הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחסנים לקורונה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
אבל יש, לא? חדרי כושר נפתחו, מתכננים לפתוח מסעדות, מופעים ועוד לבעלי "דרכון ירוק", מקווה שהדברים האלה יקרו באמת
אני מתכוון לכשיהיה סגר רביעי(ממש תכף)
שיתנו למתחסנים להמשיך בשיגרת החיים

אני מתכוון לכשיהיה סגר רביעי(ממש תכף)
אני מקווה מאוד שאתה טועה, אבל מציאותי ומאמין שכנראה יהיה 🙁
שיתנו למתחסנים להמשיך בשיגרת החיים
הלוואי, אבל אני לא מאמין שזה יקרה, כל ה"מומחי רשת" מתנגדי החיסונים יצעקו אפרטהייד, דיקטטורה, שואה, ועוד שלל מילים יפות

יש לממשלה כח לעשות פה שחמט!
שיתנו לבעלי דרכון ירוק,חיים חופשיים בסגרים!

ביבי עושה פה מה שבא לו. סגר אחר סגר.
חרא של מדינה:confused001:
אתמול באיזה ראיון,אמר איזה מישו ובעצם סיכם את הכל.
כולם מדברים בגנות ביבי,אבל בקלפי רק ביבי
הוא יזכה שוב והכל ימשיך אותו דבר.

במלחמת הקורונה רק משרד הבריאות צריך לתת את הטון.

אתמול באיזה ראיון,אמר איזה מישו ובעצם סיכם את הכל.
כולם מדברים בגנות ביבי,אבל בקלפי רק ביבי
הוא יזכה שוב והכל ימשיך אותו דבר.

במלחמת הקורונה רק משרד הבריאות צריך לתת את הטון.

שמע הרגת אותי

ראיתם מה קורה במדינות אחרות בעולם? ביבי עשה סגרים גם שם? לא כל דבר צריך לצעוק שזה בגלל ביבי
לא ידוע לי על עוד מדינות שעושות סגרים ארוכים של כל המדינה חוץ מישראל

לא ידוע לי על עוד מדינות שעושות סגרים ארוכים של כל המדינה חוץ מישראל
אנגליה, אירלנד, מדינות בארה"ב, גרמניה (בתצורה קצת פחות נוקשה משלנו אבל לאורך זמן) ואם לבדוק לעומק ועם הגדרה לכמה ארוך הסגר בוודאות ניתן יהיה למצוא עוד לא מעט מדינות בעולם.

ראיתם מה קורה במדינות אחרות בעולם? ביבי עשה סגרים גם שם? לא כל דבר צריך לצעוק שזה בגלל ביבי
לא דיברתי בהקשר לסגרים.
אני מדבר נטו בחירות,הוא יקח גם עד 2070
אין צורך בבחירות בכלל...

באשר לסגרים,שיסגור את מי שלא מתחסן(לא מבחינה בעיה רפואית) ויתן למתחסנים אוווויר!!

שמע, בתכלס אני יודע מה קורה בעולם אבל כן היו סגרים חסרי תועלת.. בכל זאת ביבי עושה מה שבא לו וכמובן גנץ המפגר הזה חושב שיצליח לעשות משהו..

עשיתי את החיסון השני היום יש אנשים שאחרי החיסון השני הלכו לחדר כושר יומים שלושה אחרי?, או שחייב לחכות שבוע כאילו הם בודקים את זה? כי קיבלתי תועדת מתחסן בדף והבנתי שאת הדרכון הירוק הם שולחים ישר גם..

עשיתי את החיסון השני היום יש אנשים שאחרי החיסון השני הלכו לחדר כושר יומים שלושה אחרי?, או שחייב לחכות שבוע כאילו הם בודקים את זה? כי קיבלתי תועדת מתחסן בדף והבנתי שאת הדרכון הירוק הם שולחים ישר גם..
הטופס שקיבלת,שים לב שהוא נכנס לתוקף רק משבוע לאחר המנה השניה.
דהיינו ״דרכון ירוק״ 11/3/21 עד 11/9/21

אני הלכתי יומיים אחרי השני.
איזה סניף אתה של חדר כושר עם מה הלכת איסה תעודה? איך הלכת שהם לא שמו לב שעדיין זה לא בתוקף??
הטופס שקיבלת,שים לב שהוא נכנס לתוקף רק משבוע לאחר המנה השניה.
דהיינו ״דרכון ירוק״ 11/3/21 עד 11/9/21
השאלה אם אפשר ללכת יום יומים אחרי וחא לחכות שבוע... ואם הם יכולים להשים לב או לא

איזה סניף אתה של חדר כושר עם מה הלכת איסה תעודה? איך הלכת שהם לא שמו לב שעדיין זה לא בתוקף??

באייקון, העלתי לאפליקציה את תעודת החיסון שקיבלתי יום אחרי הזריקה השנייה.
אחרי שעה-שעה וחצי הסטטוס שלי באפליקציה עודכן מ"ממתין לאישור" ל"מאושר תו ירוק", על אף שהתעודה עדיין לא נכנסה לתוקף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית