הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחסנים לקורונה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
מדהים איך אתם משכנעים אחד את השני ואת עצמך במה שאתם רוצים להאמין.
@yujinius סיפרת על מקרה מצער, אם תרצה להתחסן, תהנה, אתה כנראה לא תסבול מהחיסון, אתה אדם בריא. אבל מכאן ולהבטיח שהחיסון בטוח לאנשים פחות בריאים, זה קפיצה גדולה. למי שבקבוצת סיכון, ואין באפשרותו להיות מבודד כראוי, שיתחסן. למי שמרגיש שהוא יכול להמתין מעט, זה לדעתי הדבר הנכון יותר כרגע.

יכול להיות שזה צירוף מקרים, או אחד למליון, אבל אם אפשר להמתין קצת, לדעתי זה עדיף.

מוות מחיסון זה הגיוני, במיוחד בהתאם לנסיבות הפיתוח שלה, במקום להתכחש לזה, אפשר בכל זאת להתחסן ולומר שזה יותר בטוח מהנגיף.
מצד שני זה מדהים כמו שמדהים שאתה משכנע את עצמך במה שאתה רוצה להאמין.
יש לך אינספור מקרי מוות מקורונה, או החלמה עם תופעות לוואי הרבה אחרי ההחלמה אבל אתה מתעלם מזה, אבל יש לך מקרים בודדים כמו שסיפרתי שאולי זה צירוף מקרים ואולי לא ואתה אומר "הנה אתם רואים שהחיסון מסוכן? אני מעדיף להידבק בנגיף". זה לא פחות מדהים בעיניי

(לא למות, אלא להמשיך לחיות בידיעה כמה דבילים הם)
1. יבינו כמה דבילית הייתה טענתם.
2. יאמרו שעדיף להיות חולה מקורונה מלמות מחיסון.
3. יבינו כמה דבילית הייתה טענתם בנושא אחד מה שיגרום להם להבין כמה הם דבילים בשאר נושאים, בשאר צורות.

1א. להתעצבן זו לא הדרך,
וזה לא יתרום.
2א. להתעצבן זו הדרך.
3א. להתעבן זה בסדר, אבל יש דרך, ויש דרך שתתרום.

להגיד שהחיסון קשור להתקף לב של בנאדם זה כמו להגיד שבזכות שאכלתי מלפפון התקבלתי לשייטת (אם זה היה נכון)

מצד שני זה מדהים כמו שמדהים שאתה משכנע את עצמך במה שאתה רוצה להאמין.
יש לך אינספור מקרי מוות מקורונה, או החלמה עם תופעות לוואי הרבה אחרי ההחלמה אבל אתה מתעלם מזה, אבל יש לך מקרים בודדים כמו שסיפרתי שאולי זה צירוף מקרים ואולי לא ואתה אומר "הנה אתם רואים שהחיסון מסוכן? אני מעדיף להידבק בנגיף". זה לא פחות מדהים בעיניי
כמו שכתבתי בהתחלה, אני לא בטוח כמה החיסון מסוכן אם בכלל, אין לי הוכחה שהיא מסוכנת, ואני גם לא מחפש אחת כזאת.
אני לא משכנע את עצמי בזה, אבל ככל שאני צריך להגן על דעה שלי יותר, אני יותר ויותר משתמע כמתנגד החיסון.

הצעתי להמתין ולראות. משום מה נתפסתי בעיני כמה כאן בפורום כשוכן מערות שמאמין שהעולם שטוח וקיים רק 5000 שנים, ככופר במדע ושונא רפואה. מה הקשר? אני לא יודע.

תרוצו להתחסן, לא איכפת לי, כולכם לפני שבועיים כתבתם שלא תתחסנו וכמה זה לא בטוח, והנה שיניתם את הצבע שלכם בהתאם לאופנה כרגע. חופשי, תהנו, אני מעדיף באופן אישי להמתין עוד קצת זמן אם בכלל אתחסן.

מאיפה אתה יודע בוודאות שלא יכול להיות שום קשר אפילו קטן?
סטטיסטית זה חסר משמעות, כמו שכתבתי קודם, אני מצפה שמתוך מיליון ימותו בערך 6 אנשים מסיבות טבעיות כל יום, אם מרחיבים את המעגל ל-5 ימים אני מצפה גם ל-30.
מבחינה רפואית, הדרכים שחיסון יכול לגרום לדום לב הן מצומצמות מאוד, וגם אז קצת קשה להוכיח קשר ישיר למרות שבלתי אפשרי. הסיכוי שאותן סיבות יגרמו למוות ימים אחרי הן כמעט ולא קיימות, ואלה שכן הם מקרים חריגים יוצאי דופן, באמת אחד למיליון

זה הכי קרוב ל-50 שראיתי
Yuval Mado

הכי הרתיחו אותי מתנגדי החיסונים בתגובות שאומרים שזו בעיה שלו שהתחסן
טוב עכשיו שאלתי, האיש ההוא היה בן 62. ואישתו אומרת שהוא היה מודע לבריאות שלו, עושה פעילות גופנית, עושה בדיקות שגרתיות וכו'.
לא אומר כלום לכאן או לכאן כי אין לי שמץ של מושג, רק משתף את הנתונים הידועים לי.
מצד אחד זה רוצה להדליק לי נורה אדומה, מצד שני אני מכיר אישית כמה וכמה אנשים בגילאי 45-70 שהתחסנו בשבועות האחרונים, כולם מרגישים מעולה (בלי עין הרע)

טוב עכשיו שאלתי, האיש ההוא היה בן 62. ואישתו אומרת שהוא היה מודע לבריאות שלו, עושה פעילות גופנית, עושה בדיקות שגרתיות וכו'.
לא אומר כלום לכאן או לכאן כי אין לי שמץ של מושג, רק משתף את הנתונים הידועים לי.
מצד אחד זה רוצה להדליק לי נורה אדומה, מצד שני אני מכיר אישית כמה וכמה אנשים בגילאי 45-70 שהתחסנו בשבועות האחרונים, כולם מרגישים מעולה (בלי עין הרע)
אז את הסיפור הזה אני לא מכיר, אבל גם פה, קשה לדעת מה בידיוק היה העניין, למרות שבני 60 ומעלה שכן שומרים על הבריאות שלהם ומתים סתם ככה זה לא משהו נדיר במיוחד לרוע המזל

וואו 🤬
לכאלה אני מאחל מכל הלב לחלות בקורונה, לקבל אותה ממש קשה ולהישאר עם תופעות לוואי הכי קשות לכל החיים (לא למות, אלא להמשיך לחיות בידיעה כמה דבילים הם)

אני חושב שבגלל ההתנהלות הנוראית של המדינה נוצרו פה עוד הרבה מתנגדי חיסונים חדשים. סך הכל קשה לי להאשים.

אני חושב שבגלל ההתנהלות הנוראית של המדינה נוצרו פה עוד הרבה מתנגדי חיסונים חדשים. סך הכל קשה לי להאשים.
למיטב הבנתי לא מדובר על מתנגדי החיסונים,
מדובר על האקט שהם עשו.
קל מאוד להאשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית