הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחסנים לקורונה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
זכותי להגיד את דעתי בנתיים אומרים שהחיסון לא יעיל למוטציה האפריקאית מה שאומר שסתם עשינו חיסון?אומרים שלא יודעים אם אפשר להדבק בקורונה שוב אחרי החיסון השני. בקיצור שכל אחד יעשה מה שטוב לו ויאמין במה שהוא רוצה בנתיים נראה שישראל המדינה היחידה בכל העולם שמתחסנים בה כל העולם מטומטמים חוץ מישראל? מנכל פייזר מטומטם שאומר שעושים פה ניסוי בישראל? קיצור אתם תחשבו מה שאתם רוצים אבל כרגע אין הוכחה שמי שעושה תחיסון לא יכול להדבק שוב או להדביק מה שאומר שעדיין לא יודעים כלום ובכל העולם מסתכלים על ישראל כי הכי קל לעשות בנו ניסוי.
טוב אחי, תמשיך לקשקש, כי לא שמענו מספיק מהשטויות האלה

שימו לב איך כל ויכוח עם מתנגדי החיסונים בסוף מגיע לאותן הטענות:

״זה לא נראה לי״
״זו דעתי״
״ככה אני מאמין״

מה אתם מאמינים בכלל לא רלוונטי, מדובר פה במדע מוצק ומבוסס, שמגובה במספרים וסטטיסטיקות.

לדעות שלכם אין שום מקום פה, אתם רק פועלים מתוך הרגש ומהרצון המחליא להרגיש חכמים ונעלים יותר מכולם, בעוד שאנחנו פועלים מההיגיון ומהשכל הישר ומקשיבים למי שבאמת צריך להקשיב, רופאים ומדענים.

מעניין אותי אם ביום שיכיש אותך נחש אתה תסכים לקבל נסיוב, בלי שיש לך חצי מושג מה יש בו.

שימו לב איך כל ויכוח עם מתנגדי החיסונים בסוף מגיע לאותן הטענות:

״זה לא נראה לי״
״זו דעתי״
״ככה אני מאמין״

מה אתם מאמינים בכלל לא רלוונטי, מדובר פה במדע מוצק ומבוסס, שמגובה במספרים וסטטיסטיקות.

לדעות שלכם אין שום מקום פה, אתם רק פועלים מתוך הרגש ומהרצון המחליא להרגיש חכמים ונעלים יותר מכולם, בעוד שאנחנו פועלים מההיגיון ומהשכל הישר ומקשיבים למי שבאמת צריך להקשיב, רופאים ומדענים.

מעניין אותי אם ביום שיכיש אותך נחש אתה תסכים לקבל נסיוב, בלי שיש לך חצי מושג מה יש בו.

תכלס כולנו נושמים נודים של פרות אבל אף אחד לא מתלונן על זה

אתם רק פועלים מתוך הרגש ומהרצון המחליא להרגיש חכמים ונעלים יותר מכולם

איך שאני רואה את זה הם מתחלקים לכמה קבוצות
- אנשים שדעתם מושפעת בקלות (בעיקר אוכלוסייה מבוגרת\מוחלשת\ילדים). מביך שזה קורה לאדם ממוצע בן 24-50 עם חיבור לאינטרנט.
- אנשים שגילו במהלך משבר הקורונה שהעולם לא וורוד ועולמם התערער ומאז פוסלים כל דבר בטענה שהוא מושחת\ניסוי\5G
- מנותקים מהמציאות\הזויים באופן כללי\רמת אינטילגנציה לא גבוה במיוחד -ההתנגדות לחיסון הייתה אמור להגמר אצל האנשים האלו ולא לגלוש הלאה.
- אנשים שלא מרוצים מההתנהלות של הממשלה ודעתם הפוליטית התערבבה עם השכל הישר, התעלמות מוחלטת מכל מה שקורה בעולם בגלל פגיעה כלכלית או אחרת בגלל המשבר בישראל.

וכנראה יש עוד כמה, יש אנשים שאני לא יכול להכניס אותם בשום קטגוריה. על פניו בן אדם עם שכל שלא נופל בדרך כלל למדע של פוסט בפייסבוק וכמעט ולא נפגע בשום צורה מהמשבר פתאום מדקלם טקסטים מקבוצות מפוקפקות, מכיר לא מעט כאלה..

מה דעתכם על מה שהתחולל בתל אביב?
המסיבות ההמוניות!
הדעה שלי כזאת
*וואלה חגגתם,סבבה,עכשיו המעט שתאכלו לעשות זה,אם תחלו או שתרגישו לא טוב,בבקשה אל תלכו להיבדק!!!

כולנו נסבול בגלל כמה אלפים שהיה דחוף להם לחגוג בפורים

מטוטמים ראיתי ראיון של אחד שארגן אחת כזאת, אמנון לוי כמעט קרה לו מטומטם בשידור חי
אני הולך להגיד משו קשה,ומודע לזה שיצלבו אותי פה!
אבל אם יהיה סגר רביעי,אני חושב שמגיע למתחסנים,״חיים״ רגילים בזמן הסגר!

אני הולך להגיד משו קשה,ומודע לזה שיצלבו אותי פה!
אבל אם יהיה סגר רביעי,אני חושב שמגיע למתחסנים,״חיים״ רגילים בזמן הסגר!
די להיות ילדים הסיבה שאנחנו כול הזמן חוזרים לסגרים כי כולם בוכים ולא יכולים להתאפק תנו לזמן לעשות שלו ואחרי זה תוכלו לחגוג כמה שאתם רוצים.

מה דעתכם על מה שהתחולל בתל אביב?
המסיבות ההמוניות!
הדעה שלי כזאת
*וואלה חגגתם,סבבה,עכשיו המעט שתאכלו לעשות זה,אם תחלו או שתרגישו לא טוב,בבקשה אל תלכו להיבדק!!!

כולנו נסבול בגלל כמה אלפים שהיה דחוף להם לחגוג בפורים

שהם לא פחות פושעים מהחרדים שארגנו לוויות וחתונות המוניות, וכשהיה מדובר בחרדים היה הרבה יותר קל לשלוף את הסכינים אבל כשאלה תל אביבים נאורים אז לא שומעים יותר מדי ביקורת חוץ מנו נו נו.
כל החוגגים האלה כמו אותם חרדים שהתנהגו כמוהם הם חבורה של חלאות שבחברה אוטופית לא זכאים לטיפול רפואי במידה והם נדבקים בקורונה, בסין היו זורקים אותם בכוח לתוך הבתים שלהם ומלחימים את הדלתות והלוואי שהיו עושים לאנשים העלובים האלה את אותו דבר.

שהם לא פחות פושעים מהחרדים שארגנו לוויות וחתונות המוניות, וכשהיה מדובר בחרדים היה הרבה יותר קל לשלוף את הסכינים אבל כשאלה תל אביבים נאורים אז לא שומעים יותר מדי ביקורת חוץ מנו נו נו.
כל החוגגים האלה כמו אותם חרדים שהתנהגו כמוהם הם חבורה של חלאות שבחברה אוטופית לא זכאים לטיפול רפואי במידה והם נדבקים בקורונה, בסין היו זורקים אותם בכוח לתוך הבתים שלהם ומלחימים את הדלתות והלוואי שהיו עושים לאנשים העלובים האלה את אותו דבר.
גם בחברה החרדית היו המון מסיבות

וכתבתי בפירוש שהם לא שונים מהחילונים שחגגו ולהיפך.
הבעיה היא שהביקורת הייתה לא מידתית בצורה מביכה, הידיעות על חרדים שהפרו הנחיות היו פותחות מהדורות חדשות גם אם מדובר באירועים של עשרה אנשים והמסיבה הזאת קיבלה אזכור ותו לא. את בני ברק דרשו לסגור ותל אביב זה רק כמה מסכנים שרוצים לחגוג.
אין כאן ביקורת עניינית, זו נבלה וזו טרפה אבל כשזה מגיע לביקורת עצמית אף אחד לא עושה חשבון נפש ותמיד יאשים את האחר. אני בטוח שחצי מהחוגגים התמימים האלה הזדעזעו כשראו בחדשות לוויות המוניות וחתונות של חרדים אבל זה לא מפריע להם לחגוג פורים כשהם דבוקים אחד לשני ובלי מסיכה. סמרטוטים כמו המקבילים החרדים שלהם.

הנה כבר כותרת ראשונה בynet
"מקדם הדבקה קרוב ל1״

שיסגרו הכל סגר הרמטתי,אבל שיתנו למחוסנים לחיות ״חיים רגילים״

אז זה הופך את מה שהיה בתל אביב לבסדר?
מסכים בהחלט

נתנו מילה שנקבל הטבות ״המתחסנים״
אז למה ל***ל אנחנו צריכים לסבול בגלל קומץ
חמו***?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית