נק' מוניטין:
925
- 1,673
- 702
indian inspired mango ממש אחלה. מזכיר סורבה בטעם מנגו עם קצת טעם לוואי של אבקת חלבון. 6-7/10
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תיארת אותו בול! לא כל כך נורא כטעם שוקולד אבל מתחיל להימאס די מהר.Dark chocolate & salted Caramel - ישר על ההתחלה טעם לוואי יותר חזק מהשוקולד נאט אבל לא ממש חזק, אח"כ מתחיל טעם של שוקולד מריר עדין כזה ואין טעם של קרמל מלוח. 5/10
לא יודע אם זה טוב או רע שיש לי רק קילו של זה:wallbash:תיארת אותו בול! לא כל כך נורא כטעם שוקולד אבל מתחיל להימאס די מהר.
כן דירגתי את chocolate Smoothאני בנתיים ניסיתי רק וניל וזה ממש סבבה עם מים 9/10 (יחסית לזה שזה מים)
כשכתבתם שוקולד רגיל שהיה טוב זה Smooth chocolate?
מישהו ניסה את הWhite Chocolate new and improved?
@nlr666אגב מישהו ניסה את הCLEAR WHEY ISOLATE? מנגו וכאלה נשמע מעניין
אבקות:
סאמר פרוטס - לא רע אבל קצת מיקסד אפ. אני לא אוהב את העירבוב הזה של הטעמים כי אני לא מצליח להבין מה הולך שם והאמת שגם לא יודע למה הם מתכוונים בפירות קיציים, אבל הטעם הזה פחות בשבילי. הייתי מעדיף חלבון וניל ולשים איזה פירות שבא לי ולפחות לדעת מה הטעם. 3/10
פתחתי עוד כמה@nlr666
אני ניסיתי dragonfruit + wartermelon הם נחמדים אבל יש טעם לוואי חזק מאוד
זה כמו מיץ כזה..שותים את זה עם מים
קוקוס מנגו הכי טובאגב מישהו ניסה את הCLEAR WHEY ISOLATE? מנגו וכאלה נשמע מעניין
אני פחות אהבתי את הSmooth Chocolate, הייתי נותן לו 6/10.אני בנתיים ניסיתי רק וניל וזה ממש סבבה עם מים 9/10 (יחסית לזה שזה מים)
כשכתבתם שוקולד רגיל שהיה טוב זה Smooth chocolate?
מישהו ניסה את הWhite Chocolate new and improved?
תנסה את השוקולד לבן!!!Natural Strawberry, לא משהו לפי דעתי, הטעם מרגיש מאוד סינטתי. 4/10.
בעעעתנסה את השוקולד לבן!!!