הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגן ראש עם סורג לאיגרוף

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
שלום לכולם, אני מתאמן באיגרוף, עברתי לא מזמן ניתוח אף רפואי ולכן אסור לי לקבל מכה באף, אך אני מעוניין להמשיך ולהתאמן באיגרוף, מצאתי באינטרנט מגן ראש עם מסכת סורג, אתם חושבים שזה מגן ב100 אחוז על הפנים? מכל חבטה? יש כאן מישהו שעשה שימוש בציוד המדובר?

מצד אחד אני מאוד רוצה לחזור להתאמן ומצד שני אסור לי לעשות לעצמי נזק, אשמח לעזרה, תודה, אני מעלה לכאן את תמונת מגן הראש

0bc2ff4fb196ede6a5dcf3f67e3f16fb.jpg

ניתוח אף רפואי ולכן אסור לי לקבל מכה באף
קודם כל בריאות איתנה חביבי

דבר שני,כמה הזמן החלמה מהניתוח?
כי הסורג הזה נחמד (עקרונית),אבל תמיד יש חשש לחטוף מכה אפילו עם זה..

לדעתי,תמתין עם החזרה לפעילות מלאה,בנתיים תעבוד על יסודות/שק/סאפרינג עדין/כל דבר שלא יסכן אותך

אבל אם כבר,הוא המומחה של אגרוף
@פנקייק ,תעזור לשאב שלנו

וכמובן,בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על המענה, אני רואה שיש עוד סוגי מגנים, יש מגן ראש סגור לחלוטין, האם זה יכול לעזור לי? מוכרים את זה בבש גל, זה סגור הרמטית, אני ממש רוצה לחזור להתאמן

db547f242dfd88b915291af438f3858e.jpg

היינו בעבודה מתאמנים בקרב מגע עם הדברים האלו.

לא.

זה לא מגן.

אתה יכול לפרט? מכה ישיר בסורג יכולה לפגוע באף? הסורג יכול להישבר? פשוט הסורג די רחוק מהאף לכן אני לא מבין מדוע הוא לא מגן,, תודה רבה 😃

לא יעמיד פנים שאני מבין
תודה רבה על המענה, אני רואה שיש עוד סוגי מגנים, יש מגן ראש סגור לחלוטין, האם זה יכול לעזור לי? מוכרים את זה בבש גל, זה סגור הרמטית, אני ממש רוצה לחזור להתאמן

db547f242dfd88b915291af438f3858e.jpg

אתה יכול לפרט? מכה ישיר בסורג יכולה לפגוע באף? הסורג יכול להישבר? פשוט הסורג די רחוק מהאף לכן אני לא מבין מדוע הוא לא מגן,, תודה רבה 😃

קודם כל אני לא מתאמן באגרוף או משהו, אבל כן אצבעות היו נכנסות פנימה. לא יצא לי לקבל ממש מכות חזקות לפנים אבל אני משער שגם הריפוד פשוט ימעך שתקבל אגרוף ויתקע לך באף. (הרקע שלי היה ברענוני קרב מגע וקורס, מי שהתאמן נגדי ואני לא בדיוק אלופי אגרוף או קרב מגע לפרוטוקול)

לדעתי בדברים שאלו שיש ספק אין ספק. עדיף לחכות חודש ולעשות דברים אחרים מאשר להתחרט על זה בדיעבד.

אבל אם כבר,הוא המומחה של אגרוף
@פנקייק ,תעזור לשאב שלנו

מנסיוני, אם יש בעיה בלחטוף לראש, לא עושים ספארינג (כל ספארינג, גם בעבודה לגוף בלבד עם שותף אחראי ומנוסה נעשות טעויות).
קסדה סגורה מגנה טוב על האף בספארינג קליל מאוד, בספאר יותר נמרץ זה פחות יעיל כי הקסדות האלה נוטות להחליק ולהסתובב על הראש ויש סיכוי גבוה שהאף יפגע.

כי הסורג הזה נחמד (עקרונית),אבל תמיד יש חשש לחטוף מכה אפילו עם זה..

לדעתי,תמתין עם החזרה לפעילות מלאה,בנתיים תעבוד על יסודות/שק/סאפרינג עדין/כל דבר שלא יסכן אותך

אני מסכים לגמרי.
קח את הזמן הזה לעבודה טכנית עצמית. תעבוד על שק, לאפות, קרב צל, עבודת רגליים, קומבינציות, שיפור הכושר והכוח.. עד שתחלים תהיה מתאגרף טוב יותר.

אגב, איפה אתה מתאגרף וכמה זמן כבר?

המוצר הנ״ל לא מגן.
תעבוד רק מכות לגוף וגם כאן תמיד בורח למישהו
לאזור הפנים,תיזהר!!!

כמו שמכובדיי אמרו פה:
צל בוקס
עבודת שק
אגרופים עם משקוליות
עבודת גמישות
צלילות עם גומיה
נו.. לא חסר

בהצלחה ושמור פנים(אף) 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית