הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הגיינר הזה ?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
עד עכשיו לקחתי גיינר דינמטיז בטעם וניל
ומצאתי תגיינר הזה שכתוב שהפחמימה היא על בסיס בטטה והוא ניראה איכותי וגם זול בהרבה
אבל מבחינת טעם אם מישהו ניסה ויכול לתת חוות דעת
Screenshot_20201129-123353_Chrome.jpg

רק להגיד אם זה טעים זה לא בקשה מוגזמת
והגיינר שאני קונה כבר עכשיו הוא לא כשר כי הוא מיוצר בחול אבל מתפשר על זה רק לא רוצה שיהיה חלבי כי לא אוכל חלב אחרי בשר זה הכל
לא משהו מוגזם

אבל אתה מבין שלכל אחד יש טעם אחר כן?
זאת אומרת אני למשל לא אוהב קוטג', למישהו אחר זה הדבר הכי טעים שיש.

ואם מפריע לך אז יש גיינר טבעוני ואתה גם יכול בחנויות שמכבדות את עצמן לבקש לטעום / לבקש דוגמיות (לרוב יש)

יש לי שאלה כי את המומחית לקוטג
אני קונה 5% ויש קטע כזה בקוטג שאחרי חצי קופסא הוא נהפך לנוזלי ומרקם מוזר
מאז שהסינים קנו את תנובה הפורמולה נוראית. ברמה שעברתי לתקופה לטרה,הם כל הזמן מנסים לתקן את זה.....ואני קונה כבר במשך שנתיים 7 קוטג׳ כל שבוע

הם סה"כ קנו את המניות ומחזיקים בבעלות של החברה, אין לזה שום קשר לייצור של הקוטג'
אוי זו היה הייתה ממש ציניות. ברור שלא.
בדרך כלל זה עיניין של אחסון וכמה זמן לוקח לעובדים להכניס אותו למקרר. בסופר ליד הבית שלי משאירים אותו המון זמן בחוץ אז זו הסיבה.
וגם תוקף. ככל שהתוקף קרוב הוא הרבה יותר נוזלי
וככל שהתוקף רחוק הוא יותר מוצק וקרמי:rolleyes-71:
אוי זו היה הייתה ממש ציניות. ברור שלא.
בדרך כלל זה עיניין של אחסון וכמה זמן לוקח לעובדים להכניס אותו למקרר. בסופר ליד הבית שלי משאירים אותו המון זמן בחוץ אז זו הסיבה.
וגם תוקף. ככל שהתוקף קרוב הוא הרבה יותר נוזלי
וככל שהתוקף רחוק הוא יותר מוצק וקרמי:rolleyes-71:

אבל גם תנובה אמרו שהליין שלהם לא תקין לאחרונה וזיכו אותי כמה פעמים כי הוא היה ממש מים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית