הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחסנים לקורונה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
יפה יחסית גבוה לממוצע שעומד על 30.

מספר כזה לא צריך חיסון בחצי השנה הקרובה יש לך נוגדנים אפילו גבוהים יותר ממי שהתחסן (לפני חודש).
החלמתי לפני חצי שנה, השאלה היא כמה זמן הנוגדנים ישארו.
ומעניין אותי מה היעילות של הנוגנדנים נגד המוטציות, הם יעלים אבל השאלה בכמה היעילות פוחתת.

החלמתי לפני חצי שנה, השאלה היא כמה זמן הנוגדנים ישארו.
ומעניין אותי מה היעילות של הנוגנדנים נגד המוטציות, הם יעלים אבל השאלה בכמה היעילות פוחתת.
אין דרך לדעת, לפי מה שהגיוני כל עוד יש לך נוגדנים אתה מסודר, אבל צריך להמשיך לבדוק

הזמנתי תור אבל אני קצת מפחד לקבל את החיסון
אחרי כל מיני ביקורות על כתבות בynet שאומרים שיש בחיסון הזה
שבבים של 5G\רוצים לדלל אוכלוסייה והחיסון יהרוג בעתיד הקרוב(עוד כמה שנים) את כל מי שחוסן בו
וכו'

שבבים של 5G\רוצים לדלל אוכלוסייה והחיסון יהרוג בעתיד הקרוב(עוד כמה שנים) את כל מי שחוסן בו
וכו'
בשתי מילים: הכל שקרים

וכו'
די, אל תגזים.
אני אמנם לא מתחסן, אבל לא מהשטויות שכתבת.
אני חושש מהאקונומיקה שמכניסים לחיסונים 😉

וכו'
הכי מצחיק שכל מפיצי השקרים הללו רצו להתחסן ראשונים.

וכו'
הכי מצחיק שכל מפיצי השקרים הללו רצו להתחסן ראשונים.
עדיין לא התחסנתי, חאלס להפיץ שקרים.

מישהו יודע אם יש בעיה לעשות אימון ב-2-3 ימים שאחרי החיסון (בהנחה שאין תופעות לוואי כלשהן ומרגישים טוב)?

יש סכנה של פגיעה בהורמונים מהחיסון?
פגיעה בטסטוסטרון, אסטרוגן מוגבר או משהו בסגנון?

חיפשתי באינטרנט אבל אין שום מידי בהקשר הזה

יש סכנה של פגיעה בהורמונים מהחיסון?
פגיעה בטסטוסטרון, אסטרוגן מוגבר או משהו בסגנון?

חיפשתי באינטרנט אבל אין שום מידי בהקשר הזה
אין שום סיבה לפגיעה בהורמונים, מערכות לא קשורות אחת לשניה

בדיוק אחרי החיסון הלכתי להסתפר ונקלעתי לשיחה עם הספר שלא מעוניין להתחסן ושני חברים שלו שהחלימו מקורונה לפני חצי שנה (אחים אז הבנתי שנדבקו אחד מהשני/בני משפחה אחרים), ונזכרתי בנקודה שלא מדברים עליה מספיק לדעתי - תופעות לוואי שנשארות לחלק מהאנשים הרבה זמן אחרי ההחלמה ולא ידוע אם ייעלמו בכלל.
אחד מהחבר'ה האלה בן 39, מאז הקורונה הוא תמיד עייף, סובל מכאבי ראש כמעט קבוע, הרבה יותר קשה לו פעולות כמו לעלות מדרגות וכאלה. השני בסוף שנות ה 20 אומר שבקטע הפיזי לא נשארו לו תופעות אבל בקטע קוגניטיבי כן, בעיות זיכרון, קשב וריכוז - משהו שהוא טוען שלא היה לו, והוא סטודנט אז הוא ממש מרגיש את זה.
זה הדוגמאות שאני זוכר מעכשיו, יש עוד. פשוט מדברים על מתים מקורונה או כאלה שצריכים הנשמה וכו', וצעירים חושבים שאם הרוב המוחלט של מתים וחולים שזקוקים לטיפול נמרץ הם בני נגיד 65+ אז לצעירים אין מה לדאוג כי "מה יקרה? מקסימום אקבל את הנגיף ואחלים כי אני צעיר ובריא". אז כדאי לחשוב גם על הצד הזה של פגיעה אפשרית באיכות חיים.

תגידו, אולי לעוד מישהו זה קורה מאז החיסון - אני שומע קולות חלשים בראש, בעיקר בלילה כשיש שקט, אני חושד שזה ביל גייטס חופר לי דרך הצ'יפ. זה מתחזק אחרי המנה השניה? ויש אפשרות לשים אותו על השתק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית