הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טוב התחלתי קלן...עכשיו בקשר לתיזמונים

hypertrophy

משתמש פעיל
480
1
נק' מוניטין:
858
480
1
אז ככה
אני לוקח קלן כבר 4 ימים
כרגע עומד על 80 מק"ג [כמעט בטוח-זה שני כדורים של סיירוקס]
עכשיו מרגיש השפעה והכל טוב ויפה...אבל עד שאני מגיע ליאמון [6 שעות אחרי נטילה] אני כבר לא מרגיש שוווום דבר ואפילו די מעוך

השאלה שלי היא כזאת-האם אפשר לקחת נניח שני כדורים 6 שעות לפני האימון ו3 שעות לפני האימון לקחת עוד כדור אחד? [אני לא מרגיש דופק גבוה במיוחד]

תקח שעה-שעה וחצי לפני האימון את הכדור ה-3 (זה כדורים של 40 מק"ג? אתה עושה פירמידה?)
זה גם למה אני לא סובל קלן, אתה מרגיש בכמה ימים הראשונים מומרץ וסבבה ואז מגיעים הקראשים במיוחד כשאתה אוכל דל פחממה לפעמים בא לך למות...
אפדרין FW

תקח שעה-שעה וחצי לפני האימון את הכדור ה-3 (זה כדורים של 40 מק"ג? אתה עושה פירמידה?)
זה גם למה אני לא סובל קלן, אתה מרגיש בכמה ימים הראשונים מומרץ וסבבה ואז מגיעים הקראשים במיוחד כשאתה אוכל דל פחממה לפעמים בא לך למות...
אפדרין FW

לא יודע מה איתך, אבל גם אפדרין לא כזה ממריץ...

אני אשמח אם תפרט על תופעות הלוואי שיהיו לך איתו מכיוון שגם אני הולך להשתמש בזה בחיטוב שאני הולך לעשות בקרוב.

אז ככה
אני לוקח קלן כבר 4 ימים
כרגע עומד על 80 מק"ג [כמעט בטוח-זה שני כדורים של סיירוקס]
עכשיו מרגיש השפעה והכל טוב ויפה...אבל עד שאני מגיע ליאמון [6 שעות אחרי נטילה] אני כבר לא מרגיש שוווום דבר ואפילו די מעוך

השאלה שלי היא כזאת-האם אפשר לקחת נניח שני כדורים 6 שעות לפני האימון ו3 שעות לפני האימון לקחת עוד כדור אחד? [אני לא מרגיש דופק גבוה במיוחד]

שמע זמן מחצית החיים של קלן הוא יחסית קצר משהו כמו 4 שעות אנח לוקח קלן שעתיים לפני האימון ככה התופעות לא קשות מדי בזמן האימון והחומר עושה את מה שהוא אמור לעשות. אני ממליץ לך 40מקג שעתיים לפני אימון ש 40 מקג 4-6 שעות לאחר מכן.

שמע זמן מחצית החיים של קלן הוא יחסית קצר משהו כמו 4 שעות אנח לוקח קלן שעתיים לפני האימון ככה התופעות לא קשות מדי בזמן האימון והחומר עושה את מה שהוא אמור לעשות. אני ממליץ לך 40מקג שעתיים לפני אימון ש 40 מקג 4-6 שעות לאחר מכן.

ממש לא נכון. אפדרין זמן מחצית החיים הוא 4 שעות וקלן עולה עליו בזמן החיים.

התבלבלת

יותר נכון 32-36 שעות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפדרין FW
זהו אז כנראה שאעשה את זה...
כדורי של סיירוקס אני מניח של 40 מק"ג לפי מה שהמוכר אמר לי
הקראשים אכן אכזריים ביותר אני משתדל חז ק שלא לבכות 😃

בקשר לפרמידה-ניסיתי ביום הראשון ולקחתי כדור אחד....לא הרגשתי כלום....ממש שום כלום
אז ביום השני לקחתי שני כדורים והיה כייף
מחר או מחרתיים כבר אקח שלושה..

בקשר לבחור ששאל על תופעות לוואי
מרץ בלתי נשלט בהתחלה לא שאתה עף לגמרי [אבל ראבק כלום לא ממריך אותי יותר מידי] אבל לדוגמא קשה להקליד ככה כאילו המוח עובד יותר מהר מהידיים 😃
שילשולים בקטנה הרגשה של דופק קצת חזק יותר במאמץ סביר [גם לא משהו רציני]
עליה קטנה של חום גוף
ורעידות קלות ברגליים

כל מה שתיארתי ממש בקטנה לא משהו ממש רציני תופעות לוואי חלשות יחסית...אבל היי....אני לא פונקציה לכלום אני בלטה בכל הנוגע לממריצים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מדדת היקפים/משקל/קליפר וצילמת לפני הקלן כדי להשוות לאחרי ?
משקל תחילת חיטוב100
משקל תחילת קלן 95

צילומים יש לי ממאה קילו ויהיו נוספים ב90

אני לא מאמין בקליפר וימות העולם
והיקפים לא מדדתי מאז......ואוו הרבה זמן לא בודק היקפים

קח 3 כדורים שבועיים ושבועיים הפסקה ואז שוב

---------- התגובה התווספה ב 19:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:12 ----------

אחי תידע אבל הקלן עושה אותך קצת ישנוני

• פותח/ת השרשור
קח 3 כדורים שבועיים ושבועיים הפסקה ואז שוב

---------- התגובה התווספה ב 19:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:12 ----------

אחי תידע אבל הקלן עושה אותך קצת ישנוני
כן שמתי לב לישנוניות אחרי שנגמרת ההשפעה....כייף חיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית