הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמן אישי - כיצד לבחור?

nuando

משתמש מתחיל
15
6
נק' מוניטין:
6
15
6
שלום לכולם,
אני מעוניין להתחיל להתאמן עם מאמן אישי, ותכלס, שאין לי מושג איך לבחור,
הפרמטר הכי חשוב מבחינתי, זה שידע ללמד אותי צורה - כלומר את הטכניקה והמיצוב התקין לכל תרגיל.
את השאר.. אני סקפטי לגבי 99% מהמאמנים בארץ אז כנראה שארכש תכנית אימון מאחד המאמנים בחו״ל ברשת שתכלול בפנים אספקטים של תוספים ומטרות וכן הלאה באופן מותאם אישית, אגב אם יש המלצות אשמח לשמוע, חשבתי אולי לקחת ייעוץ מהצוות של אריק טרקסלר, אם יש למישהו פה המלצות גם אשמח לשמוע.

איך אתם בודקים/מסננים מאמנים אישיים?

לדעתי מאמנים שאובססיביים לגבי טכניקה הם המאמנים שאתה לא רוצה להעסיק.

זה כבר הפך לתירוץ לחוסר יכולת לייצר העמסה פרוגרסיבית. (אתה לא מתקדם? זה בגלל טכניקה לא כי המאמן חרא)

לא אומר שאין לזה מקום, אבל זה לא מסובך כמו שאנשים עושים את זה.

ואתה מדבר על greg nuckols? eric helms?

יש לך כסף לזה? אם כן קלללל

• פותח/ת השרשור
לדעתי מאמנים שאובססיביים לגבי טכניקה הם המאמנים שאתה לא רוצה להעסיק.

זה כבר הפך לתירוץ לחוסר יכולת לייצר העמסה פרוגרסיבית. (אתה לא מתקדם? זה בגלל טכניקה לא כי המאמן חרא)

לא אומר שאין לזה מקום, אבל זה לא מסובך כמו שאנשים עושים את זה.

ואתה מדבר על greg nuckols? eric helms?

יש לך כסף לזה? אם כן קלללל

תודה,
וכן כלכלית זה לא מהווה נושא.

לדעתי הכי חשוב זה שיש לכם קליק.
אם אתם מבינים אחד את השני, והסגנון שלו מתאים לך, זה הכי חשוב.

לדעתי אין מאמן אחד הכי טוב לכולם, לכל אחד זה שונה.

אני העדפתי מאמן פרונטלי ומוחשי, בעיניי גם אם הוא לא מפורסם, זה היה חשוב לי מאוד, רציתי שיקרה את הטכניקה שלי מכל כיוון, ושבאמת ידע איפה אני אוחז תמיד.

אני סבור שרק בן אדם שעמד מתחת מוט עם 200 ק"ג יודע איך זה מרגיש, לכן אני חושב שנסיון אישי זה חשוב.

גם האם המטרות שלך הם המקצועיות שלו? אל תלך לפאוורליפטר בשביל בילדינג.

אני גם לאחרונה שם לב שמבנא גוף זה משהו, מאמן של ענקיים ומוזרקים פחות יתאים לי.
הזדהתי מאוד עם ג'וני קנדיטו כי אנחנו אותו קטגרויה, גם שמבנא הגוף שלנו שונה.
הזדהתי עם silent mike כי מבנא הגוף שלנו דומה לדעתי.

ואחרון חביב, האם אתה מוכן לסמוך ולתת אמון מוחלט באותו בן אדם, זה לא יעבוד אם לא תסמוך עליו. ובאותו נשימה, אתה עדיין אחראי ללמוד ולהשקיע בכל מה שמסביב, גם המאמן הכי טוב עושה טעויות, ולפעמים תזונה זה פשוט לא הצד החזק שלו, או הכנה מנטלית לתחרות.

רק משהו קטן שלדעתי חשוב- בתור מאמן אני שם דגש על לימוד של עקרונות אימון בסיסיים ומתקדמים ככל שהמתאמן מתמיד לאורך זמן. זאת אומרת, שחלק מההתחזקות הפיזית כוללת גם עלייה בידע, שהוא מגיע למצב שגם אם הוא עוזב אותי הוא יכול לעבוד לבד. הוא כמובן לא ידע ברמה שלי ויצטרך לטעות הרבה בדרך, אבל הוא ידע למה דברים עובדים.

אין לו "סוד" או "שיטה" והוא מוכיח טיפונת על הגוף שלו/ביצועיו/אפילו הכי רצוי תוצאות של מתאמנים לא סקאם משמן לשחיף ובולשיטס
אז כנראה שהוא מבין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית