נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
אוהב לריב:sarcastic:איך חיסונים עובדים... 🤣🤣🤣
![]()
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוהב לריב:sarcastic:איך חיסונים עובדים... 🤣🤣🤣
![]()
כנ"ל, אתחסן כשיהיה זמין (כרגע מעל גיל 40 במכבי)לא יודע מספיק על הקורונה, ולא מספיק על החיסון. מעדיף לסמוך על הרפואה המודרנית מאשר האמונה הפרימיטיבית.
כרגע כואב לי הראש, אבל לא בהכרח מקשר את זה לחיסון, לא שתיתי היום קפה בכלל(מניסיון, אחרי הרבה זמן של הרבה קפה כואב בהתחלה להפסיק).כנ"ל, אתחסן כשיהיה זמין (כרגע מעל גיל 40 במכבי)
התחילו לי כאבים קלים בצד הכתף. כאילו אני תפוס, לא משהו רציני. בינתיים.כרגע כואב לי הראש, אבל לא בהכרח מקשר את זה לחיסון, לא שתיתי היום קפה בכלל(מניסיון, אחרי הרבה זמן של הרבה קפה כואב בהתחלה להפסיק).
אם אני לא טועה לוקח לקורונה 3-4 ימים אחרי ההדבקה לתסמיניםיש גם סיכוי (קלוש) שחטפת קורונה לפני הזריקה ועכשיו אתה חולה.
אם אני לא טועה לוקח לקורונה 3-4 ימים אחרי ההדבקה לתסמינים
תופעת לוואי של החיסון 100% אבל תודה על הדאגה 😃יכול להיות שחטפת את זה מתישהו בשבועיים האחרונים. תלוי גם לכמה אנשים נחשפת, אבל שוב הסיכוי די קלוש.
מה הקטע עם החיסון השלישי?טוב עכשיו כבר מרגיש טיפה חולה, בעיקר עייפות, צמרמורות, וכאבי שרירים, אבל הכל ברמה ממש נמוכה שאפשר לתפקד, פשוט אין חשק
כרגע אין חיסון שלישי, יכול להיות שיחליטו שצריך מנה שלישית כמו שעושים עם הפטיטיס בימה הקטע עם החיסון השלישי?
לאור זאת שיש צוותים רפואיים (ואף אזרחים) שנדבקו אחרי מנה 2, היעילות של החיסון בשלב הזה עדיין לא מספקת יתכן לאור המוטציות שנמצאות ולא יהיה מנוס מקבלת מנה שלישית שפייזר תפתח אשר תעלה את היעילות של החיסון גם מול מוטציות.מה הקטע עם החיסון השלישי?