הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS - YNDTP

• פותח/ת השרשור
אתה לא עושה את התוכנית

חח...הגדרת הלוג היא YNDTP.
מה לעשות - אני בן 27 עם טרדות החיים ואני לא יכול להתעסק בספירת קלוריות כמו שילד בגיל העשרה יכול ויש לי את השריטות שלי עם אימונים שאני מכניס לתכנית (קשה לי להאמין שזה מה שהורס לי - 3 סטים של בטן או של מתח (הרוב מוסיפים מתח) לא יהרגו אף אחד). רק התזונה שלי לא מוקפדת.

---------- התגובה התווספה ב 15:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:08 ----------

חחחחחחחחחחחחחחחחח

אם אתה לא רוצה לרדת ככה במשקל אתה צריך גשחב דרך אגב.

מה זה גשחב?

אם אתה יורד במשקל אתה בהגדרה לא עושה את התוכנית
תשתה חלב

זה לא נכון. תקראו את ה-YNDTP של ריפ. הוא מדבר שם גם על אנשים שיורדים במשקל במהלך התוכנית. הכל תלוי במטרות של אותו אדם.

אני מדבר על אותו מאמר מפורסם

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=12079&highlight=YNDTP

והנה הקטע הרלוונטי:

On the other hand, if you’re a little fluffy around the belly, you have obviously already created the conditions necessary for growth. You’ll start out stronger than the skinny guy, and strength gains have the potential to come easier for you if you eat correctly because your body hasn’t got the problems with growing that skinny guys do. You still eat a lot, but you don’t drink the milk and you cut your carb intake if you don’t see bodyfat levels drop during these first couple of weeks

כן, אני בטוח שריפ התכוון שלשמנים יהיה body recomposition מופלא בשבועות הראשונים, בעוד שרזים פשוט יעלו במסת שריר ובמשקל.
חוצמזה, לקבוע מירידה של חצי קילו (שיכולה להיות כתוצאה מנוזלים/תכנון ארוחות/הזעה/מספר 1 ו/או 2 בשירותים) שהבנאדם לא עושה את התוכנית זה מצחיק.

אגב, לכל אלה שממליצים להעלות את הצריכה הקלורית עוד ועוד כדי להתמודד עם המשקלים, תראו מה ריפ ממליץ אחרי שלושה-ארבעה חודשים (אותו מאמר):

After the first three or four months, a change will be necessary for most guys that started off skinny. If you have done the program correctly, you will have gained quite a bit of weight, about 60% of it being lean body mass – muscle, tendon, and bone. This means that your bodyfat may have also gone from ~10% to 18-19%. This is fine; it was necessary to produce the LBM increase. But now it’s time to modify the diet to reflect your body’s approach to its limit of fast LBM growth. It obviously can’t go on forever, but it must occur at first to get our goal accomplished. Now, we need to drop the milk down to a half gallon a day for a while, and then perhaps less than that. At the same time, daily caloric intake should drop to about 4000/day, accomplished by cleaning up the carb intake and focusing on dietary quality instead of quantity like you did at first. This will allow your bodyfat levels to drop back to where they need to be, in the range of 15-17%, normal for athletic males in our demographic. The fat guys should be approaching this by now as well, since their diet has been about the same since the beginning; but their bodyweight should have started back up by now as bodyfat loss has slowed and LBM increases have begun to exceed the loss. In this way the two extremes converge at about the same dietary intake levels, with the guys that were skinny maintaining a slightly higher caloric intake that reflects their natural tendency toward being skinny.​

• פותח/ת השרשור
אני גם חושב שאני צריך להקפיד על תזונה.
לא הגעתי בחיים, מעולם, ל-4000 קלוריות ואכלתי כמו ציפור ביומיים האחרונים.

---------- התגובה התווספה ב 17:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:25 ----------

ואני גם לא 18-19%. אני בערך 15% ועדיין עם קוביות.

אף אחד לא אמר שאתה צריך להגיע ל-4000 קלוריות, יכול להיות שגם 3200~ יעשו את העבודה.
איך שלא יהיה, ירידה של חצי קילו לא אומרת כלום. ירידה במשקלי עבודה זה כבר משהו אחר (אבל לא בהכרח קשור לתזונה).

• פותח/ת השרשור
גם ל-3000 אני לא חושב שאי פעם הגעתי. נראה איך יהיה באימון הבא.
יש מצב שאני ארסט ולא אחשיב את זה במניין הריסטים לסיום התכנית (לעלות חצי קילו מחדש הרבה יותר קשה מלרדת אותו).

תשתה מים, אני מבטיח לך שתעלה את החצי קילו הזה בחזרה די מהר.
סתם לדוגמה, שלשום שקלתי 77.8, אתמול שקלתי 77.5, היום שקלתי 78.2. התנודות האלה באמת לא אומרות הרבה.

איך 3000, קלוריות נחשב להרבה.
גם אם אתה עובד, לומד ומנהל קרקס תוך כדי, אין בעיה לאכול יותר מ3000 קלוריות.
ולא צריך לספור כלום בשביל זה, אלא רק לאכול כמו בן אדם נורמלי.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל את הארוחה הראשונה ביום רק בסביבות 12:00-13:00. אני אוכל בריא עם מעט מאוד שטויות כמו גלידות.
אם אני מגיע לשלוש ארוחות ביום (יש ימים שאני אוכל רק שתי ארוחות) אז אחת מהן תמיד קלה - משהו בסגנון סנדויצ'ים. אולי קצת יוגורטים/קפה או תפוח בין לבין...
זללן מדופלם מעולם לא הייתי.

אני אוכל את הארוחה הראשונה ביום רק בסביבות 12:00-13:00. אני אוכל בריא עם מעט מאוד שטויות כמו גלידות.
אם אני מגיע לשלוש ארוחות ביום (יש ימים שאני אוכל רק שתי ארוחות) אז אחת מהן תמיד קלה - משהו בסגנון סנדויצ'ים. אולי קצת יוגורטים/קפה או תפוח בין לבין...
זללן מדופלם מעולם לא הייתי.

אז אתה לא אוכל, ואין לזה קשר לעומס שאתה נמצא בו.
זה לגיטימי, אבל מי שאוכל כמו בחורה מגיע לאותם תוצאות של בחורה.

• פותח/ת השרשור
אז אתה לא אוכל, ואין לזה קשר לעומס שאתה נמצא בו.
זה לגיטימי, אבל מי שאוכל כמו בחורה מגיע לאותם תוצאות של בחורה.

בימים האחרונים אכלתי עוד פחות בגלל העומס.

ואני נמצא בסה"כ לא רחוק ממשקלי סיום SS (אני לא אגיד בשום אופן משקלים מכובדים, כי הם לא, אבל אם נעבור על הלוגים ונראה באילו משקלים אנשים גבוהים וכבדים ממני סיימו את התכנית, הרי שאני לא רחוק משם. ועדיין לא סיימתי, כן? ואפילו אשמור על הקוביות (כן, הבנתי שבפורום הזה זו מילה גסה אבל אין ומעולם לא הייתה לי כוונה לוותר עליהן).

בימים האחרונים אכלתי עוד פחות בגלל העומס.

ואני נמצא בסה"כ לא רחוק ממשקלי סיום SS (אני לא אגיד בשום אופן משקלים מכובדים, כי הם לא, אבל אם נעבור על הלוגים ונראה באילו משקלים אנשים גבוהים וכבדים ממני סיימו את התכנית, הרי שאני לא רחוק משם. ועדיין לא סיימתי, כן? ואפילו אשמור על הקוביות (כן, הבנתי שבפורום הזה זו מילה גסה אבל אין ומעולם לא הייתה לי כוונה לוותר עליהן).

להשוות את עצמך לילדים בני 17 שחלקם כמוך לא אוכלים זה לא חוכמה גדולה.
יש פה גם אנשים שהגיעו בהתקדמות לינארית לסקוואט 180+...
לשמור על קוביות זה אינדיקציה שאתה לא אוכל מספיק.

להשוות את עצמך לילדים בני 17 שחלקם כמוך לא אוכלים זה לא חוכמה גדולה.
יש פה גם אנשים שהגיעו בהתקדמות לינארית לסקוואט 180+...
לשמור על קוביות זה אינדיקציה שאתה לא אוכל מספיק.
אתה לא חושב שהמשקל הוא אינדיקציה יותר טובה מזה?
ובכלל השמועות הן שיש לך קוביות על 110 קילו עידן

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית