הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יועץ תוספים?

nuando

משתמש מתחיל
15
6
נק' מוניטין:
6
15
6
אני מחפש לבנות stack's שונים למטרות שונות,
אבל מעוניין לעשות את זה בצורה מקצועית מבוסס מדעית,
יש יועצים/חוקרים שאתם ממליצים לעבוד איתם? עדיפות לכאלו עם רקע אקדמי רלוונטי,
לא חייבים להיות מהארץ (בתכלס עדיף שלא).
אשמח שתשתפו.

אני מחפש לבנות stack's שונים למטרות שונות,
תוכל להסביר יותר בפירוט? (כשאתה אומר stacks למה אתה מתכוון - ליין של תוספים שונים? זה לשיווק \ לשימוש עצמי? באיזה תחום?)

• פותח/ת השרשור
תוכל להסביר יותר בפירוט? (כשאתה אומר stacks למה אתה מתכוון - ליין של תוספים שונים? זה לשיווק \ לשימוש עצמי? באיזה תחום?)
בגדול ליין של תוספים שונים, התייחסות ספציפית לחומרים ולא לתערובת מוכנה שנמכרת בתנאי שכמובן האינטראקציה ביניהם לא מזיקה אחד לשני והתזמון שלהם יחד הוא תקין.

אני אתקן דוגמא גנרית מהאינטרנט
Physical and Mental Energy Boost while Preventing Sleepiness Stack

באשר לתחומים, נוטרופיקס פחות מדבר אלי, זה יותר בכיוונים של מערכת חיסונית, אנרגיה, אנטי-דלקתי וכו׳

זה תחום עם מלא פסאודו מדע ומחקרים גרועים, ככה שאני די סקפטי שתוכל לעשות משהו כזה ובאמת להביא איזה חידוש ביחס לתוספים שכבר יש בשוק.
אתה יכול לנסות לדבר עם גיא שלמון, יכול להיות שייתן לך כיוון גם אם לא ממש יעזור לך.

• פותח/ת השרשור
זה תחום עם מלא פסאודו מדע ומחקרים גרועים, ככה שאני די סקפטי שתוכל לעשות משהו כזה ובאמת להביא איזה חידוש ביחס לתוספים שכבר יש בשוק.
אתה יכול לנסות לדבר עם גיא שלמון, יכול להיות שייתן לך כיוון גם אם לא ממש יעזור לך.
אני חולק על דעתך אך מכבד.
אין הכרח לחפש רק אחר מה שטרנדי ובכך בעצם להיתקל רק בדיסאינפורמציה וחוסר תימוכין מדעי,
יש הרבה חומרים עם לא מעט תימוכין מדעי שפשוט יקרים מדי ליצרן תוספים ממוצע שמחפש רק להרוויח בכוח על כל גרם, וגם אם היצרן אומר יאללה ״נרשים״ את הצרכן ונרשום לו את שם החומר במוצר שלי, אז המינון נורא נמוך עד לכדי לא אפקטיבי.

דוגמא קלאסית זה בחומרים כמו NAC ו- SAMe

וגם אם איכשהו מצאת ספק אחד ממיליון ש״פינק״ בתרכובת והמינונים, המחיר מופקע, קשה להביא לארץ וכן הלאה.
ואז תנסה לשחזר את זה על פני תחומים שונים.

שוב, תודה על הזמן שלך והרצון לסייע.
😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית