עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש פה עניין של יציבות, דפוסי תנועה, יעילות....אשמח לדעת מה ההבדל בין האפקט של עבודה על חיזוק השרירים שעובדים כשרצים כביכול בדיונה לבין פשוט לרוץ בדיונה..
אסביר, פשוט יש לי שין ספליט אז ריצות כואב לי ואני מעדיף לתת לזה להחלים לגמרי ואז להתאמן על דיונה אבל עד אז אני חייב להמשיך להשתפר ונגיד אימוני כוח שלא דורשים ריצה לא כואבים לי בעצם אז אותם אני יכול לעשות
שאלה נוספת ברשותכם,
אוכל לשפר גם את הסיבולת האירובית באמצעות דרך שהיא לא כוללת ריצה/אופניים, נגיד התרגיל הזה (שכחתי מה שמו) של השכיבת שמיכה עמידה קפיצה וחזרה
ואיך נגיד אוכל לשפר נגיד את הסיבולת האנ-אירובית?
זה אבוד בלי לרוץ?
היה לי שין ספליט מאוד חמור בתקופת המסלול בצבא, יכול להגיד שאפשר להתאמן על הכאבים, על פי רופא מומחה שבדק אותי הוא אמר שזה בסדר להתאמן עליהם וצריך להתרגל לכאב.אסביר, פשוט יש לי שין ספליט אז ריצות כואב לי ואני מעדיף לתת לזה להחלים לגמרי ואז להתאמן על דיונה אבל עד אז אני חייב להמשיך להשתפר ונגיד אימוני כוח שלא דורשים ריצה לא כואבים לי בעצם אז אותם אני יכול לעשות
שאלה נוספת ברשותכם,
אוכל לשפר גם את הסיבולת האירובית באמצעות דרך שהיא לא כוללת ריצה/אופניים, נגיד התרגיל הזה (שכחתי מה שמו) של השכיבת שמיכה עמידה קפיצה וחזרה
ואיך נגיד אוכל לשפר נגיד את הסיבולת האנ-אירובית?
זה אבוד בלי לרוץ?
זה כאב שהתחיל לי לא לפני הרבה זמן עקב עומסהיה לי שין ספליט מאוד חמור בתקופת המסלול בצבא, יכול להגיד שאפשר להתאמן על הכאבים, על פי רופא מומחה שבדק אותי הוא אמר שזה בסדר להתאמן עליהם וצריך להתרגל לכאב.
יותר מהכושר הגופני חשוב שתבוא מוכן מנטלי, המטרה הראשית באקטים היא לגרום לך לפרוש, נקודה.כהכנה ליום סיירות צריך כביכול להתאמן המון על דיונות, הכוונה שלי שמבחינת האפקט שמקבלים כשמתאמנים על דיונות, יש אפשרות לקבל את אותו האפקט גם על ידי תרגילים שעובדים על חיזוק השרירים שעובדים חזק בדיונה?
ברור לי, הלכתי פיזית לרופא (פעם קודמת שיחת טלפון) ומסתבר שזה TE ושאני צריך לתת לזה להחלים ולקחת סידן בנתיים זה בקושי כואב ורק אם אני מתחיל לרוץ אז אני מרגיש או מניח את האצבע על נקודה מסוימת על העצם, מנסה לעבוד על סיבולת לב ריאה כמה שיותר על ידי דרכים אחרות קפיצה על חבל שכרגע אני כבר יכול לעשות, סמוך קומים וכו' ובנוסף תרגילי התנגדות כדי לחזק את הרגליים כמה שיותר כשאחזור לרוץ במיוחד ארבע ראשי שהבנתי שעובד חזק בעליות וכן גם תרגילי יציבות, בטן גב תחתון קיצר אני עושה הכל בגבול היכולת של לא להחמיר את הפציעה זה גם ממש עניין של שבוע עד שזה יחלים לגמרי אני מאמין.אין תירוצים
רוצה לעבור את היום סיירות? תרוץ. סקוואטים לא יעזרו אם הסיבולת שלך לא תהיה טובה.
אם יש לך שין ספלינט יש פרוטוקולים לחזור מהם יחסית מהר.
מניסיון- כדי להשתפר בריצה צריך לרוץ. לא סקוואטים, לא אופניים ולא אימוני קרוספיט יעזרו פה.
מוזמן לדבר איתי בפרטי.
ברור לי, הלכתי פיזית לרופא (פעם קודמת שיחת טלפון) ומסתבר שזה TE ושאני צריך לתת לזה להחלים ולקחת סידן בנתיים זה בקושי כואב ורק אם אני מתחיל לרוץ אז אני מרגיש או מניח את האצבע על נקודה מסוימת על העצם, מנסה לעבוד על סיבולת לב ריאה כמה שיותר על ידי דרכים אחרות קפיצה על חבל שכרגע אני כבר יכול לעשות, סמוך קומים וכו' ובנוסף תרגילי התנגדות כדי לחזק את הרגליים כמה שיותר כשאחזור לרוץ במיוחד ארבע ראשי שהבנתי שעובד חזק בעליות וכן גם תרגילי יציבות, בטן גב תחתון קיצר אני עושה הכל בגבול היכולת של לא להחמיר את הפציעה זה גם ממש עניין של שבוע עד שזה יחלים לגמרי אני מאמין.
מאד מקווה שזה יעזור לי כי ריצה בנתיים אני לא יכול