הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחסנים לקורונה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
140017399_255491025934680_1688168611281545943_n.jpg

אני במכבי, ראיתי שאצלנו זה מגיל 40 עכשיו, אני עוד לא שם...
צר לי לבשר לך,
אבל אני לא חושב שתזכה להגיע לגיל הזה בשביל להתחסן.
ארורה הקורונה שתמחה את קיומנו,
שמוחה.

אתה גם (ה-)משורר,גם (ברווזון) מכוער וגם מגדת עתידות?

למה מגיע לנו כל הטוב הזה?
תוכל לחתום לי על החזה בבקשה?
אני אומר נקטין אותו לגודל מיקרוסופי ונשלח אותו להטריל למוות את הקרונה

צה''ל צ'יפר אותי בקורונה,נבדקתי לפני שהלכתי למילואים ויצאתי שלילי,חזרתי מהמילואים ,הרגשתי לא טוב,נבדקתי וקיבלתי חיובי.
פשוט מחלה מבאסת,כאילו מישהו צוחק עלי מלמעלה,אין טעם וריח,להכל יש את אותו הטעם,כאבי שרירים,עייפות,אי ריכוז.
לא הסתפקתי לחנוך את הטעמים החדשים שקיבלתי מ MP

צה''ל צ'יפר אותי בקורונה,נבדקתי לפני שהלכתי למילואים ויצאתי שלילי,חזרתי מהמילואים ,הרגשתי לא טוב,נבדקתי וקיבלתי חיובי.
פשוט מחלה מבאסת,כאילו מישהו צוחק עלי מלמעלה,אין טעם וריח,להכל יש את אותו הטעם,כאבי שרירים,עייפות,אי ריכוז.
בריאות איתנה חביבי

רפואה שלימה

אם היית יודע את הפירוש האמיתי של המילה..

רק בריאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית