נק' מוניטין:
1,978
- 1,838
- 634
כמה נוגדנים מצאו לך בבדיקה סרולוגית?לצערי אני לא יכול להתחסן (מחלים עם נוגדנים).
אבל אקווה שאצליח לקבל חיסון בקרוב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה נוגדנים מצאו לך בבדיקה סרולוגית?לצערי אני לא יכול להתחסן (מחלים עם נוגדנים).
אבל אקווה שאצליח לקבל חיסון בקרוב
לפני חודש 49כמה נוגדנים מצאו לך בבדיקה סרולוגית?
יפה יחסית גבוה לממוצע שעומד על 30.לפני חודש 49
החלמתי לפני חצי שנה, השאלה היא כמה זמן הנוגדנים ישארו.יפה יחסית גבוה לממוצע שעומד על 30.
מספר כזה לא צריך חיסון בחצי השנה הקרובה יש לך נוגדנים אפילו גבוהים יותר ממי שהתחסן (לפני חודש).
אין דרך לדעת, לפי מה שהגיוני כל עוד יש לך נוגדנים אתה מסודר, אבל צריך להמשיך לבדוקהחלמתי לפני חצי שנה, השאלה היא כמה זמן הנוגדנים ישארו.
ומעניין אותי מה היעילות של הנוגנדנים נגד המוטציות, הם יעלים אבל השאלה בכמה היעילות פוחתת.
בשתי מילים: הכל שקריםהזמנתי תור אבל אני קצת מפחד לקבל את החיסון
אחרי כל מיני ביקורות על כתבות בynet שאומרים שיש בחיסון הזה
שבבים של 5G\רוצים לדלל אוכלוסייה והחיסון יהרוג בעתיד הקרוב(עוד כמה שנים) את כל מי שחוסן בו
וכו'
די, אל תגזים.הזמנתי תור אבל אני קצת מפחד לקבל את החיסון
שבבים של 5G\רוצים לדלל אוכלוסייה והחיסון יהרוג בעתיד הקרוב(עוד כמה שנים) את כל מי שחוסן בו
וכו'
הכי מצחיק שכל מפיצי השקרים הללו רצו להתחסן ראשונים.הזמנתי תור אבל אני קצת מפחד לקבל את החיסון
וכו'
הזמנתי תור אבל אני קצת מפחד לקבל את החיסון
וכו'
עדיין לא התחסנתי, חאלס להפיץ שקרים.הכי מצחיק שכל מפיצי השקרים הללו רצו להתחסן ראשונים.
אימון על חיסון קורונהמישהו יודע אם יש בעיה לעשות אימון ב-2-3 ימים שאחרי החיסון (בהנחה שאין תופעות לוואי כלשהן ומרגישים טוב)?
שום פגיעה, mRNA בין יום לשבוע כבר הכל יוצא מהגוף.יש סכנה של פגיעה בהורמונים מהחיסון?
פגיעה בטסטוסטרון, אסטרוגן מוגבר או משהו בסגנון?
חיפשתי באינטרנט אבל אין שום מידי בהקשר הזה
אין שום סיבה לפגיעה בהורמונים, מערכות לא קשורות אחת לשניהיש סכנה של פגיעה בהורמונים מהחיסון?
פגיעה בטסטוסטרון, אסטרוגן מוגבר או משהו בסגנון?
חיפשתי באינטרנט אבל אין שום מידי בהקשר הזה
מה??? יש אתר עם רופא שאומר שצריך להתחסן???