הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוז שומן

mzv1999

משתמש מתחיל
27
4
נק' מוניטין:
4
27
4
היי, אז מסיים כנראה השבוע הזה אתה החיטוב שלי, אחרי שהייתי שחיף שמן עליתי עוד במשקל.
ולאחר מכן, התחלתי חיטוב של 4 חודשים שבמהלכם ירדתי יותר מ-10 קילו, כל זה נטו עם אימונים של משקל גוף.

לפני:
mgOOMEz.jpg

משקל התחלתי: 71.3 גובה 1.75

אחרי:
משקל נוכחי 60.7
QhcamPU.jpeg

• פותח/ת השרשור
המס' לא רלוונטי, התהליך שלך מקסים.

תמשיך ככה אלוף.

תודה אחי!
המסה הזאת הפעם מתכוון לעשות עם משקולות שרכשתי.
כמה קילו לעלות המסה הזאת וכמה מאזן קלורי חיובי להיות, בשביל לא לעלות במלא אחוזי שומן אתה אומר?
ואתה חושב שהשומן שנאגר אצלי בצדדים יסתדר חיטוב הבא? כי אין לי מה להמשיך לחטב אני אראה כמו ניצול שואה ואהיה כבר בתת משקל

תודה אחי!
המסה הזאת הפעם מתכוון לעשות עם משקולות שרכשתי.
כמה קילו לעלות המסה הזאת וכמה מאזן קלורי חיובי להיות, בשביל לא לעלות במלא אחוזי שומן אתה אומר?
ואתה חושב שהשומן שנאגר אצלי בצדדים יסתדר חיטוב הבא? כי אין לי מה להמשיך לחטב אני אראה כמו ניצול שואה ואהיה כבר בתת משקל

לדעתי קח לך לפחות חודש על מאזן ניטרלי עם דגש על התקדמות בנפח עבודה (עם המשקולות שרכשת).
וכמובן לעקוב אחרי שקילות, היקפים, תמונות מצב.

קודם כל שאפו, עשית שינוי יפה מאוד. ממליץ לך להמשיך באותה הדרך בדיוק. מה שכן תעלה את הקלוריות שלך לכיוון הנטרלי. במצבך אתה יכול להמשיך לרדת באחוזי שומן / היקפים ולבנות שריר גם אם זה בקצב איטי. לדעתי עדיף על מסה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל שאפו, עשית שינוי יפה מאוד. ממליץ לך להמשיך באותה הדרך בדיוק. מה שכן תעלה את הקלוריות שלך לכיוון הנטרלי. במצבך אתה יכול להמשיך לרדת באחוזי שומן / היקפים ולבנות שריר גם אם זה בקצב איטי. לדעתי עדיף על מסה.

תודה אחי, כן מתכוון להיות על ניטרלי במשך חודש כרגע כמו שאמרו לי.
אעדכן בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית