עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אבל אני מדבר על זה שאחרי ההפשרה של הלחם הוא שוקל פחות מהשקילה שהייתה לפני ההכנסה למקפיאבדיוק מאותה הסיבה שגוש קרח של 100 מ"ל מים ישקול יותר מ 100 מ"ל מים
אממ אוקי. נשמע הסבר הגיוני, אז אני צריך להתייחס לשקילה שלפני המקפיא והמיקרוגל? כי הרי אם מים יצאו זה רק מים לא הלחם עצמויכול להיות שהמיקרו מייבש אותו קצת אז זה מאבד מים ושוקל פחות
נראה לי כןאממ אוקי. נשמע הסבר הגיוני, אז אני צריך להתייחס לשקילה שלפני המקפיא והמיקרוגל? כי הרי אם מים יצאו זה רק מים לא הלחם עצמו
בדיוק מאותה הסיבה שגוש קרח של 100 מ"ל מים ישקול יותר מ 100 מ"ל מים
עד שאמרת החלטתי שזה הבדל של 10 גרם לפרוסה, לא חשבתי על העניין של 160 גרם 🙄אין לכם פאקינג דאגות בחיים חוץ מלתת יחס ל23 קל' הבדל על 5.5 פרוסות לחם?
שוב כמו שאמרתי זה לא רק הנושא הזה, פשוט עניין אותי גם למה זה קורה, וחוץ מזה אם יש אפשרות להסדיר את העניין בכזאת קלות.. למה לא..אין לכם פאקינג דאגות בחיים חוץ מלתת יחס ל23 קל' הבדל על 5.5 פרוסות לחם?
בדיוק מאותה הסיבה שגוש קרח של 100 מ"ל מים ישקול יותר מ 100 מ"ל מים
הוא לא דיבר על משקל קפוא אלא על משקל לפני הקפאהפשוט מאוד- לחם שהיה במקפיא - קפוא.
יש עליו חתיכות קרח , שאתה מחמם אותו במיקרו הקרח נמס ומתאדה
תשקול אחרי ההפשרה
הוא לא דיבר על משקל קפוא אלא על משקל לפני הקפאה
אחי אתה לא רציני, נכון?
כל עוד לא הוספת או גרעת מהחומר המשקל לא ישתנה
זה לא נכון, בטמפרטורות מסוימות זה משתנה (הקפאה או הרתחה)
נכון ולא נכון
אם תקח סיר-תשים בו מים ותרתיח- המשקל של הסיר כולל המים לאחר ההרתחה יהיה שווה
אבל המשקל של המים יהיה שונה
בקוביית קרח זה אותו דבר
חרטה בפיתה, מעל טמפרטורה מסוימת המים מתאדים והמשקל מושפע בהתאם.
כנ"ל קרח. מים וקרח לא שוקלים אותו דבר, אם תשווה בין נפח זהה של מים וקרח באותו מיכל, הקרח ישקול פחות.
הסיבה היא שנוזל הוא צפוף יותר מקרח
עכשיו ראיתי שערכת
😉
לגבי הקרח תיקנתי כבר חחח
לגבי הסיר התכוונתי שאם תיקח סיר עם ליטר מים ותכסה אותו ותרתיח את המים- המשקל של הסיר עצמו(כולל המים שבפנים, המכסה והאדים כמובן) יהיה זהה
.
אה נכון, במים זה הפוך
בגלל הצפיפות♂️
התבלבלתי קצת אופס