עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אביעד אמר שהוא קרא ושבפוואליפטינג הכתפיים אמורות להיות מאחורי המוט, אבל בהרמת משקולות הן חייבות להיות מקדימה למוט.
מישו יודע למה זה? ומה בעצם ההבדלים?
גם שלחתי לאביעד הודעה שיענה פה 😃
תודה
וואלההשכמות אמורות להיות מעל המוט. בלי זה, המוט לא עולה. בהרמת משקולות הם חושבים שהם יכולים להתחיל אחרת אבל לא באמת.
בזמן המשיכה השנייה.IGOREK - בזמן המשיכה הכתפיים שלו מלפני המוט.
לא.בזמן המשיכה השנייה.
במשיכה הראשונה הכתפיים שלו בערך מעל המוט, אפילו טיפה מאחור.
תעשה printscreen לתמונה כשהוא מתחיל את המשיכה ותעביר קו מאונך ב-paint.לא.
בחייאת, תסתכל שוב.
הן בול מעל המוט.תעשה printscreen לתמונה כשהוא מתחיל את המשיכה ותעביר קו מאונך ב-paint.
IGOREK - בזמן המשיכה הכתפיים שלו מלפני המוט.
כאן נכנס ה"חושבים שהם יכולים", הגוף של כולנו זהה, והמשיכה מתבצעת רק כשהכתפיים מלפני המוט.
*במשקלים קלים המוט יזוז גם אם הכתפיים מאחוריו, אבל זה מנוף מסוכן לגב התחתון.
תגובה אחת לפניך כתבתי מה שכתבת, חשבתי על זה שוב 😃הכתפיים אפילו לא מעל המוט בטח שלא לפניו.
כתפיים מעל/מעבר המוט זאת הדרך היחידה למשוך דדליפט מקסימלי אלא שהמשקלים בקלין/הנפה אפילו לא קרובים לזה ויש אסכולות אימון שמעדיפות להקריב קצת מרחק אופקי על חשבון אנכי בשביל מיקום טוב יותר במשיכה השנייה שיש לה חשיבות גדולה יותר.
ד"א על איזה מנוף מסוכן אתה בדיוק מדבר?
תגובה אחת לפניך כתבתי מה שכתבת, חשבתי על זה שוב 😃
ככל שהמוט קרוב יותר לגב התחתון אז המנוף (leverage?) קטן, אני לא חושב שהתבלבלתי כאן במושגים.
כן, זה ידוע שכל האנשים פה מתביישים בכלל לעשות חימום להנפה עם 166 קילו.תראה לי ניסיון שלישי. רצוי של קלין. כשהמשקלים קלים אפשר למשוך איך שאתה רוצה.
אני מתנצל אבל אני אהבל בשמות ומושגים. מה זה אומר בשפה שאני מבין?בהנחה שהמוט קרוב יותר לחלק הלומברי כתוצאה ממיקום של הכתפיים לפני המוט יש אפשרות להרים משקל גדול יותר, מה שמשאיר את המשוואה זהה.
כן, זה ידוע שכל האנשים פה מתביישים בכלל לעשות חימום להנפה עם 166 קילו.
אתה ראית מה רשמתי בהודעה הראשונה?כבד זה מושג יחסי. חשבתי שאתה מודע לזה.
אתה בסדר והצדקת את הנקודה, גם אני לא חשבתי על האפשרות של עדיפות למיקום טוב יותר במשיכה השנייה, ככה זה שלא באים מהתחום.אתה ראית מה רשמתי בהודעה הראשונה?
ברור שזה בלתי אפשרי למשוך משקלים מקסימליים כשהכתפיים מאחורי המוט.
אבל אתה רשמת "בהרמת משקולות הם חושבים שהם יכולים להתחיל אחרת אבל לא באמת."
יענטו משקולנים מזיינים במוח שהם יכולים להתחיל הנפה ו/או דחיקה כשהכתפיים מאחורי המוט וזה בלתי אפשרי. או שלא הבנתי אותך נכון?😃
אתה ראית מה רשמתי בהודעה הראשונה?
ברור שזה בלתי אפשרי למשוך משקלים מקסימליים כשהכתפיים מאחורי המוט.
אבל אתה רשמת "בהרמת משקולות הם חושבים שהם יכולים להתחיל אחרת אבל לא באמת."
יענטו משקולנים מזיינים במוח שהם יכולים להתחיל הנפה ו/או דחיקה כשהכתפיים מאחורי המוט וזה בלתי אפשרי. או שלא הבנתי אותך נכון?😃
זה נדיר מאוד לראות טכניקה שמשתנה בצורה דרסטית בין ניסיונות (במיוחד אצל אנשים ברמות האלה), גם כשמדובר במשקלים מקסימליים בקלין. שינוי של מצב התחלתי במשיכה זה שינוי דרסטי לפי דעתי.הם לא מזיינים במוח. הם לא בהכרח מודעים למה שקורה. לפעמים הם מושכים כמו שאתה מתאר ולפעמים לא. תסתכל על הרבה סרטונים של ניסיון שלישי של קלין, ותראה מתי המוט עוזב את הרצפה ואיפה התחת ואיפה הכתפיים לעומת נקודת ההתחלה.