובד, אולי זה יותר טוב אם מוסיפים חלמונים מבחינת מרקם וכו')
100 מל חלב 1%
סקופ חלבון
25 גרם קקאו דל שומן
2 שקיות סוכרזית (גם מימי עובד)
תמצית וניל

אופן הכנה :
לשים את הדברים הנוזלים קודם לערבב ואז להוסיף את הקקאו והאבקה
לערבב עד שיש מרקם מימי ולחמם במיקרו, לי אישית זה נהפך לעוגה באיזה 2 דקות

כבסיס של עוגה זה לא משהו שמפוצץ את המוח יותר מדי וממש לא יותר מסביל ואי אפשר לאכול את זה לטווח ארוך אז לבד לא יהיה משהו, אבל זה מאוד דל קלוריות עם הרבה חלבון אז פשר להוסיף לו קצת דברים מתוקים שאולי הייתם מוסיפים לעוגה רגילה ואז יצא טוב מאוד.

הערכים והקלוריות בלי הדברים שתוסיפו:
295 קלוריות
כמעט 50 חלבון
10 גרם פחמימה
6 גרם שומן (חלק מזה מהקקאו שזה מקור שומן נחמד)
8 סיבים מהקקאו

הערכים יכולים להשתנות לפי הגודל של הביצים והסוג חלבון* אולי גם יש חלב 1% עם ערכים שונים אבל זה כבר מינורי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפשר את המתכון המלא עם כל התוספות ואין מוסיפים באיזה שלב
אני בעצמי לא עושה כבר את המתכון הזה אלא את המתכון שהביאו פה

מוצק קודם- אבקת חלבון ש"ש קקאו אבקת אפייה סוכרזית מלח
אחרי זה נוזל - תמצית וניל וחלב / מים
אחרי זה תוספות לבחירה שלך, אני אישית שם גלידה דלת קלוריות של שוקולד פקאן וזה מעולה
גם בננה/ חמאת בוטנים וכאלה יכול לעבוד

או אפילו בן אנד ג'ריז כסתם ציט עם חלבון כי זה באמת מרגיש כמו ציט טיפה

אחרי זה תוספות לבחירה שלך, אני אישית שם גלידה דלת קלוריות של שוקולד פקאן וזה מעולה

את התוספות את שם לפני המיקרו?

וואו עם גלידה זה נשמע מדהים, אם שמים את זה 10-20 שניות פחות במיקרו זה ממש סופלה עם גלידה
אפשר תמונה של מה שאתה שם?

• פותח/ת השרשור
וואו עם גלידה זה נשמע מדהים, אם שמים את זה 10-20 שניות פחות במיקרו זה ממש סופלה עם גלידה
אפשר תמונה של מה שאתה שם?
התוצאה הסופית נראית מזעזע עם הגלידה על העוגה, חברים שלי שלא מתאמנים אמרו לי שזה נראה כמו משהו שמישהו כבר אכל, מישהי אמרה לי שאני אסון קולינרי, כאב. אבל זה לג'יט מאוד טעים.
בכל מקרה תחפש גלידל שוקולד פקאן בגוגל זה בפלדמן וזה עולה איזה 20 שקל לאחד, יש גם תות וניל ואני ממש מחכה שיחזרו לייצר את הריבת חלב.

לפרוטוקול- זה אשכרה כפול מהכמות של בן אנד ג'ריז וחצי מהקלוריות, ואם בן אנד ג'ריז זה 10/10 אז זה 7.5-8 כזה. זה יוצא 450 בערך לחבילה שלמה.

אני אישית לא שם במיקרו זה פשוט נמס כזה
את התוספות את שם לפני המיקרו?
אחרי

התוצאה הסופית נראית מזעזע עם הגלידה על העוגה, חברים שלי שלא מתאמנים אמרו לי שזה נראה כמו משהו שמישהו כבר אכל, מישהי אמרה לי שאני אסון קולינרי, כאב. אבל זה לג'יט מאוד טעים.
בכל מקרה תחפש גלידל שוקולד פקאן בגוגל זה בפלדמן וזה עולה איזה 20 שקל לאחד, יש גם תות וניל ואני ממש מחכה שיחזרו לייצר את הריבת חלב.

לפרוטוקול- זה אשכרה כפול מהכמות של בן אנד ג'ריז וחצי מהקלוריות, ואם בן אנד ג'ריז זה 10/10 אז זה 7.5-8 כזה. זה יוצא 450 בערך לחבילה שלמה.

אני אישית לא שם במיקרו זה פשוט נמס כזה

אחרי

אצלי העוגה עצמה יוצאת יפה, לא נראה לי שלשים כדור גלידה מעל יגרום לה להיראות כל כך מגעיל אבל נראה חחח.

לא מוצא ממש את הערכים של הגלידה באינטרנט (רק של איזה שלגון). אני יודע שאולי זה קצת מציק אבל תוכל להעלות תמונה עם הערכים או משהו?
כי בדרך כלל אני מכין גלידה לבד אבל זה צריך שעות בפריזר ולא במרקם שמתאים לטופינג, אז נשמע שזה יכול להתאים לי.

הגלידל מושלם, רק אם לא אוכלים קופסא שלמה.
יש שם ממתיקים מלאכותיים ברמה גבוהה שניפחו לי את הבטן כיאילו אני בחודש תשיעי....
בבן אנד ג׳ריס זה לא קורה:cray:

• פותח/ת השרשור
אצלי העוגה עצמה יוצאת יפה, לא נראה לי שלשים כדור גלידה מעל יגרום לה להיראות כל כך מגעיל אבל נראה חחח.

לא מוצא ממש את הערכים של הגלידה באינטרנט (רק של איזה שלגון). אני יודע שאולי זה קצת מציק אבל תוכל להעלות תמונה עם הערכים או משהו?
כי בדרך כלל אני מכין גלידה לבד אבל זה צריך שעות בפריזר ולא במרקם שמתאים לטופינג, אז נשמע שזה יכול להתאים לי.
קיבלת Screenshot_2020-12-03-14-54-36-722_com.myfitnesspal.android.jpg

• פותח/ת השרשור
הגלידל מושלם, רק אם לא אוכלים קופסא שלמה.
יש שם ממתיקים מלאכותיים ברמה גבוהה שניפחו לי את הבטן כיאילו אני בחודש תשיעי....
בבן אנד ג׳ריס זה לא קורה:cray:
צריך portion control פשוט. אני שם 50-100 גרם כזה. גם קופסא שלמה זה לא באמת כזה נורא לדעתי. עדיף מבינג'ים על בן אנד ג'ריז ב12 בלילה , לדעתי האידיאל זה משהו כמו המתכון של גרג אבל בלי יותר מדי מאמץ והתעסקות. וזה מה שגלידל נותן

צריך portion control פשוט. אני שם 50-100 גרם כזה. גם קופסא שלמה זה לא באמת כזה נורא לדעתי. עדיף מבינג'ים על בן אנד ג'ריז ב12 בלילה , לדעתי האידיאל זה משהו כמו המתכון של גרג אבל בלי יותר מדי מאמץ והתעסקות. וזה מה שגלידל נותן
לא מדברת על בינג׳ים, גם אם זה נכנס בקלוריות בערכים. לאכול קופסא שלמה מזה זה אסון:🤦‍♂️:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית