הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחסנים לקורונה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
איך חיסונים עובדים... 🤣🤣🤣

142710741_261077808709335_1814536415356083597_n.jpg
אוהב לריב:sarcastic:

תגידו מישהו יודע או שמע משהו על מתי פותחים את החיסונים לכלל האוכלוסייה?

כנ"ל, אתחסן כשיהיה זמין (כרגע מעל גיל 40 במכבי)
כרגע כואב לי הראש, אבל לא בהכרח מקשר את זה לחיסון, לא שתיתי היום קפה בכלל(מניסיון, אחרי הרבה זמן של הרבה קפה כואב בהתחלה להפסיק).
כרגע כואב לי הראש, אבל לא בהכרח מקשר את זה לחיסון, לא שתיתי היום קפה בכלל(מניסיון, אחרי הרבה זמן של הרבה קפה כואב בהתחלה להפסיק).
התחילו לי כאבים קלים בצד הכתף. כאילו אני תפוס, לא משהו רציני. בינתיים.

ביצעתי היום את החיסון השני, בנתיים שום תופעות לוואי ואפילו לא כאב בכתף, מתחיל לחשוש שחוסנתי לא נכון

גם אני עשיתי היום את החיסון השני, נראה מה קורה בימים הקרובים

אוקיי עדכון תופעות לוואי חיסון 2.
בחיסון הראשון הרגשתי רק כאב באיזור ההזרקה ללא תופעות לוואי אחרות, לעומת זאת בחיסון שעשיתי אתמול לא הרגשתי כלום במשך היום ולקראת הלילה התחילו לי כאבים באיזור ההזרקה. לקראת הבוקר קמתי משינה, הכאבים בזרוע התחזקו והרגשתי שממש קר לי, הייתי צריך להתכסות עם 3 שמיכות + מזגן על מנת להתחמם. כרגע בוקר ויש הרגשת חולשה כללית אבל סביל

יש גם סיכוי (קלוש) שחטפת קורונה לפני הזריקה ועכשיו אתה חולה.

אני יום אחרי, וחוץ מטיפה חולשה ועייפות אין שום דבר מיוחד, אפילו הכאב בכתף חלש יותר מהחיסון הראשון

לפני שבועיים סיימתי עם מנה 2 תופעות לוואי קשות ל24 שעות לאחר 12 שעות מהחיסון: חום, כאבי שרירים בכל הגוף, סחרחורות, צמרמורות ובחילות כבר הייתי בטוח שנדבקתי אבל זה כבר תוך 24 שעות.

שמח שסיימתי עם זה מאמין שתהיה מנה 3 עוד חודשיים ממליץ לכל מי שחושש לסיים עם זה, זה עדיף מהנגיף הארור הזה מכיר כמה ספורטאיים שזה גמר אותם סופית, יש לי חבר בן גילי במצב קשה לאחר שחזר מדובאי לא צחוק הדבר הזה.

מה הקטע עם החיסון השלישי?
לאור זאת שיש צוותים רפואיים (ואף אזרחים) שנדבקו אחרי מנה 2, היעילות של החיסון בשלב הזה עדיין לא מספקת יתכן לאור המוטציות שנמצאות ולא יהיה מנוס מקבלת מנה שלישית שפייזר תפתח אשר תעלה את היעילות של החיסון גם מול מוטציות.

עברו יומיים נוספים, מרגיש כבר 99%, רק יש טיפה כאבי מפרקים בבהונות משום מה, מקווה שיעבור בימים הקרובים

לצערי אני לא יכול להתחסן (מחלים עם נוגדנים).
אבל אקווה שאצליח לקבל חיסון בקרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית