נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
מה ההגיון בלקרוא לתחום בו הדגש הוא פשוט על משקל powerlifting ולתחום בו משתמשים ביותר עוצמה בשביל תרגיל קוראים weightlifting?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה ההגיון לקרוא לפוטבול פוטבול (כדורגל)?כדורגל
מה ההגיון בלקרוא לתחום בו הדגש הוא פשוט על משקל powerlifting ולתחום בו משתמשים ביותר עוצמה בשביל תרגיל קוראים weightlifting?
בדיוק חשבתי למה לא קראו לpowerliftingאין הגיון, אבל זה ככה שנים, אי אפשר לשנות את זה.
יש בארה"ב תחרות נוספת שנקראת STRENGTHLIFTING שזה תחרות בסקוואט, פרס ודדליפט (קונבנציונאלי).
הפוטבול שאני משחק נקרא פוטבול אמריקאימה ההגיון לקרוא לפוטבול פוטבול (כדורגל)?
אני יודע את כל זה 😃 סתם מעניין אותי למה פוטבול אמריקאי נקרא בכלל football אם לא משחקים בו עם הרגליים, כנ"ל פוטבול אוסטרלי אם כבר הזכרתהפוטבול שאני משחק נקרא פוטבול אמריקאי
הכדורגל (שגם נקרא פוטבול באיזורים מסויימים) נקרא גם soccer
אגב,יש גם פוטבול אוסטרלי (רוגבי סטייל)
בגדול תלוי איפה בעולם אתה אומר את המונח הזה
אצלנו זה נקרא 'שחמט פיצוצים' 😛פוטבול אמריקאי
ממה שידוע לי פאוורליפטינג ותיק יותר מוויטליפטינגכי ווייטליפטינג היה ראשון, ראו משקולות מתרוממים באויר, וקראו לזה ווייטליפטינג.
כשהגיע הסקוואט לשם סקוואט ושאר תרגילים הכוח, לא החליפו את השמות, רק קראו לזה פאוורליפטינג.
אבל זה אכן שמות שגויים.
הם לא היו כל כך מוגדרים, סטרונגמן, וויטליפטינג פאוורליפטינג היו סוג של עירבוב כזה, אנשים חזקים היו מתחזקים בתרגיל אחד ספציפי, או בכוחם יחד.ממה שידוע לי פאוורליפטינג ותיק יותר מוויטליפטינג