אנסה בשבילך את האננס רק עם מים,יש מצב שהוא יהיה טובתודה
בעיה מבחינתי על חלב לא עשיר כמוכם מבחינת שריפת קלוריות במיוחד בחורף לא מתאפשר לרוץ.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנסה בשבילך את האננס רק עם מים,יש מצב שהוא יהיה טובתודה
בעיה מבחינתי על חלב לא עשיר כמוכם מבחינת שריפת קלוריות במיוחד בחורף לא מתאפשר לרוץ.
תודה רבה, מעריך!אנסה בשבילך את האננס רק עם מים,יש מצב שהוא יהיה טוב
לא טעים עם מים בלבדתודה רבה, מעריך!
הגולדן סירופ הולך טוב עם מים? אני רוצה טעמים שבאים טוב עם מים כי כמה אפשר לשתות עם חלב דברים שוקולדייםאבקות חלבון:
Apple crumble & custard - 5/10 טעם מאוד מאוד מאוד עדין של תפוח אבל גם בקושי מרגישים טעם כלשהו.
Golden syrup - טעם של סירופ מייפל, טעים מאוד! 10/10
עם חלב הכל טעיםהגולדן סירופ הולך טוב עם מים? אני רוצה טעמים שבאים טוב עם מים כי כמה אפשר לשתות עם חלב דברים שוקולדיים
בגלל זה אני רוצה טעמים שטובים עם מים כי נמאס לי לשתות חלב עם החלבוןעם חלב הכל טעים
לא משנה מה
ריפטו עצובנמאס לי לשתות חלב
עזוב מי עצוב לא עצוב.ריפטו עצוב
מבחינתי בערך כל טעם שהולך עם חלב הולך גם עם מים פשוט פחות טעים. רוקי רואד, מאפה קינמון ובננה סבבה בגדולעזוב מי עצוב לא עצוב.
תנו לי טעמים שהולכים טוב עם מים
למה שימאס לך ?בגלל זה אני רוצה טעמים שטובים עם מים כי נמאס לי לשתות חלב עם החלבון
כי חלב זה הרבה קלוריות למרות שאני שותה חלב שקדים בלי סוכר אבל לפעמים בא לי נטו מים בלי קלוריותלמה שימאס לך ?
אם אתה מחליף כל פעם טעמים אז לא אמור להיות בעיה....
וקרח גם בלי קלוריותכי חלב זה הרבה קלוריות למרות שאני שותה חלב שקדים בלי סוכר אבל לפעמים בא לי נטו מים בלי קלוריות
קנה דוגמית של DIET WHEYכי חלב זה הרבה קלוריות למרות שאני שותה חלב שקדים בלי סוכר אבל לפעמים בא לי נטו מים בלי קלוריות
לא חושב בכלל.קנה דוגמית של DIET WHEY
מנת הגשה זה 2 סקופים(60 גרם) ואומרים שטעים גם עם מים.
קניתי את המהדורה המיוחדת שלהם שזה מנגו וקניתי גם בננה ובנוסף קניתי עוד דוגמיות.קנה דוגמית של DIET WHEY
מנת הגשה זה 2 סקופים(60 גרם) ואומרים שטעים גם עם מים.
אין שום דבר שיחליף שווארמה:s47:במקום שווארמה
כנראה שתיפול חזק.קניתי את המהדורה המיוחדת שלהם שזה מנגו וקניתי גם בננה ובנוסף קניתי עוד דוגמיות.
אני פשוט כל פעם שותה את השוקולד עם חמאת בוטנים וזה בן זונה אבל כמה אפשר