ייעוץ איכות אבקות חלבון

• פותח/ת השרשור elad.n
  • פורסם בתאריך

elad.n

משתמש מתחיל
73
0
נק' מוניטין:
-10
73
0
אהלן חברים..
עם כל העודף נתונים שחברות התוספים נותנים על המוצרים שלהם הדבר נהיה כבר מבלבל.
איזה חברה הכי מומלצת?

לקחתי כבר AMP 60 של GNC הייתה פצצה אבל אין בארץ
אופטימום גולד ווניל- טעם נוראי, ביקורות טובות..
אולטימט נוטרישן פרוסטאר החדש- אחלה טעם. ביקורות לא משהו
(
על מה אתם ממליצים כחברה המובילה לפי מחקרים ולא בגלל שהשיווק שלה הכי אגרסיבי (דיימיטייז)

תודה@
*

אהלן,
אנחנו מחזיקים המון חברות וחשוב לנו למכור מוצרים שלקוחות יחזרו עם תגובות טובות,תאמין לי שיש מוצרים שיש עליהם רווח גדול יותר מהדיימטייז אבל אנחנו נחשוף אותה ללקוח כי איתה אין שוב בעיות ולקוחות מבסוטים מאד!!
לא מדובר בשום שיווק אגרסיבי,היא פשוט אהובה מאד ולכן מדוברת מאד,יש לנו המון מותגים ואנשים מעדיפים את הדיימטייז או את החלבון של ISS.

לשאלתך,אלה 2 אבקות החלבון הנמכרות אצלנו:

החלבון הנמכר ביותר היום הינו חלבון דיימטייז-DYMATIZE
טעמים מומלצים הם"קפה מוקה,פינקולדה(מזכיר אננס),וטופי קרמל.
חלבון מעולה שמגיע עם 0 סוכר ומתערבב בקלות אפילו עם כפית בתוך כוס.זה המוצר:

http://www.musclehouse.co.il/Elite_W...e-details.aspx

חלבון נוסף ויותר זול הוא ISS ,חלבון מאד אמין ואיכותי,מתערבב בקלות וטעים מאד,טעמים מומלצים -קרם עוגיות,בננה,תות שדה.

http://www.musclehouse.co.il/ISS_WHE...X-details.aspx

אל תשכח שיש לך הנחת פורום של 10%,אתה מוזמן ליצור קשר עם החנות לקבלת עזרה.

אני מסכים.
ISS ודיימטייז החברות הכי טובות שיש.
יצא לי לנסות ISS, הקרם עוגיות טעים.
דיימטייז יצא לי לנסות פינה קולדה, מוקה קפה וטופי קרמל.
אני מאוד מרוצה מכל הטעמים.
לפי דעתי הכי טעים היה קפה מוקה.
כל שאר הטעמים שניסיתי גם ממש טעימים.

• פותח/ת השרשור
המחירים עצמם נעים בין 300-400 שח ככה שההבדל הוא לא כזה רציני.
וגם במקרה הזה המחיר לא קובע את טיב המוצר לדעתי. כי ההבדל זניח

• פותח/ת השרשור
אופטימום- ביקורות משבחות. השייק יוצא עם גושים, טעם נוראי.
אולטימט נוטריישן- טעם מצויין, מתערבב בכפית בקלות , אבל ביקורות לא משהו.

אם השיקול שלי הוא טעם ומתערבב בקלות, אולטימט נוטריישן לוקח בקלות.
*הבעיה היא שאין מקור מהימן שבודק את הנושא הזה אלא רק לפי נתוני היצרנים. אם יש לכם ביקורות מקצועיות בנושא שתפו את כולנו שנדע.
המבחר גדול והמחירים דיי דומים ככה .

מה עם אופטימום, נשכחו?

אף אחד לא שכח את אופטימום,רק מה היום כל הלקוחות שלנו מעדיפים את ה ELITE WHEY של חברת DYMATIZE,הנתונים של הדיימטייז מעט טובים מהאופטימום,הוא טעים להם יותר ומתערבב להם יותר טוב,גם אנחנו דיי בהלם מהמכירות היפות ומהתגובות המעולות שיש לדיימטיז.

אף אחד לא שכח את אופטימום,רק מה היום כל הלקוחות שלנו מעדיפים את ה ELITE WHEY של חברת DYMATIZE,הנתונים של הדיימטייז מעט טובים מהאופטימום,הוא טעים להם יותר ומתערבב להם יותר טוב,גם אנחנו דיי בהלם מהמכירות היפות ומהתגובות המעולות שיש לדיימטיז.

מצד אחד אתה אומר שהערכים, הטעם והערבוב יותר טוב בדיימטייז.
מצד שני אתה אומר שאתם בהלם שזה נמכר יפה?

מצד אחד אתה אומר שהערכים, הטעם והערבוב יותר טוב בדיימטייז.
מצד שני אתה אומר שאתם בהלם שזה נמכר יפה?

מה שמשה כתב זה מה שהתכוונתי.אחדד את זה יותר-הנתונים של הדיימטייז טובים יותר מהאופטימום ואנחנו בהלם שהדיימטייז בארבע חודשים שנמכר בארץ פשוט נותן בראש חזק לאופטימום ונמכר יותר ממנו 😲

מה שמשה כתב זה מה שהתכוונתי.אחדד את זה יותר-הנתונים של הדיימטייז טובים יותר מהאופטימום ואנחנו בהלם שהדיימטייז בארבע חודשים שנמכר בארץ פשוט נותן בראש חזק לאופטימום ונמכר יותר ממנו 😲

עזובב...
אנשים רק רוצים להמציא טעויות ובאגים בתגובות של אחרים,
אין להם מה לעשות בחיים.

חחחחח שיחק אותה רוני עם החברות שבחר להביא אה?
לבחור יש עין טובה....

🤪 וזו רק ההתחלה למלחמת תוספי התזונה בארץ הקודש 🤪

בתאכלס לישראלים אין תרבות צריכה, אם דופקים אותם ומקפלים אותם הם ימשיכו לקנות, בניגוד לדוגמא לאמריקאים שאם אתה דופק אותם הם ידפקו אותך כל כך חזק בחזרה שלאף חברה אין אומץ ללכת נגד הצרכנים שלה.
אופטימום בארץ עלה לשחקים אבסורדים של 369 ש"ח לדלי שזה פשוט רווח נטו ליבואן שזה ביזיון שמרוויחים כל כך הרבה על דלי, ממחיר של 300-320 ש"ח לדלי ל 369 ש"ח, זה עצוב וכל התירוצים המטומטמים האלו של "הדולר עלה" (הדולר ירד בשנתיים האחרונות למה לא מורידים מחירים? נו בטח עוד קצת רווח, אנשים קונים התרגלו למחירים החדשים אפשר להמשיך לדפוק אותם), וגם כל החרא הזה של מחיר החיטה עלה אז מוצרי החלב עלו (העלו ב BB.COM את המחיר ב $4 בכמה העלו בארץ? נכון מאוד ב 40 ש"ח, ממש פרופורציונאלי).

🤪 וזו רק ההתחלה למלחמת תוספי התזונה בארץ הקודש 🤪

בתאכלס לישראלים אין תרבות צריכה, אם דופקים אותם ומקפלים אותם הם ימשיכו לקנות, בניגוד לדוגמא לאמריקאים שאם אתה דופק אותם הם ידפקו אותך כל כך חזק בחזרה שלאף חברה אין אומץ ללכת נגד הצרכנים שלה.
אופטימום בארץ עלה לשחקים אבסורדים של 369 ש"ח לדלי שזה פשוט רווח נטו ליבואן שזה ביזיון שמרוויחים כל כך הרבה על דלי, ממחיר של 300-320 ש"ח לדלי ל 369 ש"ח, זה עצוב וכל התירוצים המטומטמים האלו של "הדולר עלה" (הדולר ירד בשנתיים האחרונות למה לא מורידים מחירים? נו בטח עוד קצת רווח, אנשים קונים התרגלו למחירים החדשים אפשר להמשיך לדפוק אותם), וגם כל החרא הזה של מחיר החיטה עלה אז מוצרי החלב עלו (העלו ב BB.COM את המחיר ב $4 בכמה העלו בארץ? נכון מאוד ב 40 ש"ח, ממש פרופורציונאלי).
אלוהים יודע כמה שאתה צודק
אני שמח שהצרכנים בתחומינו בארץ התחילו להתעורר והבינו שיש המון אלטרנטיבות [לפעמים איכותיות יותר] לאופטימום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית