לא לגמרי משקל גוף, יש 2 דאמבלים של עד 17.5 ק''ג כל אחד
מתאמן כחצי שנה משקל גוף 72 גובה 176 אש מעריך 14-13 אחוז. התחלתי ב18-19 א"ש עשיתי מה שנקרא recomposition, הגעתי למטרות שלי ולקצה גבול היכולת מבחינת בניית שריר בגרעון קלורי.
חשוב לציין שהייתי בגרעון לא גדול, ובאופן כללי אני נגד ספירת קלוריות והכל הלך לפי מעקב ירידה במשקל גוף מראה והרגשה.
מתאמן 4 פעמים בשבוע בתכנית בסגנון הזה
A
מתח רחב +משקל 3x8
דאמבל רו 3x13-17
Bicep curs 4x10
DB press 3x6
Dead hang 3x2min
B
בנץ 3x20 (עשרים חזרות כי המשקל נמוך)
Paused push ups 3x12-15
Skull crusher 3x12-15
מקבלים + משקל 3x12
שכיבות שמיכה יהלום 3x12
ורגליים\בטן כל אימון מתחלף. בנוסף 2 ריצות בשבוע סה''כ 10-12 ק''מ בשבוע.
חיכיתי וחכיתי לפתיחת חדרי הכושר להכנס לפלוס קלורי ול"מסה" אבל זה לא קרה ולא יקרה בזמן הקרוב.
חשוב לציין שיישמתי פרוגרסיב אוברלואוד לאורך כל הדרך וכרגע תקוע.
השאלות שעולות הם איך אני מבצע את אותה המסה בלי חדר כושר, מבחינת תזונה ואימונים עצמם.
המטרה כרגע היא לעלות במסת שריר עלייה איטית ומתונה, כמובן כמה שפחות בשומן.
בעקרון הכל מסודר לי בראש - תאכל יותר, תמשיך ליישים פרוגרסיב אוברלואוד אבל עדיין אני קצת מבולבל מאיך התהליך צריך להראות בעיקר כי אין חד''כ ויותר מזה כי לעולם לא עשיתי את התהליך.
עם זאת שהנושא חרוש פה בכל הפורום אשמח לקבל עצות לגבי כמה ואיך פלוס קלורי וכנ''ל לגבי האימונים מה לעשות והאם יש משהו שאני עושה לא בסדר ואפשר אחרת מהאנשים היותר מנוסים כאן, ברור לי שאין פה חכמות והנוסחא פשוטה אבל עדיין אם אפשר לשפר את התהליך אז למה לא.
מתאמן כחצי שנה משקל גוף 72 גובה 176 אש מעריך 14-13 אחוז. התחלתי ב18-19 א"ש עשיתי מה שנקרא recomposition, הגעתי למטרות שלי ולקצה גבול היכולת מבחינת בניית שריר בגרעון קלורי.
חשוב לציין שהייתי בגרעון לא גדול, ובאופן כללי אני נגד ספירת קלוריות והכל הלך לפי מעקב ירידה במשקל גוף מראה והרגשה.
מתאמן 4 פעמים בשבוע בתכנית בסגנון הזה
A
מתח רחב +משקל 3x8
דאמבל רו 3x13-17
Bicep curs 4x10
DB press 3x6
Dead hang 3x2min
B
בנץ 3x20 (עשרים חזרות כי המשקל נמוך)
Paused push ups 3x12-15
Skull crusher 3x12-15
מקבלים + משקל 3x12
שכיבות שמיכה יהלום 3x12
ורגליים\בטן כל אימון מתחלף. בנוסף 2 ריצות בשבוע סה''כ 10-12 ק''מ בשבוע.
חיכיתי וחכיתי לפתיחת חדרי הכושר להכנס לפלוס קלורי ול"מסה" אבל זה לא קרה ולא יקרה בזמן הקרוב.
חשוב לציין שיישמתי פרוגרסיב אוברלואוד לאורך כל הדרך וכרגע תקוע.
השאלות שעולות הם איך אני מבצע את אותה המסה בלי חדר כושר, מבחינת תזונה ואימונים עצמם.
המטרה כרגע היא לעלות במסת שריר עלייה איטית ומתונה, כמובן כמה שפחות בשומן.
בעקרון הכל מסודר לי בראש - תאכל יותר, תמשיך ליישים פרוגרסיב אוברלואוד אבל עדיין אני קצת מבולבל מאיך התהליך צריך להראות בעיקר כי אין חד''כ ויותר מזה כי לעולם לא עשיתי את התהליך.
עם זאת שהנושא חרוש פה בכל הפורום אשמח לקבל עצות לגבי כמה ואיך פלוס קלורי וכנ''ל לגבי האימונים מה לעשות והאם יש משהו שאני עושה לא בסדר ואפשר אחרת מהאנשים היותר מנוסים כאן, ברור לי שאין פה חכמות והנוסחא פשוטה אבל עדיין אם אפשר לשפר את התהליך אז למה לא.