הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל חלבון מחול

AdirWorkout

משתמש פעיל
311
130
נק' מוניטין:
244
311
130
היי,
לא מנוסה בהזמנות מחו''ל במשקל גבוהה.
רציתי לדעת עד כמה משקל במשלוח של אבקות חלבון אני יכול לבצע הזמנה כדי לא לשלם קנס?
אם אני מזמין לדוגמא 5-7 קילו חלבון, יחייבו אותי לשלם עליהם מכס בגלל המשקל?

היי,
לא מנוסה בהזמנות מחו''ל במשקל גבוהה.
רציתי לדעת עד כמה משקל במשלוח של אבקות חלבון אני יכול לבצע הזמנה כדי לא לשלם קנס?
אם אני מזמין לדוגמא 5-7 קילו חלבון, יחייבו אותי לשלם עליהם מכס בגלל המשקל?

בכל אתר לפני ביצוע ההזמנה רשום לך במשלוח מה ההגבלות (למשל- עד 10 ק"ג משלוח חינם)

עריכה,
עכשיו ראיתי שאתה מדבר על מכס, למיטב ידיעתי מכס משלמים על המחיר ולא על המשקל.

רוכשים מוצרים מחו׳׳ל? כל מה שצריך לדעת על מכס, מע׳׳מ ומס קנייה

• פותח/ת השרשור
בכל אתר לפני ביצוע ההזמנה רשום לך במשלוח מה ההגבלות (למשל- עד 10 ק"ג משלוח חינם)

עריכה,
עכשיו ראיתי שאתה מדבר על מכס, למיטב ידיעתי מכס משלמים על המחיר ולא על המשקל.

רוכשים מוצרים מחו׳׳ל? כל מה שצריך לדעת על מכס, מע׳׳מ ומס קנייה

אז עד 10 קילו אבקות חלבון בהזמנה אחת לא אשלם שום סכום למדינה על המשקל של המשלוח?
כי שמעתי משהו על 4 קילו ולא הבנתי כל כך.

אז עד 10 קילו אבקות חלבון בהזמנה אחת לא אשלם שום סכום למדינה על המשקל של המשלוח?
כי שמעתי משהו על 4 קילו ולא הבנתי כל כך.

שוב, תלוי חברה וחברת שליחויות לדעתי.
מה שכן, למיטב ידיעתי זה לא קשור למכס בכלל פשוט אתה תשלם משלוח יותר יקר.
תבדוק את זה ספציפית מול האתר שאתה רוצה להזמין ממנו.

• פותח/ת השרשור
שוב, תלוי חברה וחברת שליחויות לדעתי.
מה שכן, למיטב ידיעתי זה לא קשור למכס בכלל פשוט אתה תשלם משלוח יותר יקר.
תבדוק את זה ספציפית מול האתר שאתה רוצה להזמין ממנו.
אני רוצה להזמין בmyprotein, פשוט הסתכלתי ולא הבנתי האם אני צריך לשלם, מצד אחד רשום לי שלא. אבל מצד שני יכול להיות שהמשלוח יגיע לבית עסק כלשהו או למדינה ויגידו לי תשלם סכום איקס על המשקל.
בהזמנה שלי מהאתר הם רושמים שהמשלוח חינם. הבעיה מתחילה כשהמשלוח יגיע לארץ ידרשו ממני במדינה כסף כי הזמנתי חלבונים במשקל של 5-7 קילו או לדוגמא 10.

נערך לאחרונה:
הזמנות מעל 75$ יחויבו במכס, ככה שבכמויות שאתה מדבר עליהן בטוח תעבור את זה.
צריך גם לבדוק מה החוקים לגבי משקל שלא יחשבו שאתה מייבא למטרות מסחריות

• פותח/ת השרשור
הזמנות מעל 75$ יחויבו במכס, ככה שבכמויות שאתה מדבר עליהן בטוח תעבור את זה.
צריך גם לבדוק מה החוקים לגבי משקל שלא יחשבו שאתה מייבא למטרות מסחריות
בגלל זה אני שואל לגבי המשקל. הזמנה שניה שלי ויצא לי לשלם בגלל ה75 דולר. אבל יש לי אפשרות לא לעבור את ה75 דולר ועשיין להזמין אבקות במשקל של 5-7 קילו. מי'הו יודע מנסיון או איפה בודקים? כי לא מצאתי מקום מסודר שמדבר על משקל

בגלל זה אני שואל לגבי המשקל. הזמנה שניה שלי ויצא לי לשלם בגלל ה75 דולר. אבל יש לי אפשרות לא לעבור את ה75 דולר ועשיין להזמין אבקות במשקל של 5-7 קילו. מי'הו יודע מנסיון או איפה בודקים? כי לא מצאתי מקום מסודר שמדבר על משקל
)4 )הטובין מיובאים בכמות המפורטת להלן: )א( במשלוח שעלותו עולה על 000,1 דולר של ארצות הברית - עד 5 יחידות מאותו סוג מוצר; )ב( במשלוח שעלותו עד 000,1 דולר של ארצות הברית - עד 30 יחידות מאותו סוג; )ג( על פי קביעה של מנהל רשות המסים או סגנו לגבי סוג טובין שניתן לייבאו בכמות גדולה מהאמור בפסקאות )א( ו–)ב(, אם קיים יסוד סביר להניח כי הטובין נועדו לשימוש אישי או משפחתי.
https://www.gcx.co.il/wp-content/uploads/2019/04/ילקוט-הפרסומים-7860.pdf
יבוא אישי / מסחרי - GCX

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית