הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אשכול המלצות טעמים myprotein

אנשים שטעמו את הגרסאות האלה של הפירות?

מחפש בעיקר טעמים שזהים למה שהיית מצפה (טעם גנרי של מיץ דומה נגיד)

12081396-1994792209042321.jpg

טעם ענבים זהה לטרופית. חוויה שונה לחלוטן מכל מה שהכרת באבקות חלבון.
משקאות קליליים שאפשר לשלב עם ארוחה ,במרקם מימי ולא סמיך.
מה שכן צריך המון מים כדי שלא יהיה טעם מתוק מדי או טעם לוואי. בערך 600מל מים לסקופ אחד ומשם לשחק עם הכמות

טעמתי את הLime זה אחד הטובים זה כמו לימונדה, מתערבב ממש בקלות (בגלל שאתה שם את זה עם מים, ורק קרים)

מצד שני זה קצת חלבון יחסית ודי יקר. זה יותר כמו פינוק, אם אתה רוצה משקה קל טעים אחרי ארוחה

טעמתי את הLime זה אחד הטובים זה כמו לימונדה, מתערבב ממש בקלות (בגלל שאתה שם את זה עם מים, ורק קרים)

מצד שני זה קצת חלבון יחסית ודי יקר. זה יותר כמו פינוק, אם אתה רוצה משקה קל טעים אחרי ארוחה
מרוב שאני שונא אבקות, אני בפועל מוציא בזמנים שאני יכול, המון המון כסף על פתרונות אחרים. ככה שבתוחלת, זה מוזיל לי עלויות פי 5 ומעלה בלי להגזים.
מדבר על לקנות 4 משקאות חלבון ביום מהסופר, או להזמין המבורגרים כדי לסגור פינה

פשוט אחרי עשור שנים סביב האימונים, לא רואה סיבה שפויה לחיות בתזונה תפלה ומייסרת. אז מחפש משהו שאוכל להתמיד איתו בלי לבזבז הון

מרוב שאני שונא אבקות, אני בפועל מוציא בזמנים שאני יכול, המון המון כסף על פתרונות אחרים. ככה שבתוחלת, זה מוזיל לי עלויות פי 5 ומעלה בלי להגזים.
מדבר על לקנות 4 משקאות חלבון ביום מהסופר, או להזמין המבורגרים כדי לסגור פינה

פשוט אחרי עשור שנים סביב האימונים, לא רואה סיבה שפויה לחיות בתזונה תפלה ומייסרת. אז מחפש משהו שאוכל להתמיד איתו בלי לבזבז הון
קח בחשבון שכמו שכתבו למעלה אתה צריך לשים המון מים וקצת אבקה כדי שזה יהיה טעים

בכוס שאני עושה סקופ וחצי-2 של האבקה הרגילה עם חלב שזה בערך 50 חלבון, עם הClear Lime נכנס שם רק 10 גרם חלבון (עם מים) באותה גודל של כוס

הבננה נחמד מאוד
הייתי מעדיף אותו קצת יותר עדין אבל סה"כ לא התאכזבתי
(על בסיס חלב שקדים)

קראתי את האשכול עד לכאן ויש לי שאלה. כאחד שאוהב טעם בננה טבעי ולא אהבתי קינמון ובכללי די בררן בטעמים (קונה בדרך כלל בלי טעם ושותה עם פירות בשייק) מנסה למצוא טעם לגוון. חשבתי על שוקולד מריר או שוקולד עם חמאת בוטנים. המלצה? דיס?

קראתי את האשכול עד לכאן ויש לי שאלה. כאחד שאוהב טעם בננה טבעי ולא אהבתי קינמון ובכללי די בררן בטעמים (קונה בדרך כלל בלי טעם ושותה עם פירות בשייק) מנסה למצוא טעם לגוון. חשבתי על שוקולד מריר או שוקולד עם חמאת בוטנים. המלצה? דיס?
מריר - תתרחק כמה שאפשר.
שוקולד חמאת בוטנים לא עפתי בכלל. סביר.

לא אחי. על dark chocolate
טעמתי קרמל מלוח והוא גם מזעזע
אה לא ידעתי שיש להם dark chocolate. היה לי את זה והוא היה עם טעם לוואי לא נעים. אני לא רואה אותו מופיע ברשימה, אולי הורידו אותו.

IMG_20220408_094608.jpg

והsalted caramel הוא דווקא אחד הטעמים שזוכה להכי הרבה ביקורות טובות, אני בדיוק לקראת סיום של שק 5 קילו של זה.

אה לא ידעתי שיש להם dark chocolate. היה לי את זה והוא היה עם טעם לוואי לא נעים. אני לא רואה אותו מופיע ברשימה, אולי הורידו אותו.

צפה בקובץ המצורף 77531

והsalted caramel הוא דווקא אחד הטעמים שזוכה להכי הרבה ביקורות טובות, אני בדיוק לקראת סיום של שק 5 קילו של זה.
אה אולי. אני בחו"ל כרגע ופה יש. תודה אחי

הקוד של אדי הול ירד? לא נותן לי להכניסו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית