הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחסנים לקורונה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
אני קיבלתי את הנשמה שלו.
מוכן להחליף אותה תמורת סקופ חלבון.. 🤣
חחחחחחחחחחחחחחחח
אתה ברצינות חושב שיש לי נשמה?
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
זה מגניב. בודק משהו.

זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
לא עבד. איזה זין.
קוראים לזה ריח גוף... ומקלחת ודאודורנט בדרך כלל פותרים את זה..
🙄
בגלל הניתוח אני לובש את אותו וסט חודש וחצי. יש לך מושג איזה מסריח הוא?

זה בסוף וויכוח סובקייטיבי. אני חושב שלא ניתן לערער על כך שהרפואה אומרת "אורח חיים בריא - זה טוב", עם זאת שאפשר לתת את הדוגמא של חברות התרופות שממנות מחקרים רופאים וכיו''ב בשביל לדחוף את המוצרים שלהם על חשבון דברים שאתה מדבר עליהם.

לי אישית אין ניסיון, אבל אני מכיר אנשים עם בעיות לא חמורות שלא מצריכות התערבות תרופתית שאמרו להם פשוט "תתחיל לעשות ספורט פדלאה, ותרגיש טוב יותר"
אין לי בעיה עם המושג רפואה סינטטית, נתוחים, חיסונים. יש לי בעיה עם הממסד, ובדרך שהיא מתפקדת.
לא אכנס עכשיו לעומק הבעיה, אבל אני ממש לא פנאטי בדעותיי. אני מכיר מה ש90% כאן לא מכיר על הרפואה.

אם אתה בגיל תיכון, למה שתלך להתחסן כזה מוקדם. כל יום שעובר לומדים המון דברים חדשים על המחלה ועל החיסון, חכה עוד חודש כשיהיו עשרות מליונים ברחבי העולם שסיימו לקבל את המנה השנייה. כרגע רוב הציבור נמצא בין המנה הראשונה לשנייה או ימים ספורים אחרי המנה השנייה. בכל מקרה הסבירות שהמחלה תעשה לך נזק מתמשך בגילך שואפת לאפס.
זה לא כזה נכון, יש כבר מידע שהחיסון בטוח לנערים עד גיל 16, ועולים יותר ויותר דאגות לגבי תופעות ארוכות טווח לוירוס, בין השאר ירידה קוגניטיבית. 1 מכל 5 חולים יסבול מתופעה ארוכת טווח כלשהי, זה לא מעט

אני חושב שאנחנו לאט לאט נכנסים לשלב שבו יבינו שהחיסון לא עצרה את הקורונה, בידודים וסגרים. מליוני מחוסנים, ואלפים במנה שניה לא פתחה את הסגר, כי כמות החולים ממשיך לעלות. אם זה לא מעיד על חוסר אפקטיביות, אין לי מושג מה כן.
האמת שהנתונים הראשוניים די מבטיחים.
142976935_3599811273577363_8565783050690810784_o.jpg

142574912_3598949813663509_2416831216477197893_n.png

אין לי כח לחזור שוב לדיון ההוא
אבל דברים שאתה כתבת שם עולים ברמת ה"מקומם" או לא הרבה מעל מה שקוצר כתב.
ואכן עדיין לא נמצא קשר כזה.. מה גם שהוא התייחס למקרה ספציפי ולא לחיסון באופן כללי.
גם אחרי כל הזמן הזה עדיין לא נמצא קשר בין חיסונים למוות.
מה שכן נמצא זה מספר גבוה יחסית של זקנים שבריריים מאוד שמתו כתוצאה מהחיסון, כנראה תופעת הלוואי שאמורות להיות קלות, כמו סחרחורות ובחילות, הן אלו שגרמו למוות. אבל אתה מבין שעם סיבת מוות כזאת אלה אנשים שהיו מתים מאפצ'י. זה מצער, אבל הגוף שלהם לא היה מוכן להתמודד עם שום אתגר משום סוג, ואם הם היו חוטפים את הוירוס הם היו מתים ביום למחרת

אתה מקבל גם את התפילין שלי.

שאלת האם הייתי רציני.
יש לי כמה דברים להספיק לפני שאני מתאבד, אז גם אם זה יצא לפועל זה לא יהיה בזמן הקרוב.
ולכן,
גם לא הכפפות שהצוואה מורה שתקבל.
באסה, אה?
אכן באסה, לגבי התפילין, תודה אבל כבר יש לי את שלי

אני הייתי שמח בעוד סט תפילין, שאוכל למכור. שלי עלו 900$.

למה אתה רוצה למכור את התפילין שלך?
אפילו לי יש תפילין וטלית שנשארו מהבר מצווה שלי...
ואין מצב שאני אמכור אותם בחיים!

למה אתה רוצה למכור את התפילין שלך?
אפילו לי יש תפילין וטלית שנשארו מהבר מצווה שלי...
ואין מצב שאני אמכור אותם בחיים!
אמרתי שהייתי שמח בעוד סט, בשביל שאוכל למכור.
אני לא מוכר כי זה לא מכבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית