אבל יש, לא? חדרי כושר נפתחו, מתכננים לפתוח מסעדות, מופעים ועוד לבעלי "דרכון ירוק", מקווה שהדברים האלה יקרו באמתנתנו מילה שנקבל הטבות ״המתחסנים״
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל יש, לא? חדרי כושר נפתחו, מתכננים לפתוח מסעדות, מופעים ועוד לבעלי "דרכון ירוק", מקווה שהדברים האלה יקרו באמתנתנו מילה שנקבל הטבות ״המתחסנים״
אני מתכוון לכשיהיה סגר רביעי(ממש תכף)אבל יש, לא? חדרי כושר נפתחו, מתכננים לפתוח מסעדות, מופעים ועוד לבעלי "דרכון ירוק", מקווה שהדברים האלה יקרו באמת
אני מקווה מאוד שאתה טועה, אבל מציאותי ומאמין שכנראה יהיה 🙁אני מתכוון לכשיהיה סגר רביעי(ממש תכף)
הלוואי, אבל אני לא מאמין שזה יקרה, כל ה"מומחי רשת" מתנגדי החיסונים יצעקו אפרטהייד, דיקטטורה, שואה, ועוד שלל מילים יפותשיתנו למתחסנים להמשיך בשיגרת החיים
כמובן שלא, אבל התל אביבים לא קיימו הלוויות המוניות לעומת החרדים שמפרים הנחיות באופן קבוע
איזה גבר אתהאתה נשמע כמו ילד בגן שאומר לגננת "אבל הוא התחיל!!!".
ביבי עושה פה מה שבא לו. סגר אחר סגר.יש לממשלה כח לעשות פה שחמט!
שיתנו לבעלי דרכון ירוק,חיים חופשיים בסגרים!
אתמול באיזה ראיון,אמר איזה מישו ובעצם סיכם את הכל.ביבי עושה פה מה שבא לו. סגר אחר סגר.
חרא של מדינה:confused001:
בעיה מספר 1 בישראל:lol:🤣🤣🤣כולם מדברים בגנות ביבי,אבל בקלפי רק ביבי
הוא יזכה שוב והכל ימשיך אותו דבר.
אתמול באיזה ראיון,אמר איזה מישו ובעצם סיכם את הכל.
כולם מדברים בגנות ביבי,אבל בקלפי רק ביבי
הוא יזכה שוב והכל ימשיך אותו דבר.
במלחמת הקורונה רק משרד הבריאות צריך לתת את הטון.
ביבי עושה פה מה שבא לו. סגר אחר סגר.
חרא של מדינה:confused001:
ראיתם מה קורה במדינות אחרות בעולם? ביבי עשה סגרים גם שם? לא כל דבר צריך לצעוק שזה בגלל ביביהוא יזכה שוב והכל ימשיך אותו דבר
לא ידוע לי על עוד מדינות שעושות סגרים ארוכים של כל המדינה חוץ מישראלראיתם מה קורה במדינות אחרות בעולם? ביבי עשה סגרים גם שם? לא כל דבר צריך לצעוק שזה בגלל ביבי
אנגליה, אירלנד, מדינות בארה"ב, גרמניה (בתצורה קצת פחות נוקשה משלנו אבל לאורך זמן) ואם לבדוק לעומק ועם הגדרה לכמה ארוך הסגר בוודאות ניתן יהיה למצוא עוד לא מעט מדינות בעולם.לא ידוע לי על עוד מדינות שעושות סגרים ארוכים של כל המדינה חוץ מישראל
לא דיברתי בהקשר לסגרים.ראיתם מה קורה במדינות אחרות בעולם? ביבי עשה סגרים גם שם? לא כל דבר צריך לצעוק שזה בגלל ביבי
שמע, בתכלס אני יודע מה קורה בעולם אבל כן היו סגרים חסרי תועלת.. בכל זאת ביבי עושה מה שבא לו וכמובן גנץ המפגר הזה חושב שיצליח לעשות משהו..ראיתם מה קורה במדינות אחרות בעולם? ביבי עשה סגרים גם שם? לא כל דבר צריך לצעוק שזה בגלל ביבי
יש אנשים שאחרי החיסון השני הלכו לחדר כושר יומים שלושה אחרי?
הטופס שקיבלת,שים לב שהוא נכנס לתוקף רק משבוע לאחר המנה השניה.עשיתי את החיסון השני היום יש אנשים שאחרי החיסון השני הלכו לחדר כושר יומים שלושה אחרי?, או שחייב לחכות שבוע כאילו הם בודקים את זה? כי קיבלתי תועדת מתחסן בדף והבנתי שאת הדרכון הירוק הם שולחים ישר גם..
איזה סניף אתה של חדר כושר עם מה הלכת איסה תעודה? איך הלכת שהם לא שמו לב שעדיין זה לא בתוקף??אני הלכתי יומיים אחרי השני.
השאלה אם אפשר ללכת יום יומים אחרי וחא לחכות שבוע... ואם הם יכולים להשים לב או לאהטופס שקיבלת,שים לב שהוא נכנס לתוקף רק משבוע לאחר המנה השניה.
דהיינו ״דרכון ירוק״ 11/3/21 עד 11/9/21
איזה סניף אתה של חדר כושר עם מה הלכת איסה תעודה? איך הלכת שהם לא שמו לב שעדיין זה לא בתוקף??