נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
זה בסדר,
שמי הולך לפני.
קוראים לזה ריח גוף... ומקלחת ודאודורנט בדרך כלל פותרים את זה..
🙄
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בסדר,
שמי הולך לפני.
חחחחחחחחחחחחחחחחאני קיבלתי את הנשמה שלו.
מוכן להחליף אותה תמורת סקופ חלבון.. 🤣
זה מגניב. בודק משהו.*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
בגלל הניתוח אני לובש את אותו וסט חודש וחצי. יש לך מושג איזה מסריח הוא?קוראים לזה ריח גוף... ומקלחת ודאודורנט בדרך כלל פותרים את זה..
🙄
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
אתה ברצינות חושב שיש לי נשמה?
נשמה, יש אנשים שהם נשמה.בתכלס אין לאף אחד נשמה.. זה מושג תיאולוגי.
אין לי בעיה עם המושג רפואה סינטטית, נתוחים, חיסונים. יש לי בעיה עם הממסד, ובדרך שהיא מתפקדת.זה בסוף וויכוח סובקייטיבי. אני חושב שלא ניתן לערער על כך שהרפואה אומרת "אורח חיים בריא - זה טוב", עם זאת שאפשר לתת את הדוגמא של חברות התרופות שממנות מחקרים רופאים וכיו''ב בשביל לדחוף את המוצרים שלהם על חשבון דברים שאתה מדבר עליהם.
לי אישית אין ניסיון, אבל אני מכיר אנשים עם בעיות לא חמורות שלא מצריכות התערבות תרופתית שאמרו להם פשוט "תתחיל לעשות ספורט פדלאה, ותרגיש טוב יותר"
זה לא כזה נכון, יש כבר מידע שהחיסון בטוח לנערים עד גיל 16, ועולים יותר ויותר דאגות לגבי תופעות ארוכות טווח לוירוס, בין השאר ירידה קוגניטיבית. 1 מכל 5 חולים יסבול מתופעה ארוכת טווח כלשהי, זה לא מעטאם אתה בגיל תיכון, למה שתלך להתחסן כזה מוקדם. כל יום שעובר לומדים המון דברים חדשים על המחלה ועל החיסון, חכה עוד חודש כשיהיו עשרות מליונים ברחבי העולם שסיימו לקבל את המנה השנייה. כרגע רוב הציבור נמצא בין המנה הראשונה לשנייה או ימים ספורים אחרי המנה השנייה. בכל מקרה הסבירות שהמחלה תעשה לך נזק מתמשך בגילך שואפת לאפס.
האמת שהנתונים הראשוניים די מבטיחים.אני חושב שאנחנו לאט לאט נכנסים לשלב שבו יבינו שהחיסון לא עצרה את הקורונה, בידודים וסגרים. מליוני מחוסנים, ואלפים במנה שניה לא פתחה את הסגר, כי כמות החולים ממשיך לעלות. אם זה לא מעיד על חוסר אפקטיביות, אין לי מושג מה כן.
גם אחרי כל הזמן הזה עדיין לא נמצא קשר בין חיסונים למוות.אין לי כח לחזור שוב לדיון ההוא
אבל דברים שאתה כתבת שם עולים ברמת ה"מקומם" או לא הרבה מעל מה שקוצר כתב.
ואכן עדיין לא נמצא קשר כזה.. מה גם שהוא התייחס למקרה ספציפי ולא לחיסון באופן כללי.
נשמה, יש אנשים שהם נשמה.
החלק הראשון של התגובה שלך לבד מסביר שלא הבנת את הבדיחה,זה ביטוי..
ברווזון למה אתה רוצה לסיים את חייך?
החלק הראשון של התגובה שלך לבד מסביר שלא הבנת את הבדיחה,
זה לא הצד החזק שלך.
אני לא רוצה לסיים חיי.
לצערי,ברור לי שזה בדיחה.. אתה אוהב דרמה.
אני מאוד מקווה. כרגע אני מאוד חושש, אבל הלואי והחיסון באמת תציל חיים.האמת שהנתונים הראשוניים די מבטיחים
That which is above is like to that which is below, and that which is below is like to that which is above.
אכן באסה, לגבי התפילין, תודה אבל כבר יש לי את שליאתה מקבל גם את התפילין שלי.
שאלת האם הייתי רציני.
יש לי כמה דברים להספיק לפני שאני מתאבד, אז גם אם זה יצא לפועל זה לא יהיה בזמן הקרוב.
ולכן,
גם לא הכפפות שהצוואה מורה שתקבל.
באסה, אה?
That which is above is like to that which is below, and that which is below is like to that which is above.
אני הייתי שמח בעוד סט תפילין, שאוכל למכור. שלי עלו 900$.אכן באסה, לגבי התפילין, תודה אבל כבר יש לי את שלי
אני הייתי שמח בעוד סט תפילין, שאוכל למכור. שלי עלו 900$.
אמרתי שהייתי שמח בעוד סט, בשביל שאוכל למכור.למה אתה רוצה למכור את התפילין שלך?
אפילו לי יש תפילין וטלית שנשארו מהבר מצווה שלי...
ואין מצב שאני אמכור אותם בחיים!
שלי עלו 4 משום מה, קצת התפזרואני הייתי שמח בעוד סט תפילין, שאוכל למכור. שלי עלו 900$.