הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין כמעט ללא אימונים

• פותח/ת השרשור BaaN
  • פורסם בתאריך

BaaN

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
התחלתי לקחת קריאטין לפני יומיים, עכשיו הבעיה היא שאני בצבא ולא יהיה לי כנראה אפשרות לעשות אימוני משקולות כרגיל, בעיקר מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה וכו'.
עכשיו השאלה שלי אם הקריאטין יעשה את העבודה שלו בצורה הזאת רק מתרגילים של משקל גוף או שאני סתם לוקח אותו ולא יהיה לו שום השפעה חוץ מלספוג מים?

איזה עבודה אתה מצפה שהוא יעשה קודם כל?
קריאטין נותן פוש מאוד קטן אך כן מורגש לרוב האנשים, אל תצפה ליותר מידי

לעניין, ככול הנראה אם אתה לא ב30% שלא מגיבים לקריאטין אתה תרגיש (אחרי חודש לפחות) שיפורון בכוח נניח במקום 10 חזרות מתח אתה תצליח 12-13-14 ז''א הוא נותן לך את העוד קצת כוח לעוד כמה חזרות. השפעה תיהיה עם או בלי משקל.

וקח תיק, שישיית מים על הגב ויש לך 12 ק''ג משקל נוסף עליך

• פותח/ת השרשור
איזה עבודה אתה מצפה שהוא יעשה קודם כל?
קריאטין נותן פוש מאוד קטן אך כן מורגש לרוב האנשים, אל תצפה ליותר מידי

לעניין, ככול הנראה אם אתה לא ב30% שלא מגיבים לקריאטין אתה תרגיש (אחרי חודש לפחות) שיפורון בכוח נניח במקום 10 חזרות מתח אתה תצליח 12-13-14 ז''א הוא נותן לך את העוד קצת כוח לעוד כמה חזרות. השפעה תיהיה עם או בלי משקל.

וקח תיק, שישיית מים על הגב ויש לך 12 ק''ג משקל נוסף עליך

העבודה שאני מצפה שהוא יעשה זה כמו שאמרת שיפור קטן בחזרות, שימור/ עלייה של המסה והתאוששות מהירה יותר של השרירים.
אז אתה אומר גם תרגילי משקל גוף יכולים להביאה לתוצאות עם הקריאטין?

העבודה שאני מצפה שהוא יעשה זה כמו שאמרת שיפור קטן בחזרות, שימור/ עלייה של המסה והתאוששות מהירה יותר של השרירים.
אז אתה אומר גם תרגילי משקל גוף יכולים להביאה לתוצאות עם הקריאטין?

האימוני משקל גוף יביאו לתוצאות עם או בלי קריאטין, לגבי שימור\עלייה במסה קריאטין לא עושה את זה. אלא שיפור בכוח מה שבעקיפין יכול להוביל לזה
במקומך הייתי יותר מתעסק באיך אתה משפר את האימונים אם אתה ברמה שמשקל גוף ל10-15 חזרות x3 לכל תרגיל קל לך. אתה בצבא הכל כרגע עובד נגדך - תזונה, שינה ונגישות לחדר כושר. קריאטין בתוך כל הסיפור הזה הוא תוסף חביב, אבל לא מעבר. בכל מקרה אין סיבה שתפסיק לתסף אבל קח בחשבון שיש פרמטרמים הרבה יותר חשובים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית