הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול המלצות טעמים myprotein

Speculoos נשבע שהם לוקחים את המוקה או את הלאטה, כותבים על האריזה Speculoos ומוכרים. מצד אחד האבקה טעימה כי היא בדיוק כמו המוקה והלאטה. מצד שני ציפיתי לטעם של לוטוס אז התאכזבתי קצת.

Speculoos נשבע שהם לוקחים את המוקה או את הלאטה, כותבים על האריזה Speculoos ומוכרים. מצד אחד האבקה טעימה כי היא בדיוק כמו המוקה והלאטה. מצד שני ציפיתי לטעם של לוטוס אז התאכזבתי קצת.
אחי זה עוגייה עם תבלין פשוט
אם זה היה לוטוס, היו רושמים שזה בטעם לוטוס

מה 3 החטיפי חלבון הכי טובים שיש להם להציע?
הולך לעשות הזמנה מהם ומקווה שהפעם לא אפול בטעמים.

@Snorlax jr @nlr666 @yujinius @Dmk @Biggg @painandgain1
אני לא מדד לטעם כי כל עוד זה שוקולדי ומתוק סביר להניח שזה יהיה לי טעים עד גבול מסוים.

החטיפים האלה די טובים מבחינת ערכים - 150 קלוריות ו18 גרם חלבון לעומת ה200+ קלוריות בחטיף ממוצע. ניסיתי רק את הקרם עוגיות. הוא בעיקר מזכיר טעם קוקוס אז אם אתה אוהב קוקוס זה יכול להיות נחמד.
Lean Protein Bar

החטיפים האלה היו בסדר לפי דעתי, לא וואו אבל שוקולד וזה אז אהבתי. אבל 237 קלוריות ורק 14 גרם חלבון אלה ערכים די עלובים לפי דעתי.
Protein Brownie Bar

שלשום הכנתי חטיפים ביתיים עם הvitafiber שלהם ויצא ממש נחמד. וזה מגניב שאתה יכול לשחק עם הטעמים והתוספות. אבל רק אם יש לך כוח להתעסק עם זה.

ממליץ על Myprotein Clear Whey Isolate, לאבקות חלבון האלה אין טעם רגיל של אבקת חלבון, יותר דומה למיץ.
החסרון שזה יקר יחסית (isolate בכל זאת..)

Mojito
10/10 - האמת לא טעמתי מוחיטו בחיים, כמו לימונדה רק יותר עדין, ממש טעים, לא טעם חזק.

Mango & Coconut
10/10 - אחד הטעמים, אין טעם של קוקוס בכלל רק של מנגו, מי שאוהב מנגו ממליץ מאוד, גם טעם יחסית עדין.

Orange Mango
9/10 - לא יודע איפה המנגו פה, טעם של הפנטה הכתומה, טעם יותר חזק אבל גם ממש טעים.

Peach Tea
9/10 - טעם עדין של נסטי , ממש אהבתי.

Watermelon
8/10 - דיי חזק, מתוק עם חמיצות, נראה לי שזה HIT OR MISS , חלק ממש אוהבים וחלק לא יסבלו את זה, אני אישית ממש אהבתי.

Cranberry & Raspberry
6/10 - פטל, חזק ומתוק מדי לטעמי.

Pink Grapefruit
3/10 , חמוץ מדי, מיץ אשכוליות.

הם כולם מתערבבים ממש טוב, הקטע שיש קצף שלוקח לו דקה לרדת ( ו2 דקות אם שמים קרח) אבל לי אישית בכלל לא הפריע.
מה שכן הטעמים נמאסים מהר, אבל זה לא בעיה כי גם ככה אין הרבה מנות, קניתי 3-4 בפעם ועשיתי סבב בינהם.

מישהו יכול להמליץ על טעמים שהם לא שוקולדים ולא מתוקים מידי?
טעמתי את התות שלהם הוא אחלה אבל לדעתי מתוק מידי
עכשיו אני עם הקרמל מלוח והוא טעים וגם יותר סביר מבחינת המתיקות אבל נראלי ימאס ממש אחרי השק של ה2.5
איזה טעמים נוספים אתם ממליצים לקראת הבלאק פריידי?(הבנתי מפה שגם הקינמון טוב, יש משהו נוסף?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית