הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

180 ק"ג בנץ', תודה לג'וני

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
התחלתי את התוכנית מתקדמים לסקוואט של ג'וני קנדיטו לפני 6 שבועות (נשארו לי עוד 3 שבועות לסיים את תוכנית הסקוואט).

בגלל חוסר הסבלנות שלי, החלטתי לשלב את זה עם תוכנית מתקדמים לבנץ' של ג'וני באותו זמן.

ידעתי שזה רעיון גרוע, אז החלטתי לדלג על כל תרגילי העזר שהוא מציע לבנץ' ורק לעבוד עם התרגילים העיקריים, ולהשקיע את כל כולי בסקוואט.

בכל זאת זה לא היה קל, העומס על הכתפיים והזרועות מהסקוואט היה קשה. היו לי כאבים שגרמו לי להיכשל לא פעם בתוכנית, השקעתי פי 2 בתזונה והתאוששות.
ולמרות הכול המטרה שלי הייתה לקפוץ 10 ק"ג מהPR הקודם בעודי שוקל 4 ק"ג פחות. מבנץ' 170 ק"ג ל180 ק"ג, על משקל גוף 84 ק"ג.

האמת שלא האמנתי שזה יתגשם, אך גם עם 175 ק"ג הייתי מרוצה.

יש מצב שהישבן התנתק טיפה מהמיטה, ואולי זה לא היה עובר 100% בתחרות, אבל אני מאוד מרוצה ומאמין שבקלות אני יכול לסדר את זה.

לכבוד יום הנישואין שלי אתמול התפנקנו אני ואישתי על חזה בקר יפה, נראה לי זה קשור 😆
20201201_190344.jpg

Candito Training HQ

• פותח/ת השרשור
אלוף!
אז איזו רוטינה עשית בסופו של דבר? מה נשאר אחרי שהורדת את העזר?
לא הרבה, רק הבנץ' הרגיל, בנץ' עליון, אחיזה צרה, הפין בנץ'.
הורדתי את ההנפות ופרפר שהם ל20 חזרות.
לא כי זה היה קשה מידי, כי זה דווקא החלק הקל, פשוט לא היה לי זמן.

לא הרבה, רק הבנץ' הרגיל, בנץ' עליון, אחיזה צרה, הפין בנץ'.
הורדתי את ההנפות ופרפר שהם ל20 חזרות.
לא כי זה היה קשה מידי, כי זה דווקא החלק הקל, פשוט לא היה לי זמן.
מה הנפח/תדירות של התוכנית? מעניין.

• פותח/ת השרשור
מה הנפח/תדירות של התוכנית? מעניין.
תבדוק בקישור ששמתי.
3 שבועות ראשונים 5 ימים בשבוע, ואחר כך רק פעמיים בשבוע.

נפח מאוד נמוך ביחס למה שאני רגיל.
יכול להיות שהתקדמתי רק בגלל התאוששות עיצבית טובה, וזה לא יעבוד עוד בטווח הארוך, אבל אני בונא לעצמי כרגע תוכנית חדשה.
התחת לא טיפה גבוה?
כן, זה לא עובר תחרות.

מטורף, אין מילים 🙌🙌🙌👏👏

יש לי שאלה דווקא לגבי התמונה מתחת לסרטון, איך יוצא החזה בקר על המנגל? לא ניסיתי ואני רואה שתמיד אומרים שזה לא מתאים למנגל אלא לצליה ארוכה/בישול ארוך בחום בינוני

• פותח/ת השרשור
מטורף, אין מילים 🙌🙌🙌👏👏

יש לי שאלה דווקא לגבי התמונה מתחת לסרטון, איך יוצא החזה בקר על המנגל? לא ניסיתי ואני רואה שתמיד אומרים שזה לא מתאים למנגל אלא לצליה ארוכה/בישול ארוך בחום בינוני
זה באמת לא מתאים לצליה.
רק נתתי לו לקבל טעם מעושן, מיד הוספתי לא הרבה נוזלים ובישלתי עוד הרבה זמן בתנור.

אני לא חושב שהרבה יאהבו את זה, וזה לא מתאים לכולם, אבל אני אוהב טעם מנגל, אז ניסיתי משהו חדש.

וזה יצא טעים לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית