הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחסנים לקורונה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
מוסיף בונוס - אני מרשה לך אפילו לטפל בעצמך בהומאופתיה, רפואה טבעית ושיטות אריה אבני אחרי ההידבקות.

ברגיל הייתי לוקח את זה בתור בדיחה , אבל עם היכרות שלי עם הפורום אני יודע שיש מצב ש אני יראה מתי שהוא איזה כותרת בחדשות של :''צעיר הדביק את עצמו בכוונה בכלבת למען התערבות באינטרנט '''
וניצח
אלחנן יעבור את זה כמו צינון

ברגיל הייתי לוקח את זה בתור בדיחה , אבל עם היכרות שלי עם הפורום אני יודע שיש מצב ש אני יראה מתי שהוא איזה כותרת בחדשות של :''צעיר הדביק את עצמו בכוונה בכלבת למען התערבות באינטרנט '''
מתי אני בא אליך להרים 180?

נו איפה הואאאאאאאא למה הוא לא עונה
אני מוכן להגדיל את ההתערבות

אם תידבק ולא תיקח חיסון לאחר ההדבקה + תסרב לטיפול בפרוטוקול מילווקי אני שם 100 אלף על זה שתמות. מחלה קשה בלי מוות - אתה עדיין מנצח

נו איפה הואאאאאאאא למה הוא לא עונה
אני מוכן להגדיל את ההתערבות

אם תידבק ולא תיקח חיסון לאחר ההדבקה + תסרב לטיפול בפרוטוקול מילווקי אני שם 100 אלף על זה שתמות. מחלה קשה בלי מוות - אתה עדיין מנצח
שבת היום

''צעיר בא להרים 180 קילו בדירתו של זר בגלל שאלה באינטרנט''
צעיר בא להרים 180 קילו בדירתו של זר לאחר שהדביק את עצמו בכלבת
מבוגר הזמין צעיר מהאינטרנט לביתו מבלי לדעת שהוא הזמין את הלילה האיום בחייו.
המבוגר: "הזמנתי אותו לאימון, חשבתי שאני עושה לו טובה"
הצעיר בתגובה: "חשבתי שהוא התכוון למשהו אחר כשהציע את עזרתו בעת החדרת המוט".

אני מזמין רק מגריינדר.. פה אנשים נראים לי חשודים..🤣

אלחונן אם אתה רואה את התגובה הזאת אל תעלה למעלה באשכול. שומו שמיים
זה שיש לו כיפה וככל הנראה יורק לעברן של בחורות שמתלבשות לא בצניעות לא אומר שתהיה לו בעיה לקרוא תגובות כאלה בפורום אינטרנטי.
איכס, אתה מחליא אותי עם הסטריאוטיפים שלך.

מה קשור קורונה עכשיו? כתבת שנגיפים וחיידקים לא גורמים למחלות.
אני מוכן לקחת אותך לצפון למתחם הסגר של חיות נגועות כלבת להידבק, אם לא תתחסן לאחר מכן ולא תחלה במחלה קשה תקבל מאה אלף שקל.
מוכן לעגן את זה בחוזה.

רוצה?
אני טוען שחיידקים ונגיפים לבד לא גורמים מחלות. כמו שחיידקים ללא סוכר לא גורמים חורים בשיניים.

מה הרכיב השני שגורמת למחלה? על זה אני לא לגמרי סגור. יש לי תאוריות, כמו בריאות כללית ועוד כהנה, ואני מוכן לבדוק אותם מול מחלות שאני לא חושב שהם מסכנות חיים.

כרגע עם הקורונה על הפרק, אני חושב שזה יהיה הזדמנות טובה לבחון את התאוריה שלי.

לפי דעתך שאין עוד גורמים מלבד הנגיף אשר גורמים למחלה, תסכים להתערב איתי על דבר שאני בעצמי לא בטוח שאוכל לנצח בה בגלל היעדר ידע שלי. פשוט בגלל שאני די בטוח שיש רכיבים נוספים מלבד הנגיף אשר גורמים למחלה, אני מוכן לשים את הבריאות שלי בסיכון בשביל ההתערבות הזאת.

אשקול לבצע איתך את ההתערבות הזאת גם על כלבת אולי בעתיד כשיהיה לי יותר ידע.

ברור.....

129936825_229128755237574_1582604074545949555_o.jpg

צעיר בא להרים 180 קילו בדירתו של זר לאחר שהדביק את עצמו בכלבת

רציתי לתת פה בדיחה על מגנזיום ואז הבנתי שזה גם לבן.

אני מזמין רק מגריינדר.. פה אנשים נראים לי חשודים..🤣
רסמי אני הפורום השרירני המפוצץ טסט היחיד שהאפילו ההומואים אומרים עליו ''עזוב אותי אחי אני שומר נגיעה''

אני טוען שחיידקים ונגיפים לבד לא גורמים מחלות. כמו שחיידקים ללא סוכר לא גורמים חורים בשיניים.

מה הרכיב השני שגורמת למחלה? על זה אני לא לגמרי סגור. יש לי תאוריות, כמו בריאות כללית ועוד כהנה, ואני מוכן לבדוק אותם מול מחלות שאני לא חושב שהם מסכנות חיים.

כרגע עם הקורונה על הפרק, אני חושב שזה יהיה הזדמנות טובה לבחון את התאוריה שלי.

לפי דעתך שאין עוד גורמים מלבד הנגיף אשר גורמים למחלה, תסכים להתערב איתי על דבר שאני בעצמי לא בטוח שאוכל לנצח בה בגלל היעדר ידע שלי. פשוט בגלל שאני די בטוח שיש רכיבים נוספים מלבד הנגיף אשר גורמים למחלה, אני מוכן לשים את הבריאות שלי בסיכון בשביל ההתערבות הזאת.

אשקול לבצע איתך את ההתערבות הזאת גם על כלבת אולי בעתיד כשיהיה לי יותר ידע.

90

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית