תוסף להגברת המטבוליזם

ziiivvvvv

משתמש מתחיל
84
6
נק' מוניטין:
6
84
6
היי כולם,
אני בתהליך של ירידה במשקל ואני בגירעון
(לא מתאמן כרגע בכלל)
אני יורד סבבה אבל רציתי לתת איזה בוסט למטבוליזם שלי, אני יודע שבגדול שורפי שומנים (שאני לא מאמין בזה בכלל אגב.) קצת מדכאים את התיאבון וממריצים את המטבוליזם, אני לוקח משהו שקניתי מחברת Sculpt Nation שהוא סבבה משתי הבחינות אבל השיט זה שיש בו קפאין וכנראה עוד כמה חומרים ממריצים שעושים אותי חסר מנוחה ומאיצים לי את הדופק... בקיצור אני רוצה איזה תוסף טוב שהוא באמת יריץ את הנושא אבל בלי חומרים ממריצים או חומרים מסוכנים.
(אני שותה הרבה קפה ביום-יום שלי והוא לא כזה עוזר לי בתקופה האחרונה.)
וגם סיבים תזונתיים.
זה הכל מצטער שזה ארוך, תודה! 😃

• פותח/ת השרשור
לך להליכה מהירה של שעה, זה יותר טוב מכל תוסף שתיקח במקום.
אין גלולות פלא.
אין ספק שאתה צודק במילים שלך, אבל אני בתקופה מאוד לחוצה ואין לי ממש זמן.
ובכל זאת, יש לך אולי המלצה?

הכי הרבה שאתה תוכל לעשות זה לצרוך מוצרים משתנים למינהם,
ואני בספק שזה יענה לך על הצרכים.

• פותח/ת השרשור
מרגיש רע לשתף עם זה פעולה,
אשלגן, שורפי שומן, חליטת סרפד.

*לא ממליץ, לא לוקח אחריות, לא יודע כמה זה דבר חכם בריאותית לעשות.
אני גם לא בעד הדברים האלו וגם לא מאמין, אבל אני כן מאמין בתוספים טבעיים כמובן שיעכלו את האוכל בזריזות או יתרמו לתחושת שובע (למרות שאף פעם לא מצאתי את עצמי רעב ברמה מוגזמת.)
אני אקרא על תוספים שמכילים את מה שהמלצת ואני כמובן אפנה לייעוץ רפואי לפני שאני אקח כל תוסף שהוא.

אני גם לא בעד הדברים האלו וגם לא מאמין, אבל אני כן מאמין בתוספים טבעיים כמובן שיעכלו את האוכל בזריזות או יתרמו לתחושת שובע (למרות שאף פעם לא מצאתי את עצמי רעב ברמה מוגזמת.)
אני אקרא על תוספים שמכילים את מה שהמלצת ואני כמובן אפנה לייעוץ רפואי לפני שאני אקח כל תוסף שהוא.

תתחיל מחליטת סרפד.
בהצלחה

ככל שיורדים יותר במשקל קצב חילוף החומרים פוחת פרופורציונלית, והמשימה לרדת במשקל הופכת קשה יותר, קל וחומר אם אתה לא עושה פעילות גופנית.
הייעול הטוב ביותר הוא להגביר הוצאה קלורית, להוסיף פעילות גופנית - עדיף בעצימות גבוהה, אירובי ו/או אימוני כוח, לזוז יותר במשך היום.
מלבד זה, חלבון משפר מטבוליזם, גם קפאין, שכבר לא משפיע עליך מפני שהגוף שלך כבר התרגל אליו.
גם שינה לא טובה משפיעה לרעה על חילוף החומרים

אין שום תוסף שיספק לך פתרון. גם לא חליטת סרפד או חומרים משתנים.
תתחיל להתאמן, אימוני כוח דבר ראשון. התמורה להרכב הגוף שלך תהיה הרבה יותר גדולה משל כל מיני כדורים.
ד"א, את האפקט הכי גדול פר שקל שתשקיע תקבל מייעוץ תזונתי \ אימונים מותאמים \ רכישת ידע מהימן בתזונה (את האחרון אתה יכול גם לרכוש בחינם).

אין שום תוסף שיספק לך פתרון. גם לא חליטת סרפד או חומרים משתנים.
תתחיל להתאמן, אימוני כוח דבר ראשון. התמורה להרכב הגוף שלך תהיה הרבה יותר גדולה משל כל מיני כדורים.
ד"א, את האפקט הכי גדול פר שקל שתשקיע תקבל מייעוץ תזונתי \ אימונים מותאמים \ רכישת ידע מהימן בתזונה (את האחרון אתה יכול גם לרכוש בחינם).

הגיע המבוגר האחראי 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית