הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Wii מישהו?

• פותח/ת השרשור
פריצה אני עושה softmod וכן אני יודע שיש להם לפעמים חרא ולפעמים טוב, אפשר להחזיר תמיד למי אכפת מקסימום לא טוב...
בקשר לכל החרא, אני רוצה קלנות אביזרים אבל לא יודע מה כדאי והאם כדאי לקנות חרא סיני מזוייף או מקורי (לא קונה מקורי), מה עם כל המושיון שמושיון פלוס למה זה טוב וכו'

החיקויים הסיניים עולים אצלכם הרבה יותר זול לא? אני בתכלס לא ממש אוהב אותם, אחרי שלושה משחקים המכשיר נדפק והסנסור נותן לך קריאות שגויות. בקשר ל-motion כרגע לא הרבה משחקים משתמשים ב-motion plus ואני עוד לא ניסיתי (ה-Wii של אח שלי ואני פוגש אותו פעם בשבוע בערך) אבל זה נראה אחלה דבר. הקטע עם הפריצה התוכניתית היא שברגע שאתה צריך לעשות upgrade לקושחה (אחרת משחקים חדשים לא יעלו) הלכה הפריצה, וגם ככה היא לא עובדת משהו. אבל אני לא בטוח שיש בכלל צ'יפ לדגם שלך, זה תלוי כי דגמים מסוימים מארה"ב ומטיוואן אי אפשר לפרוץ כרגע.

בסוף הלכת על הWII מאשר האקס בוקס?
למרות שהמחיר הזה באמת מצחיק

• פותח/ת השרשור
pack של 15 אביזרים עולה באזור ה $20
והבנתי שלא כל עידכון המשחקים לא עובדים, יש עידכונים שהם סתם מפגרים כמו העידכון מ 4.1 ל 4.2 האחרון הוא היה כדי לדפוק את אלו שיש להם פריצת תוכנה...
בקשר ל XBOX, הגעתי למסקנה שאני לא אשחק בזה אז חבל, בזה אחיין שלי בן ה 4 יכול לשחק אז שיהיה לו משהו ב$90 זה שווה

כן אז למה לא, למרות שגם אקס בוקס יש מצב שתוכל להביא במחיר מצחיק בקרוב בגלל פרוייקט הנטאל שמיתקרב.
אני מאמין שמיק יורידו מחירים זמנית כדי שאנשים יקנו עם המצלמה

משה מניסיון WII נמאס מהר מאוד, זה דיי זריקת כסף חבל :\
היית הולך על PS3 זה דבר באמת משתלם!
אגב תעלה כבר כמה מתכונים לAD מאמר או משהו כמו שאמרת D: סיימת תסמסטר לא?

תתחדש.
משחקים מומלצים? SSB, METROID, ועוד המון פורטים טובים מהגיימקיוב, הספורט שמגיע עם המכשיר הוא גימיק חמוד לאורחים.
בנוגע לאביזר חובה - מטען + סוללות לשלטים, אין מניעה שתקנה משהו סיני כי הם זולים משמעותית.

בהצלחה.

דבר ראשון , לא משנה מה, אל תקנה PS3...
אין לזה פריצה, רוב הסיכויים שגם לא יהיה והגרפיקה של הXBOX אוכלת אותה..
בקשר לWII מחיר טוב מאוד השאלה אם עדיף לך להוסיף עוד כסף (100$+-) ולהנות מהכי טוב,לדעתי מכל הקונסולות הקיימות קיום בשוק, [XBOX]

תפרוץ תמכשיר בעזרת modchip ולא hombrew, כי יש הרבה משחקים שלא עובדים בהומברו, ולא תוכל להריץ משחקי גיימקיוב גם...

אם אתה רוצה לשחק במשחקי גיימקיוב, אתה צריך גם שלט של גיימקיוב+כרטיס זכרון שלו.

בקשר למשחקים מומלצים, אז זלדה, מטרויד, סמאש, no more heroes.

תהנה אני קניתי לפני שנתיים, זה אחלה דבר.

דבר ראשון , לא משנה מה, אל תקנה PS3...
אין לזה פריצה, רוב הסיכויים שגם לא יהיה והגרפיקה של הXBOX אוכלת אותה..
בקשר לWII מחיר טוב מאוד השאלה אם עדיף לך להוסיף עוד כסף (100$+-) ולהנות מהכי טוב,לדעתי מכל הקונסולות הקיימות קיום בשוק, [XBOX]

מה אתה מדבר שטויות? PS3 היא הקונסולה הכי משתלמת בשוק (במיוחד באמריקה, 350 דולר). גם משחקים ייחודיים, וגם נגן בלוריי, וכל זה במחיר זעום.
על הבוקס אתה לא יכול לשחק GOD OF WAR 3, על הבוקס אתה יכול לשחק כל מני משחקים שיוצאים גם למחשב במילא, וזאת הסיבה למה הוא לא משתלם.

מה אתה מדבר שטויות? PS3 היא הקונסולה הכי משתלמת בשוק (במיוחד באמריקה, 350 דולר). גם משחקים ייחודיים, וגם נגן בלוריי, וכל זה במחיר זעום.
על הבוקס אתה לא יכול לשחק GOD OF WAR 3, על הבוקס אתה יכול לשחק כל מני משחקים שיוצאים גם למחשב במילא, וזאת הסיבה למה הוא לא משתלם.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש לך PS3, נכון?
קודם כל, XBOX יותר זול...בכל מקום..יש לו פריצה אז המשחקים יותר זולים, הגרפיקה יותר טובה בדוק, יש הרבה יותר משחקים אקסקלוסיביים לXBOX מאשר לPS3, חוץ מGOW3 אני לא רואה שום סיבה לקנות PS3 ... ולבוקס יש HALO
אגב, אתה יכול לבדוק את כל זה כי אני לא ממציא ...
אהה ולא , אין לי XBOX .. אני לא אוהב את כל הקונסולות האלה .. פשוט יש לחברים שלי גם כזה וגם כזה וכולנו רואים את ההבדלים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש לך PS3, נכון?
קודם כל, XBOX יותר זול...בכל מקום..יש לו פריצה אז המשחקים יותר זולים, הגרפיקה יותר טובה בדוק, יש הרבה יותר משחקים אקסקלוסיביים לXBOX מאשר לPS3, חוץ מGOW3 אני לא רואה שום סיבה לקנות PS3 ... ולבוקס יש HALO
אגב, אתה יכול לבדוק את כל זה כי אני לא ממציא ...
אהה ולא , אין לי XBOX .. אני לא אוהב את כל הקונסולות האלה .. פשוט יש לחברים שלי גם כזה וגם כזה וכולנו רואים את ההבדלים

די ליזרוק שטויות, מספיק להיות פאנבוי של אקס בוקס.

1) הגראפיקה של שני הקונסולות די זהות, ההבדלים הייחידים בינייהם הם הבדלים זניחים למדי.
ההבדלים יותר נראים באפשרויות האונליין+עיניין נוחות השלט, לא מעבר.
יש כמה משחקים ספציפיים שיש שינוי לטובת הסוני, אבל לא יותר.

2) יש יותר אקסלוסיבים לסוני מאשר לבוקס, איפה אתה חי שאתה חושב שזה הפוך?
בשנה הראשונה הסוני לא היתקדם בשיט, בשנתיים האחרונות אין בכלל על מה לדבר.
סתכל נתונים של השוק בשנתיים האחרונות, זה ברור לעין.
לסוני יש הרבה יותר אקסלוסיבים שווים, בכלל לא רק GOW

3) יש לי סוני ובוקס כבר כמה שנים טובות, הרצתי על שנייהם אותם משחקים ולא ראיתי שינוי מיוחד. (חוץ מאשר כמה משחקים ספציפיים כגון FF13 וביאונטה שהם ניראו בסוני יותר טוב כזכור לי)
ככה שלא צריך להגיד 'ראיתי אצל חברים של חברים שלי', אם יש לך TV ברמה טובה אתה יכול לבדוק בעצמך.

ודי להיות ישראלי ולחשוב על פריצות, ברגע שאתה יודע איפה לקנות ומתי ליקנות, אתה מוציא משחקים בזול.

לא פלא שהגיימינג לא מצליח בישראל, אחר-כך מתפלאים למה אין למיקרוסופט שיווקים רישמיים לישראל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
העיקרון שמשחקים נראים אותו דבר כי אין עדיין ממש משחקים ב 1080P ברגע שיהיה סוני תקח ובגדול בגלל החומרה היותר חזקה שלה + תמיכה בבלו ריי.
לגבי המשחקים ל XBOX יש יותר מבחר, אבל כשיוצא משחק ל PS3 הוא יהיה בד"כ להיט, אז השאלה מה אתה רוצה מבחר או להיטים.
ד"א PS3 בארה"ב אפשר להביא ב 270 דולר כולל מיסים והכל, 350 זה מחיר שוק ורק הליצנים קונים במחיר הזה.
בכל מקרה כמו שאמרתי הקונסולה לא בשבילי אלא בשביל אחיין שלי בעיקר, ולא לא סיימתי את הסמסטר, אני מסיים בתקווה ב 1.6

בהצלחה בסמסטר

כל מיקרה לגבי PS3 VS X360, בנתיים אומרים שהסוני תמשיך לשלוט בעתיד בגלל כל הקטע של התמיכה בבלוריי, אבל מיק כן יכולה להפתיע כמו שהפתיעה עם נטאל. (אף אחד לא ציפה טכנולוגיה כזאת, גם לא ממיק)

בתור אחד שיש לו PS3 ו XBOX לדעתי לא ראיתי הבדלים עדיין בתחום הגרפים יש משחקים שאקס בוקס
לוקח בקצת ויש משחקים שה PS3 לוקח בקצת.
בינתיים לא הבדל משמעותי.
מה שכן אני יותר אהבתי את ה LIVE של אקס בוקס הוא יותר תוסס לדעתי מאשר ה PS3.

ל PS3 יש יתרון בגלל הנגן בלוריי למרות שבתחלאס רוב האנשים עדיין לא קנו ולא שוקלים עדיין לקנות סרטים
בבלוריי. אולי בעתיד כשזה יתפוס כמו ה DVD. עוד יתרון ל PS3 הנגן שלו יותר נוח מאשר ה XBOX במיוחד
כשאני טוען סרטים מהמחשב.

לדעתי השיקול צריך להיות.
XBOX כי אין לך אפשרות כלכלית לקנות כל פעם משחק בגלל שיש לו פריצה.
PS3 כי יש לו נגן בלוריי.
שאר הדברים לדעתי זניח.

בכל מקרה WII ב 90$ הלוואי הייתי קונה אחד לאחותי הקטנה אחלה מחיר.

די ליזרוק שטויות, מספיק להיות פאנבוי של אקס בוקס.

1) הגראפיקה של שני הקונסולות די זהות, ההבדלים הייחידים בינייהם הם הבדלים זניחים למדי.
ההבדלים יותר נראים באפשרויות האונליין+עיניין נוחות השלט, לא מעבר.
יש כמה משחקים ספציפיים שיש שינוי לטובת הסוני, אבל לא יותר.

2) יש יותר אקסלוסיבים לסוני מאשר לבוקס, איפה אתה חי שאתה חושב שזה הפוך?
בשנה הראשונה הסוני לא היתקדם בשיט, בשנתיים האחרונות אין בכלל על מה לדבר.
סתכל נתונים של השוק בשנתיים האחרונות, זה ברור לעין.
לסוני יש הרבה יותר אקסלוסיבים שווים, בכלל לא רק GOW

3) יש לי סוני ובוקס כבר כמה שנים טובות, הרצתי על שנייהם אותם משחקים ולא ראיתי שינוי מיוחד. (חוץ מאשר כמה משחקים ספציפיים כגון FF13 וביאונטה שהם ניראו בסוני יותר טוב כזכור לי)
ככה שלא צריך להגיד 'ראיתי אצל חברים של חברים שלי', אם יש לך TV ברמה טובה אתה יכול לבדוק בעצמך.

ודי להיות ישראלי ולחשוב על פריצות, ברגע שאתה יודע איפה לקנות ומתי ליקנות, אתה מוציא משחקים בזול.

לא פלא שהגיימינג לא מצליח בישראל, אחר-כך מתפלאים למה אין למיקרוסופט שיווקים רישמיים לישראל.

וואלה. בא לי לשחק בכל משחק שיוצא. שבוע מקסימום ממתי שהוא יוצא. לי זה עולה 10 שקל למשחק, כמה זה עולה לך כולל קומבינה + לדעת איפה לקנות + לדעת מתי לקנות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית